Προς το περιεχόμενο

ρολόι χειρός: τί φοράτε/ποιο θα θέλατε?

ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αγορασα προσφατα ενα skx009 απο chrono24. Δυστυχώς απο την πρώτη στιγμή μου φάνηκε ότι δεν βγάζει μέρα, ακόμα και με το πρωινό κούρντισμα (30s-1m). Την παρασκευή, αρνήθηκε να ξεκινήσει γενικώς. Έχουμε κανέναν αξιόπιστο μάστορα κέντρο αθήνας που δεν θα με γδάρει;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7 λεπτά πριν, Nikolas883 είπε

αγορασα προσφατα ενα skx009 απο chrono24. Δυστυχώς απο την πρώτη στιγμή μου φάνηκε ότι δεν βγάζει μέρα, ακόμα και με το πρωινό κούρντισμα (30s-1m). Την παρασκευή, αρνήθηκε να ξεκινήσει γενικώς. Έχουμε κανέναν αξιόπιστο μάστορα κέντρο αθήνας που δεν θα με γδάρει;

Δεν έχει εγγύηση;

11 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν έχει εγγύηση;

Είναι από site τύπου eBay και ρολόι που έχει σταματήσει να κατασκεύαζε ταξί εδώ και κάμποσα χρονια

19 λεπτά πριν, Nikolas883 είπε

Πόσο το πήρες? Αν και τρομερό ρολόι το δίνουν πολύ ακριβά. 

Όταν λες πρωινό κούρδισμα, το κουνάς αρκετά? Γιατί αν δεν κάνω λάθος τα skx δεν έχουν hand winding 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Ukforthemoment οχι ειναι μεταχειρισμένο

@imr κάνω ότι γράφει το manual, απο άποψη κινήσεων. Το πήρα 190 serviced, με αλλαγμένα orings κλπ. Eίχε φθορές στο bezel και αλλαγμένο τζαμάκι. Το μόνταρα με namoki mods (bezel & bezel insert), θα ποστάρω αργότερα φωτογραφίες.

Επεξ/σία από Nikolas883
  • Like 1

8 ώρες πριν, foniki_melitzana είπε

Το orient mako είναι; είσαι ικανοποιημένος;

το σκέφτομαι ως εναλλακτικό, είτε στην έκδοση που έχεις κι εσύ είτε στην έκδοση που έχει και κόκκινο bezel

Είναι το Orient Kamasu με κάτι μόντες δικές μου. Ναι, είμαι πολύ ικανοποιημένος, μόνο μελανό σημείο η κορώνα που είναι περισσότερο μικρή από ότι θα έπρεπε για το είδος του ρολογιού.

5 ώρες πριν, Nikolas883 είπε

@Ukforthemoment οχι ειναι μεταχειρισμένο

@imr κάνω ότι γράφει το manual, απο άποψη κινήσεων. Το πήρα 190 serviced, με αλλαγμένα orings κλπ. Eίχε φθορές στο bezel και αλλαγμένο τζαμάκι. Το μόνταρα με namoki mods (bezel & bezel insert), θα ποστάρω αργότερα φωτογραφίες.

Έχεις PM

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, foniki_melitzana είπε

care to share? :D

Πομπέ double dome ζαφείρι από Seikomods, vintage razor μπρασελέ από Strapcode και day/date wheel μαύρη από άλλο μοντέλο της εταιρίας (τράμπα με Orient Ray Raven). 👍

Επεξ/σία από Dante80
  • Like 3

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα άσχετος από ρολογια ηθελα μια βοηθεία για την απόκτηση του απο που συμφέρει να το αγοράσω. Καθαρά ΟΠΤΙΚΑ μου αρέσει.

https://www.bestprice.gr/item/2154783753/tag-heuer-formula-1-caz1010ba0842.html

https://www.chrono24.com.gr/tagheuer/tag-heuer-formula-1-caz1010ba0842-caz1010-ba0842--id20141283.htm?scrollToBottom=1&__fsk=-1346068051

γενικά το chrono τι παίζει;

8 ώρες πριν, Jofa είπε

γενικά το chrono τι παίζει;

Σαν το ebay ειναι , ΠΡΟΣΟΧΗ κοιτας ο εμπορος να ειναι απο Ευρωπαικη Ενωση για να μην εχεις τελωνεια ( αυτος που εβαλες ειναι japan πχ ) .
επισης οιτας τις αξιολογησεις του εμπορου και κρινεις 

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήρα πρόσφατα το amazfit gts 4. Πολύ καλή αναβάθμιση από το amazfit bip s που είχα προηγουμένως. Η μπαταρία κρατάει περίπου 5 ημέρες με μέτρια χρήση και γενικά είναι τρομερό εργαλείο!

Γενικά, φοράω από μικρή ρολόι και δεν μπορώ να με φανταστώ χωρίς αυτό! Ακόμα και όση ώρα είναι για φόρτιση το ρολόι, το χέρι μου μου φαίνεται περίεργο!

0-02-05-a269ce7702d888bbde0daefae275dccde0dc7936448a12346a179cb19b06d412_299ecb24c4ce2166.jpg

Επεξ/σία από lyda94
  • Like 7

Στις 22/5/2023 στις 1:14 ΜΜ, lyda94 είπε

Πήρα πρόσφατα το amazfit gts 4. Πολύ καλή αναβάθμιση από το amazfit bip s που είχα προηγουμένως. Η μπαταρία κρατάει περίπου 5 ημέρες με μέτρια χρήση και γενικά είναι τρομερό εργαλείο!

Γενικά, φοράω από μικρή ρολόι και δεν μπορώ να με φανταστώ χωρίς αυτό! Ακόμα και όση ώρα είναι για φόρτιση το ρολόι, το χέρι μου μου φαίνεται περίεργο!

0-02-05-a269ce7702d888bbde0daefae275dccde0dc7936448a12346a179cb19b06d412_299ecb24c4ce2166.jpg

Μεγειά! Αν ήταν λίγο μικρότερο, θα ήταν καλύτερο για το χέρι σου.

Καλημερα στους ρολογάδες του φόρουμ!

IMG_4344.jpeg

• Like 10

26 λεπτά πριν, Bomber-21 είπε

Μεγειά! Αν ήταν λίγο μικρότερο, θα ήταν καλύτερο για το χέρι σου.

Ναι, είναι λίγο τεράστιο για το χέρι μου, αλλά δεν με χαλάει!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...