vagos789 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, mr.Vox είπε Η Αθήνα είναι γεμάτη ωρολογοποιούς και μάλιστα καλούς. Με 7 ή 8 ευρώ το πολύ θα κάνεις την δουλειά σου Αυτες ειναι τιμες Καϊρου οχι Αθηνας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ovelix5 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Μισό λεπτό, η μπαταρία στα εν λόγο τύπου ρολόγια δεν είναι μαζί με το πυκνωτή; γιατί μου λένε έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 11 λεπτά πριν, ovelix5 είπε Μισό λεπτό, η μπαταρία στα εν λόγο τύπου ρολόγια δεν είναι μαζί με το πυκνωτή; γιατί μου λένε έτσι; παλιά έμπαινε πυκνωτής. Πλέον βάζουν επαναφορτιζόμενη μπαταρία που αναπτύχθηκε η τεχνολογία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaguras Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Η μπαταρία για τα eco drive της citizen έχει τιμή αγοράς με τιμολόγιο 20-25€, δεδομένου ότι πρόκειται για επαναφορτιζόμενη ειδική μπαταρία. Αν το ρολόι κάθεται χρόνια, μπορεί να χρειάζεται αλλαγή φλάτζας στο καπάκι και στην κορώνα αν είναι για βάθη 200 m για παράδειγμα. Υπολογίστε λοιπόν και ένα εξτρα κοστος για την αλλαγή φλατζών και την στεγανοποίηση (με τεστ σε μηχάνημα εννοείται), νομίζω ότι ένα 40-50€ είναι λογική τιμή. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2023 από Vaguras 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ovelix5 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 54 λεπτά πριν, Vaguras είπε Η μπαταρία για τα eco drive της citizen έχει τιμή αγοράς με τιμολόγιο 20-25€, δεδομένου ότι πρόκειται για επαναφορτιζόμενη ειδική μπαταρία. Αν το ρολόι κάθεται χρόνια, μπορεί να χρειάζεται αλλαγή φλάτζας στο καπάκι και στην κορώνα αν είναι για βάθη 200 m για παράδειγμα. Υπολογίστε λοιπόν και ένα εξτρα κοστος για την αλλαγή φλατζών και την στεγανοποίηση (με τεστ σε μηχάνημα εννοείται), νομίζω ότι ένα 40-50€ είναι λογική τιμή. Αυτό μου "ακούγεται" πιο λογικό... Έχεις να μου προτείνεις κάποιον στην Αθήνα; (και με πμ για να μην υπάρχει πρόβλημα διαφήμισης...) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 4 ώρες πριν, ovelix5 είπε Μισό λεπτό, η μπαταρία στα εν λόγο τύπου ρολόγια δεν είναι μαζί με το πυκνωτή; γιατί μου λένε έτσι; Μιλώ για απλή μπαταρία όχι ειδική για Eco drive για citizen αποκλειστικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ovelix5 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, mr.Vox είπε Μιλώ για απλή μπαταρία όχι ειδική για Eco drive για citizen αποκλειστικά Μα το γράφω... Έχω eco drive... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 6 λεπτά πριν, ovelix5 είπε Μα το γράφω... Έχω eco drive... Δεν το πρόσεξα. Νομίζω καλύφθηκε το ερώτημα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jakis13 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Δυο ρολόγια στο επάνω τιμολογιακό κομμάτι αλλά με normal διαστάσεις (επιτέλους) και ξεχωριστό dial... Ref 220.10.41.21.03.005 (41mm, 47,9 L2L) Ref 215.30.40.20.03.002 (39,5mm , 45,6 L2L) Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2023 από jakis13 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpapadakis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Έβγαλε ρολόι για βάθος 6000m (ναι καλά διαβάσατε) τι να λέμε τώρα. (Έτσι για σύγκριση ο Τιτανικός είναι στα 3800 μέτρα βάθος χαχα) https://www.omegawatches.com/watch-omega-seamaster-planet-ocean-6000m-co-axial-master-chronometer-45-5-mm-21530462103001 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nvel Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, gpapadakis είπε Έβγαλε ρολόι για βάθος 6000m (ναι καλά διαβάσατε) τι να λέμε τώρα. και η rolex έχει αυτό εδώ και 10 χρόνια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raid_av Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Παιδια παιζει κανα αξιοπιστο site με replica omega ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos1973 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 22 minutes ago, raid_av said: Παιδια παιζει κανα αξιοπιστο site με replica omega ? Το ξέρετε ότι ορολογία και να χρησιμοποιήσετε αναφέρεστε σε Fake! με λίγες οικονομίες υπάρχουν αξιόπιστα μεταχειρισμένα, δεν χεριάζετε κάποιος να φοράει fake, ακόμα και γνωρίζοντας ότι αυτό στο χέρι σας είναι ευκολά αναγνωρίσιμο σαν fake, δεν σας δίνει αυτοπεποίθηση, το αντίθετο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 40 minutes ago, Dinos1973 said: Το ξέρετε ότι ορολογία και να χρησιμοποιήσετε αναφέρεστε σε Fake! με λίγες οικονομίες υπάρχουν αξιόπιστα μεταχειρισμένα, δεν χεριάζετε κάποιος να φοράει fake, ακόμα και γνωρίζοντας ότι αυτό στο χέρι σας είναι ευκολά αναγνωρίσιμο σαν fake, δεν σας δίνει αυτοπεποίθηση, το αντίθετο! Δεν θα αναφερθω στο fake/replica κτλ, εχουν αναλυθει πολλες φορες. Θελω να πω οτι πλεον τις ρεπλικες δυσκολα τις αναγνωριζεις με γυμνο ματι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raid_av Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Απλα μου αρεσει ενα συγκεκριμενο ρολoι το OMEGA SEAMASTER PLANET OCEAN CHRONOGRAPH και θελω να το βρω σε fake δεν με ενδιαφερει να σκασω λεφτα για γνησιο ουτε περιμενω απο ενα ρολοι να μου δωσει αυτοπεποιθηση. Οποτε παμε στο αρχικο ερωτημα ξερει κανεις καποιο καλο site για αγορα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα