Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, bonorov είπε

Μία ερώτηση σαν άσχετος. 

Έψαχνα ένα ρολόι για κάθε μέρα

Έχεις προσέξει ότι το ρολόι είναι 46αρι? 

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Nabuko είπε

Έχεις προσέξει ότι το ρολόι είναι 46αρι? 

Εχω ένα 44 τώρα και δεν με ενοχλεί. 

Τόσο μεγάλη διαφορά θα κάνει;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, bonorov είπε

Εχω ένα 44 τώρα και δεν με ενοχλεί. 

Τόσο μεγάλη διαφορά θα κάνει;

Έχω κι εγώ ένα 46αρι και όποτε πάω να διαλέξω ρολόι να φορέσω συνήθως τρώει άκυρο και προτιμώ να βάλω ένα ελαφρύ ψηφιακό. Πιστεύω ότι για καθημερινό ρολόι θα σε κουράσει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, bonorov είπε

Απλά είδα ότι το συγκεκριμένο στα υπόλοιπα καταστήματα έπαιζε στα 130-140€ και τον συγκεκριμένο κατάστημα το είχε στα 60€ και είπα μήπως είναι καλή ευκαιρία. 

Όσον αναφορά την αυθεντικότητα,επειδή δεν γνωρίζω,υπάρχει κάποιο χαρτί που έρχεται μαζί με το ρολόι;

Είναι σε προσφορά γιαυτό και η τιμή και φυσικά να πάρεις αυτό και όχι μουφα για να εχεις 2 χρόνια εγγύηση για να είσαι 100% σίγουρος  ρώτησε αν έχει εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας

Επεξ/σία από Ducatista
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 27/5/2023 στις 6:39 ΜΜ, Hawk_K είπε

Καλησπέρα, "πρέπει" να διαλέξω ένα ρολόι Tissot το οποίο θα μου κάνουν δώρο. Το μπάτζετ είναι έως 1000 ευρώ και θέλω να είναι αυτόματο. Είμαι 33 χρονων (αν λέει κάτι αυτό) και προσανατολίζομαι σε μπρασελέ. Βέβαια με μια ματιά στο site της Tissot αν έχω καταλάβει σωστά τα περισσότερα μοντέλα αν όχι όλα βγαίνουν και με τα δύο ή μπορείς να το αλλάξεις αργότερα. Το καλύτερο μου ρολόι αυτή τη στιγμή κοστίζει 200-300ευρώ και είναι quartz οπότε δεν τα κατέχω σαν αντικείμενο.

Θα προτείνατε κάποιο μοντέλο; Το ρολόι κατά 99% θα αγοραστεί από τον τοπικό αντιπρόσωπο ο οποίος μου είπε ότι οποιοδήποτε και αν θέλω μπορεί να το φέρει αν δεν το έχει στοκ.

Έχω δει και κάποια Seiko Presage Μοντέλα τα οποία βγάινουν 500-700 ευρώ και μου άρεσαν, αλλά με σπρώχνουν προς το ελβετικό. Με μια πρώτη ματιά στο site μου έχουν αρέσει τα παρακάτω.

image.png.824a3ce22826f8a301b1ab0597052cf8.png

image.png.f6e0dc8d389bcf7b1a8af8d8e9f8e657.png

image.png.432979ec5cf4cb41b75188904f9a3a00.png

Καλημέρα, τελικά καταλήγω πως θα πάρω το μοντέλο PXR, το οποίο το δοκίμασα και μου άρεσε αρκετά. Αν κατάλαβα καλά τα στοκ είναι 40άρια και η νέα σειρά θα βγει με 35άρα κάσα. 

Επίσης, είδα και το δεύτερο που ειχα ποστάρει από κοντά, το οποίο δεν με εντυπωσίασε τόσο. Στις φωτογραφίες μου είχε κεντρίσει περισσότερο το ενδιαφέρον και το είχα για φαβορί.

• Like 1
Δημοσ.

Πηγα στον κοσμηματοπώλη να πάρω ένα seiko που είχα δώσει για αλλαγή μπαταρίας και στεγανοποίηση.

Πάει να μου το δώσει, του γλιστράει από τα χέρια και σκάει κάτω… Δεν έπαθε κάτι εμφανές. 

Μετά κοιτάω το πίσω μέρος, το είχε κάνει γεμάτο γρατζουνιές… 

Δράμα…

Έχετε κάποιον νορμάλ άνθρωπο να προτείνετε να αλλάζει μπαταρίες και να κάνει στεγανοποίηση σε απλά quartz ρολόγια σε Αθήνα ή νότια προαστια;;

Δημοσ.

Ευτυχώς που ήταν Quartz γιατί αν ήταν μηχανικό ποιός ξέρει;. Συνήθως οι κοσμηματοπώλες τα στέλνουν σε άλλους που συνεργάζονται στο κέντρο. Αν δεν μπορεί να αλλάξει μια μπαταρία τότε είναι άσχετος. Εντάξει μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν έχει το μηχάνημα που τσεκάρει την στεγανοποίηση.

Ένα που το είχα πάει σε έναν κοσμηματοπώλη που μου το επέστρεψε χωρίς πρόβλημα αυτόματο βλέπω στην απόδειξη στεγανότητας που μου έδυσε μια διεύθυνση στην Κολοκοτρώνη στην Αθήνα. Στο μεταξύ εκεί κοντά δουλεύω και δεν  ήξερα την ύπαρξη του καταστήματος. Θα μπορούσα να το είχα πάει ο ίδιος απευθείας. 😊😊

Ελάχιστους πλέον μπορείς να εμπιστευτείς. 

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, mr.Vox είπε

Ευτυχώς που ήταν Quartz γιατί αν ήταν μηχανικό ποιός ξέρει;. Συνήθως οι κοσμηματοπώλες τα στέλνουν σε άλλους που συνεργάζονται στο κέντρο. Αν δεν μπορεί να αλλάξει μια μπαταρία τότε είναι άσχετος. Εντάξει μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν έχει το μηχάνημα που τσεκάρει την στεγανοποίηση.

Ένα που το είχα πάει σε έναν κοσμηματοπώλη που μου το επέστρεψε χωρίς πρόβλημα αυτόματο βλέπω στην απόδειξη στεγανότητας που μου έδυσε μια διεύθυνση στην Κολοκοτρώνη στην Αθήνα. Στο μεταξύ εκεί κοντά δουλεύω και δεν  ήξερα την ύπαρξη του καταστήματος. Θα μπορούσα να το είχα πάει ο ίδιος απευθείας. 😊😊

Ελάχιστους πλέον μπορείς να εμπιστευτείς. 

Έχει μηχάνημα για στεγανοποίηση.

Μου είχε κανει στο παρελθόν.

Το θέμα είναι πώς στο καλό ανοίγει τα ρολόγια που δεν έχουν βίδες για να κάνει τοσες γρατζουνιές…

Με σουγιά;;;;;

Ειναι κι αλλες που δε φαινονται στη φωτό…

IMG_4719.jpeg

Δημοσ.

Το νέο μου απόκτημα στα 15 ευρώ με τον φτηνιάρικο Κινέζικο μηχανισμό Quartz όσο κρατήσει και στα σκουπίδια. Δεν είναι ούτε για απλή κολύμβηση.  Αντέχει στο πλύσιμο χεριών και ίσως κάτι περισσότερο. Εντάξει το λουράκι από καουτσούκ  στα μαγαζιά της Αθήνας περίπου τόσο έχει  Η κάσα εννοείται δεν είναι Stainless Steel. Έχω το αντίστοιχο αυτόματο σε SEIKOspacer.png

• Like 2
Δημοσ.
39 minutes ago, tzotzo said:

Ερωτεύτηκα αυτό

Screenshot_17.jpg

Screenshot_16.jpg

Screenshot_15.jpg

Αυτό που έχουν βάλει τα 15,40,45 και μέσα και έξω εμένα μου χτυπάει πολύ άσχημα στο μάτι. Είναι τρομερό το φινίρισμα στην κάσα που κάνει αυτό το marble effect.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...