Προς το περιεχόμενο

ρολόι χειρός: τί φοράτε/ποιο θα θέλατε?

ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, zanskou είπε

το "παλιά ρολόγια" από μόνο του δεν λέει τιποτα 

σημασία εχει το τι μοντέλα ειναι 

Έχεις δίκιο φίλε παραθέτω κάποιες φωτογραφίες 

received_625269302587863.jpeg

received_1193354844563172.jpeg

received_642531480605178.jpeg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, makisperama είπε

Έχεις δίκιο φίλε παραθέτω κάποιες φωτογραφίες 

received_625269302587863.jpeg

received_1193354844563172.jpeg

received_642531480605178.jpeg

Άθλια κατάσταση. Απορώ πως έγιναν έτσι. Αν είναι αυθεντικά, έχουν κάμποσες χιλιάδες € πάντως... Ειδικά το 1ο που μπορεί να έχει και 100Κ+

Αμφιβάλλω αν είναι όμως. 

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 3

To Lange & Söhne σιγουρα δεν ειναι οπως το έβγαλε η μάνα του. Δεν μπορώ να πω αν ειναι αυθεντικό ή όχι (τι κάνει νιάου νιάου) αλλα το ρολόι με τις συγκεκριμένες λειτουργίες και το display δεν εχει πουληθεί ποτέ έτσι απο την εταιρία. 
Συνδυάζει χαρακτηριστικά του πρώτου μοντέλου Datograph (logo, γενικο σχεδιακό, λατινικά νουμερα), με χρωματισμό του δευτερου (μαυρο με χρυσές λεπτομέριες) με features του 1815 (tourbillon στο 6) και "ασχετα" πράγματα (ημερα / μηνας στο 3-9)

Αυτα πριν ασχοληθούμε το με θέμα λειτουργιας (λέιπουν τα μισά γρανάζια απο το tourbillon) και εμφάνισης (βίδες με στρογγυλό κεφάλι που ειναι σκουριασμένες)

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ας βάλουμε μια και το τελευταίο αγροτεμάχιο. Είναι το παλιό Visodate Heritage της Tissot με την ETA 2836-2 στα 40mm.

T0bz3SN.jpg

KHdESsF.jpg

Δύσκολο καντράν για φωτογράφιση (flecto + sunburst που αλλάζει πολύ στον φωτισμό), δυστυχώς οι φωτογραφίες δεν το βγάζουν σωστά.

4trc8ny.jpg

ThHEA38.jpg

Επεξ/σία από Dante80
  • Like 20

Καλησπέρα, "πρέπει" να διαλέξω ένα ρολόι Tissot το οποίο θα μου κάνουν δώρο. Το μπάτζετ είναι έως 1000 ευρώ και θέλω να είναι αυτόματο. Είμαι 33 χρονων (αν λέει κάτι αυτό) και προσανατολίζομαι σε μπρασελέ. Βέβαια με μια ματιά στο site της Tissot αν έχω καταλάβει σωστά τα περισσότερα μοντέλα αν όχι όλα βγαίνουν και με τα δύο ή μπορείς να το αλλάξεις αργότερα. Το καλύτερο μου ρολόι αυτή τη στιγμή κοστίζει 200-300ευρώ και είναι quartz οπότε δεν τα κατέχω σαν αντικείμενο.

Θα προτείνατε κάποιο μοντέλο; Το ρολόι κατά 99% θα αγοραστεί από τον τοπικό αντιπρόσωπο ο οποίος μου είπε ότι οποιοδήποτε και αν θέλω μπορεί να το φέρει αν δεν το έχει στοκ.

Έχω δει και κάποια Seiko Presage Μοντέλα τα οποία βγάινουν 500-700 ευρώ και μου άρεσαν, αλλά με σπρώχνουν προς το ελβετικό. Με μια πρώτη ματιά στο site μου έχουν αρέσει τα παρακάτω.

image.png.824a3ce22826f8a301b1ab0597052cf8.png

image.png.f6e0dc8d389bcf7b1a8af8d8e9f8e657.png

image.png.432979ec5cf4cb41b75188904f9a3a00.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ίσως το καλύτερο που μπορείς να κάνεις θα ήταν να πας σε ένα μαγαζί να τα δεις από κοντά.

Συνήθως σε αυτή την περίπτωση αγοράζουμε πρώτα με μπρασελέ, καθώς είναι πιο εύκολο και πιο φθηνό να βρούμε λουράκι παρά να αγοράσουμε ξεχωριστά το μπρασελέ του.

Και τα τρία  ρολόγια που έβαλες είναι όμορφα και ποιοτικά. To Gentleman έχει λίγο καλύτερο μηχανισμό.

Α, ρίξε μια ματιά και στην αδελφούλα της την Hamilton σε αυτή την τιμή. Πχ:

https://www.hamiltonwatch.com/en-int/h38425140-american-classic-intra-matic-auto.html

https://www.hamiltonwatch.com/en-int/h32505141-jazzmaster-day-date-auto.html

https://www.hamiltonwatch.com/en-int/h32475140-jazzmaster-auto.html

https://www.hamiltonwatch.com/en-int/h39515154-american-classic-valiant-auto.html

Επεξ/σία από Dante80
  • Thanks 1

9 ώρες πριν, gcf είπε

Καλησπέρα, βρήκα σήμερα αυτό, πεταμένο στο δρόμο.

99,999%  ρέπλικα ε;

IMG_20230530_212530.jpg.e392ed8643d5a48731a1d12c6ef0e017.jpgIMG_20230530_212522.jpg.0c38130a4539fc977be93a9a7a34cc5c.jpg

Μοιάζει μεν, αλλά αν δεν το ανοίξεις, δεν γίνεται ποτέ να είσαι 100% σίγουρος

Big Bang Original Ceramic Blue 44 mm, front view

Καλησπέρα σας. 

Μία ερώτηση σαν άσχετος. 

Έψαχνα ένα ρολόι για κάθε μέρα που να μην με νοιάζει αν θα το γρατσουνισω και βρήκα το παρακατω σε αρκετά χαμηλή τιμή. 

Ο προβληματισμος μου είναι μήπως μου στείλουν καμιά μαϊμού γιατί στα υπόλοιπα καταστήματα είναι αρκετά μεγαλυτερη η τιμή του συγκεκριμένου μοντέλου. 

Υπάρχει τρόπος να το διαπιστώσω όταν(και αν)το παραλαβω;

https://www.jmctech.gr/product/timberland-tdwgf2100501-chicopee-mens-watch-46mm-5atm/?ref=bestprice.gr

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, bonorov είπε

Καλησπέρα σας. 

Μία ερώτηση σαν άσχετος. 

Έψαχνα ένα ρολόι για κάθε μέρα που να μην με νοιάζει αν θα το γρατσουνισω και βρήκα το παρακατω σε αρκετά χαμηλή τιμή. 

Ο προβληματισμος μου είναι μήπως μου στείλουν καμιά μαϊμού γιατί στα υπόλοιπα καταστήματα είναι αρκετά μεγαλυτερη η τιμή του συγκεκριμένου μοντέλου. 

https://www.jmctech.gr/product/timberland-tdwgf2100501-chicopee-mens-watch-46mm-5atm/?ref=bestprice.gr

Αν δεν θες να χαλάει, πάρε ένα g shock με 50€ να τελειώνεις. 

Επίσης το συγκεκριμένο που δείχνεις έχει 50€. Είτε αυθεντικό, είτε μουφα, καμία σπουδαία διαφορά δεν θα χει. 

Επεξ/σία από sphinxgr

6 ώρες πριν, bonorov είπε

Καλησπέρα σας. 

Μία ερώτηση σαν άσχετος. 

Από το συγκεκριμένο κατάστημα έχω αγοράσει κινητό και όλα πήγαν καλά.

Πάντως και εγώ θα προτιμούσα ένα g-shock, αν και αντιλαμβάνομαι ότι έχει ελαφρώς διαφορετική φυσιογνωμία.

3 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Αν δεν θες να χαλάει, πάρε ένα g shock με 50€ να τελειώνεις. 

Επίσης το συγκεκριμένο που δείχνεις έχει 50€. Είτε αυθεντικό, είτε μουφα, καμία σπουδαία διαφορά δεν θα χει. 

2 ώρες πριν, cirith είπε

Από το συγκεκριμένο κατάστημα έχω αγοράσει κινητό και όλα πήγαν καλά.

Πάντως και εγώ θα προτιμούσα ένα g-shock, αν και αντιλαμβάνομαι ότι έχει ελαφρώς διαφορετική φυσιογνωμία.

Απλά είδα ότι το συγκεκριμένο στα υπόλοιπα καταστήματα έπαιζε στα 130-140€ και τον συγκεκριμένο κατάστημα το είχε στα 60€ και είπα μήπως είναι καλή ευκαιρία. 

Όσον αναφορά την αυθεντικότητα,επειδή δεν γνωρίζω,υπάρχει κάποιο χαρτί που έρχεται μαζί με το ρολόι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...