makisperama Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, zanskou είπε το "παλιά ρολόγια" από μόνο του δεν λέει τιποτα σημασία εχει το τι μοντέλα ειναι Έχεις δίκιο φίλε παραθέτω κάποιες φωτογραφίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, makisperama είπε Έχεις δίκιο φίλε παραθέτω κάποιες φωτογραφίες Άθλια κατάσταση. Απορώ πως έγιναν έτσι. Αν είναι αυθεντικά, έχουν κάμποσες χιλιάδες € πάντως... Ειδικά το 1ο που μπορεί να έχει και 100Κ+ Αμφιβάλλω αν είναι όμως. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2023 από sphinxgr 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skrobo Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 To Lange & Söhne σιγουρα δεν ειναι οπως το έβγαλε η μάνα του. Δεν μπορώ να πω αν ειναι αυθεντικό ή όχι (τι κάνει νιάου νιάου) αλλα το ρολόι με τις συγκεκριμένες λειτουργίες και το display δεν εχει πουληθεί ποτέ έτσι απο την εταιρία. Συνδυάζει χαρακτηριστικά του πρώτου μοντέλου Datograph (logo, γενικο σχεδιακό, λατινικά νουμερα), με χρωματισμό του δευτερου (μαυρο με χρυσές λεπτομέριες) με features του 1815 (tourbillon στο 6) και "ασχετα" πράγματα (ημερα / μηνας στο 3-9) Αυτα πριν ασχοληθούμε το με θέμα λειτουργιας (λέιπουν τα μισά γρανάζια απο το tourbillon) και εμφάνισης (βίδες με στρογγυλό κεφάλι που ειναι σκουριασμένες) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dante80 Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Ας βάλουμε μια και το τελευταίο αγροτεμάχιο. Είναι το παλιό Visodate Heritage της Tissot με την ETA 2836-2 στα 40mm. Δύσκολο καντράν για φωτογράφιση (flecto + sunburst που αλλάζει πολύ στον φωτισμό), δυστυχώς οι φωτογραφίες δεν το βγάζουν σωστά. Επεξ/σία 27 Μαΐου 2023 από Dante80 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hawk_K Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Καλησπέρα, "πρέπει" να διαλέξω ένα ρολόι Tissot το οποίο θα μου κάνουν δώρο. Το μπάτζετ είναι έως 1000 ευρώ και θέλω να είναι αυτόματο. Είμαι 33 χρονων (αν λέει κάτι αυτό) και προσανατολίζομαι σε μπρασελέ. Βέβαια με μια ματιά στο site της Tissot αν έχω καταλάβει σωστά τα περισσότερα μοντέλα αν όχι όλα βγαίνουν και με τα δύο ή μπορείς να το αλλάξεις αργότερα. Το καλύτερο μου ρολόι αυτή τη στιγμή κοστίζει 200-300ευρώ και είναι quartz οπότε δεν τα κατέχω σαν αντικείμενο. Θα προτείνατε κάποιο μοντέλο; Το ρολόι κατά 99% θα αγοραστεί από τον τοπικό αντιπρόσωπο ο οποίος μου είπε ότι οποιοδήποτε και αν θέλω μπορεί να το φέρει αν δεν το έχει στοκ. Έχω δει και κάποια Seiko Presage Μοντέλα τα οποία βγάινουν 500-700 ευρώ και μου άρεσαν, αλλά με σπρώχνουν προς το ελβετικό. Με μια πρώτη ματιά στο site μου έχουν αρέσει τα παρακάτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dante80 Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Ίσως το καλύτερο που μπορείς να κάνεις θα ήταν να πας σε ένα μαγαζί να τα δεις από κοντά. Συνήθως σε αυτή την περίπτωση αγοράζουμε πρώτα με μπρασελέ, καθώς είναι πιο εύκολο και πιο φθηνό να βρούμε λουράκι παρά να αγοράσουμε ξεχωριστά το μπρασελέ του. Και τα τρία ρολόγια που έβαλες είναι όμορφα και ποιοτικά. To Gentleman έχει λίγο καλύτερο μηχανισμό. Α, ρίξε μια ματιά και στην αδελφούλα της την Hamilton σε αυτή την τιμή. Πχ: https://www.hamiltonwatch.com/en-int/h38425140-american-classic-intra-matic-auto.html https://www.hamiltonwatch.com/en-int/h32505141-jazzmaster-day-date-auto.html https://www.hamiltonwatch.com/en-int/h32475140-jazzmaster-auto.html https://www.hamiltonwatch.com/en-int/h39515154-american-classic-valiant-auto.html Επεξ/σία 27 Μαΐου 2023 από Dante80 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gcf Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Καλησπέρα, βρήκα σήμερα αυτό, πεταμένο στο δρόμο. 