Προς το περιεχόμενο

ρολόι χειρός: τί φοράτε/ποιο θα θέλατε?

ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν εχει να κάνει μόνο με την εταιρεία αλλά και το μοντέλο και τον retailer. 

Συγκεκριμένα το δικό μου Tissot Heritage ήρθε κανονικά σε ξύλινη κασετίνα Tissot με travel pouch και με booklet με την ιστορία της Tissot. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, Hawk_K είπε

Επειδή η δουλειά μου έχει να κάνει και με υλικά συσκευασίας, το κόστος είναι γελοιο όταν πουλάς κάτι τόσο ακριβό και θα το παραγγέλνεις σε μεγάλες ποσότητες.

Το ρολόιο το πήρα από retailer εδώ στην Ελλάδα, και το έχω βάλει και στην ηλεκτρονική εγγύηση άρα δεν είναι ουρακοτάγγος 😁

Αυτό με τα οικολογικά υλικά θα μπορούσε να παίζει.

Εχεις δικιο εδώ εταιρείες με πολύ πιο λίγα χρήματα σε κόσμημα και ρολόι και έχουν τρομερές συσκευασίες

• Like 1

11 hours ago, vs_skg said:

Δεν εχει να κάνει μόνο με την εταιρεία αλλά και το μοντέλο και τον retailer. 

Συγκεκριμένα το δικό μου Tissot Heritage ήρθε κανονικά σε ξύλινη κασετίνα Tissot με travel pouch και με booklet με την ιστορία της Tissot. 

Τώρα αυτό που λες το κάνει χειρότερο.

1) γιατί αν πήρες ένα ρολόι των 2000 ευρώ (βλέπω heritage βγάζει απο 500-2500 ευρώ), αυτό είναι το κριτήριο για να έχει αξιοπρεπή συσκευασία; άρα όλοι οι υπόλοιποι είμαστε πλεμπαίοι και μας κοροϊδεύουν.

2) Εσύ το πήρες από το νετ, άρα τον έλληνα retailer και γενικά εμάς στην Ελλάδα μας έχουν στο φτύσιμο και μας στέλνουν τα σαπάκια;

3) Υπάρχει άλλη αντιμετώπιση σε retailer επαρχίας επειδή μπορεί να μην τζιράρει τα ίδια με ένα κατάστημα στην Αθήνα πχ, και έχει άλλη αντιμετώπιση;

Στην τελική είπα ότι από το ρολόι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος αν και το έχω φορέσει ελάχιστα προς το παρόν, αλλά έχει πολύ ωραίο φινίρισμα, έχει ποιότητα και αξίζει τα λεφτά του βλέποντας τον ανταγωνισμό στα ίδια λεφτά (ανταγωνισμό που βλέπεις σε μαγαζια live). Αλλά οκ κάνει κακή εντύπωση στα δικά μου μάτια όταν σου πουλάνε κάτι ας το πούμε premium να μην έχει προσεγμένες και τις λεπτομέρειες.

Παντως στις συσκευασίες ανάλογα το μοντέλο μπορεί να διαφέρουν οκ και σε συγκεκριμένα μοντέλα να δίνει πιο premium άσχετα αν και τα πιο basic θα έπρεπε να έρχονται με προσεγμένη συσκευασία.. συγνώμη δηλαδή σε ένα ρολόι 1000 2000 δεν μπορεί να μπει το κόστος του 50ρικου για ένα ξύλινο κουτί κλπ κλπ;  τώρα αυτό με τον retailer πραγματικά είναι ακαταλαβιστικο συγνώμη  δεν δίνει την την συσκευασία που με αυτή έρχεται; θα έπρεπε να ζητηθεί αν γίνεται αυτο

• Like 1

On 27/06/2023 at 09:30, Bomber-21 said:

Η αλήθεια είναι ότι κι εγω απογοητεύτηκα όταν πήρα το PRX. Χάρτινη συσκευασία …που βασικά την πετάς.

IMG_9374.jpeg

Και εγώ το ίδιο πήρ ασε αυτόματο.

Σκέψου αυτό με τα σπιτάκια που πέφτει στο πλάι, την δευτερη φορά που το άνοιξα για να το δείξω σε κάποιον πριν καλά καλά το πάω σπίτι, ξεκόλλησε από το υπόλοιπο κουτάκι...

1 ώρα πριν, Hawk_K είπε

Και εγώ το ίδιο πήρ ασε αυτόματο.

Σκέψου αυτό με τα σπιτάκια που πέφτει στο πλάι, την δευτερη φορά που το άνοιξα για να το δείξω σε κάποιον πριν καλά καλά το πάω σπίτι, ξεκόλλησε από το υπόλοιπο κουτάκι...

Κάτι τέτοια φτιάχνουν στον παιδικό σταθμό του γιου μου

Πάντως το κουτί του PRX μου (αγορά Φλεβάρης 23 απο κατάστημα Ελλάδα) ήταν αυτό.

image.jpeg

Μετά απο αναμονή δυο εβδομάδων, πήρα απο το service το SKX009 της φωτογραφίας. Είχα προκαλέσει ζημιά απο πτώση στο γρανάζι των δευτερολέπτων. Οι μαλακιες πληρώνονται, οπότε ελπίζω το πάθημα να γίνει μάθημα. Ποστάρω και μια φωτογραφία απο το ρολόι με τα mods που του έχω κάνει.

Bezel -> https://www.namokimods.com/collections/seiko-watch-bezels/products/skx-gear-bezel-polished-finish

Insert -> https://www.namokimods.com/collections/bezel-inserts/products/skx-ceramic-bezel-insert-dual-time-style-black-blue-batman

Λουράκι μούφα απο Aliexpress

image.jpeg

• Like 7

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 29/6/2023 στις 11:29 ΠΜ, Nikolas883 είπε

Πάντως το κουτί του PRX μου (αγορά Φλεβάρης 23 απο κατάστημα Ελλάδα) ήταν αυτό.

image.jpeg

Μετά απο αναμονή δυο εβδομάδων, πήρα απο το service το SKX009 της φωτογραφίας. Είχα προκαλέσει ζημιά απο πτώση στο γρανάζι των δευτερολέπτων. Οι μαλακιες πληρώνονται, οπότε ελπίζω το πάθημα να γίνει μάθημα. Ποστάρω και μια φωτογραφία απο το ρολόι με τα mods που του έχω κάνει.

Bezel -> https://www.namokimods.com/collections/seiko-watch-bezels/products/skx-gear-bezel-polished-finish

Insert -> https://www.namokimods.com/collections/bezel-inserts/products/skx-ceramic-bezel-insert-dual-time-style-black-blue-batman

Λουράκι μούφα απο Aliexpress

image.jpeg

Αν και έχω και εγώ το original φοράω την μαμουδιά εδώ και ένα μήνα. 15 ευρώ ολόκληρο

Ben-Nevis.jpg

Επεξ/σία από mr.Vox
  • Thanks 1

post 2 και τελευταίο: στην αναζήτηση να βρω ρόλοι σαν της Baltic hms 022, και πέφτω πανω στο Omega CK 859, way out of my range  άλλα είναι ωραία σχεδιασμένο, επίσης είδα και το  The longines Heritage Classic,  το οποίο εχει ποιο απλό interface(Μου αρέσει να χαζεύω στα πανω στρώματα!).

Τώρα καθώς μπαίνω  στο range μου ειδα το 1937 Dress Chronograph  dan henry  εξίσου ωραίο με ενα mecaquartz Seiko VK64, και αμέσως μετα έπεσα στο  Pierre Paulin Sector Salmon.

Ρολόγια υπάρχουν αρκετά, το θέμα ειναι να καταλήξω κάπου λολ.

• Like 1

8 minutes ago, BlackRose56 said:

post 2 και τελευταίο: στην αναζήτηση να βρω ρόλοι σαν της Baltic hms 022, και πέφτω πανω στο Omega CK 859, way out of my range  άλλα είναι ωραία σχεδιασμένο, επίσης είδα και το  The longines Heritage Classic,  το οποίο εχει ποιο απλό interface(Μου αρέσει να χαζεύω στα πανω στρώματα!).

Τώρα καθώς μπαίνω  στο range μου ειδα το 1937 Dress Chronograph  dan henry  εξίσου ωραίο με ενα mecaquartz Seiko VK64, και αμέσως μετα έπεσα στο  Pierre Paulin Sector Salmon.

Ρολόγια υπάρχουν αρκετά, το θέμα ειναι να καταλήξω κάπου λολ.

Μπαίνε στα μαγαζιά και δοκίμαζε. Δεν πειράζει, δεν περιμένουν όλοι να έχεις τα λεφτά να αγοράσεις, αλλά σε περιμένουν σε μερικά χρόνάκια. Εμένα μου κάνει το Longiness Zulu GMT οπότε έχουμε θέμα πλέον.

• Like 1

Χαιρετώ άπαντες!! 

Ψαχνωντας λοιπόν για αλλαγή μπαταρίας στο ιντερνέτι και εφόσον δεν βρήκα κάτι συγκεκριμένο είπα να ρωτήσω εδώ που ως επί το πλείστον υπάρχουν πολλοί γνώστες σε πολλά θέματα... 

Στο δια ταύτα... 

Υπάρχει ανάμεσα στα ρολόγια μου ένα citizen eco drive.. (ΙΣΩΣ και άνω 15ετιας) χρονογράφος (με ξυπνητήρι κι όλας αν θυμάμαι καλά) και φυσικά μετά από τόσα χρόνια χρήζει αλλαγή η μπαταρία του... 

Λοιπόν, επειδή έχω ακούσει τρελές τιμές σε 3-4 φυσικά καταστήματα που ρώτησα (της γειτονιάς ας πούμε), γνωρίζει μήπως κάποιος το κόστος αλλαγής της (στο περίπου) και αν υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει στην ευρύτερη περιοχή Αθηνών που να απευθυνθώ; 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας!! 

27 λεπτά πριν, ovelix5 είπε

Χαιρετώ άπαντες!! 

Ψαχνωντας λοιπόν για αλλαγή μπαταρίας στο ιντερνέτι και εφόσον δεν βρήκα κάτι συγκεκριμένο είπα να ρωτήσω εδώ που ως επί το πλείστον υπάρχουν πολλοί γνώστες σε πολλά θέματα... 

Στο δια ταύτα... 

Υπάρχει ανάμεσα στα ρολόγια μου ένα citizen eco drive.. (ΙΣΩΣ και άνω 15ετιας) χρονογράφος (με ξυπνητήρι κι όλας αν θυμάμαι καλά) και φυσικά μετά από τόσα χρόνια χρήζει αλλαγή η μπαταρία του... 

Λοιπόν, επειδή έχω ακούσει τρελές τιμές σε 3-4 φυσικά καταστήματα που ρώτησα (της γειτονιάς ας πούμε), γνωρίζει μήπως κάποιος το κόστος αλλαγής της (στο περίπου) και αν υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει στην ευρύτερη περιοχή Αθηνών που να απευθυνθώ; 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας!! 

Χρεώνουν 15 τουλάχιστον ευρώ τον έλεγχο στεγανοποίησης μετά την αλλαγή μπαταρίας. Το ίδιο και χειρότερα οι αντιπροσωπείες.

Η Αθήνα είναι γεμάτη ωρολογοποιούς  και μάλιστα καλούς. Με 7 ή  8 ευρώ το πολύ θα κάνεις την δουλειά σου ίσως και φθηνότερα. Απαίτησε έλεγχο στεγανότητας. Εννοείται εφόσον μόνο αυτό είναι το πρόβλημα.

Στις συνοικίες τα στέλνουν Αθήνα σε συνεργαζόμενους οι περισσότεροι.

29 λεπτά πριν, mr.Vox είπε

Χρεώνουν 15 τουλάχιστον ευρώ τον έλεγχο στεγανοποίησης μετά την αλλαγή μπαταρίας. Το ίδιο και χειρότερα οι αντιπροσωπείες.

Η Αθήνα είναι γεμάτη ωρολογοποιούς  και μάλιστα καλούς. Με 7 ή  8 ευρώ το πολύ θα κάνεις την δουλειά σου ίσως και φθηνότερα. Απαίτησε έλεγχο στεγανότητας. Εννοείται εφόσον μόνο αυτό είναι το πρόβλημα.

Στις συνοικίες τα στέλνουν Αθήνα σε συνεργαζόμενους οι περισσότεροι.

Λοιπόν... Μέχρι και 90 ευρώ έχω ακούσει (λόγο πυκνωτή λέει).... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...