99,999% ρέπλικα ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arg_ Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 πρόσθεσε και 0.001% 😀 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 9 ώρες πριν, gcf είπε Καλησπέρα, βρήκα σήμερα αυτό, πεταμένο στο δρόμο. 99,999% ρέπλικα ε; Μοιάζει μεν, αλλά αν δεν το ανοίξεις, δεν γίνεται ποτέ να είσαι 100% σίγουρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dante80 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Να βάλω και άλλο ένα που πήρα τις προάλλες για δώρο...και τελικά μου έμεινε και θα πρέπει να το δώσω.. Tissot Couturier Quartz. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karthan7 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Ρωσιδακια 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bonorov Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Καλησπέρα σας. Μία ερώτηση σαν άσχετος. Έψαχνα ένα ρολόι για κάθε μέρα που να μην με νοιάζει αν θα το γρατσουνισω και βρήκα το παρακατω σε αρκετά χαμηλή τιμή. Ο προβληματισμος μου είναι μήπως μου στείλουν καμιά μαϊμού γιατί στα υπόλοιπα καταστήματα είναι αρκετά μεγαλυτερη η τιμή του συγκεκριμένου μοντέλου. Υπάρχει τρόπος να το διαπιστώσω όταν(και αν)το παραλαβω; https://www.jmctech.gr/product/timberland-tdwgf2100501-chicopee-mens-watch-46mm-5atm/?ref=bestprice.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, bonorov είπε Καλησπέρα σας. Μία ερώτηση σαν άσχετος. Έψαχνα ένα ρολόι για κάθε μέρα που να μην με νοιάζει αν θα το γρατσουνισω και βρήκα το παρακατω σε αρκετά χαμηλή τιμή. Ο προβληματισμος μου είναι μήπως μου στείλουν καμιά μαϊμού γιατί στα υπόλοιπα καταστήματα είναι αρκετά μεγαλυτερη η τιμή του συγκεκριμένου μοντέλου. Υπάρχει τρόπος να το διαπιστώσω όταν(και αν)το παραλαβω; https://www.jmctech.gr/product/timberland-tdwgf2100501-chicopee-mens-watch-46mm-5atm/?ref=bestprice.gr Αν δεν θες να χαλάει, πάρε ένα g shock με 50€ να τελειώνεις. Επίσης το συγκεκριμένο που δείχνεις έχει 50€. Είτε αυθεντικό, είτε μουφα, καμία σπουδαία διαφορά δεν θα χει. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2023 από sphinxgr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cirith Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 6 ώρες πριν, bonorov είπε Καλησπέρα σας. Μία ερώτηση σαν άσχετος. Έψαχνα ένα ρολόι για κάθε μέρα που να μην με νοιάζει αν θα το γρατσουνισω και βρήκα το παρακατω σε αρκετά χαμηλή τιμή. Ο προβληματισμος μου είναι μήπως μου στείλουν καμιά μαϊμού γιατί στα υπόλοιπα καταστήματα είναι αρκετά μεγαλυτερη η τιμή του συγκεκριμένου μοντέλου. Υπάρχει τρόπος να το διαπιστώσω όταν(και αν)το παραλαβω; https://www.jmctech.gr/product/timberland-tdwgf2100501-chicopee-mens-watch-46mm-5atm/?ref=bestprice.gr Από το συγκεκριμένο κατάστημα έχω αγοράσει κινητό και όλα πήγαν καλά. Πάντως και εγώ θα προτιμούσα ένα g-shock, αν και αντιλαμβάνομαι ότι έχει ελαφρώς διαφορετική φυσιογνωμία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bonorov Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 3 ώρες πριν, sphinxgr είπε Αν δεν θες να χαλάει, πάρε ένα g shock με 50€ να τελειώνεις. Επίσης το συγκεκριμένο που δείχνεις έχει 50€. Είτε αυθεντικό, είτε μουφα, καμία σπουδαία διαφορά δεν θα χει. 2 ώρες πριν, cirith είπε Από το συγκεκριμένο κατάστημα έχω αγοράσει κινητό και όλα πήγαν καλά. Πάντως και εγώ θα προτιμούσα ένα g-shock, αν και αντιλαμβάνομαι ότι έχει ελαφρώς διαφορετική φυσιογνωμία. Απλά είδα ότι το συγκεκριμένο στα υπόλοιπα καταστήματα έπαιζε στα 130-140€ και τον συγκεκριμένο κατάστημα το είχε στα 60€ και είπα μήπως είναι καλή ευκαιρία. Όσον αναφορά την αυθεντικότητα,επειδή δεν γνωρίζω,υπάρχει κάποιο χαρτί που έρχεται μαζί με το ρολόι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα