Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντως με το watch 5 στα 260 ευρω, εχω αρχισει να το σκεφτομαι για αντικατασταση του watch 3. Πλεον και οταν ειναι σβηστο, ειναι σαν να εχει λεκεδες απο την μεσα μερια. bonus και το google wallet που θα εχω. Και λογικα για το γκρι θα παω, μιας και θα μπορεσω να ταιριαζω πιο ευκολα γκρι μπρασελε. Αν και το ιδιο μπορει να παιχτει και σε μαυρο. χμμμμ 🤔

• Απαντ. 8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, karthan7 είπε

Δες αν γραφει  "price includes VAT" , αν γραφει δεν θα πληρωσεις τιποτα εξτρα. 

Ναι, το VAT περιλαμβάνεται. Είναι σίγουρο ότι δεν έχει χρεώσεις τελωνείου;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 20/3/2023 στις 10:56 ΜΜ, Silkcut είπε

Ναι, το VAT περιλαμβάνεται. Είναι σίγουρο ότι δεν έχει χρεώσεις τελωνείου;

Αν συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ & το συνολικό κόστος αποστολής (CIF) είναι μικρότερο των 150€ για Κίνα, τότε δεν θα πληρώσεις κάτι δασμό.

Θα πληρώσεις ένα ποσό στα ΕΛΤΑ όταν σου έρθει, αυτό έχει να κάνει με τα έξοδα εκτελωνισμού. Στην περίπτωση σου, θα είναι 15€.

3D1wAU2.png

Ας βάλουμε μια και με το μπορντοροδοκόκκινο σήμερις..😎

XuHy5e5.jpg

e6mmMpJ.jpg

Επεξ/σία από Dante80
  • Like 13
Δημοσ.

https://www.ot.gr/2023/03/31/diethni/rologia-to-neo-dimiourgima-tis-rolex-apo-titanio-eikones

Και η Rolex πλέον βγάζει τιτάνιο. Κάτι αναμενόμενο βέβαια καθώς οι Κινέζοι βγάζουν άριστες απομιμήσεις σε ατσάλι. Η Omega βγάζει τιτανιο εδώ και τουλάχιστον 30 χρόνια. Το δικό μου το φοράω 20 χρόνια...

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Από την χθεσινή βόλτα 

20230402_195437.jpg.50524c56a3a7d41ec8946588f66b70f1.jpg

Εν τω μεταξύ ποια η γνώμη σας για την συγκεκριμένη μάρκα/ρολόι? 

https://www.trendhim.gr/dante-ii-skeleton-24814-p.html

Το Precisionist πριν κάποια χρόνια δεν έβγαινε από τον καρπό μου. Πολύ τίμιο ρολογάκι.

Όσο για το ρολόι του link, δεν είμαι fan του ορατού μηχανισμού στα ρολόγια. Προσωπικά δεν μου αρέσει.

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Charismo είπε

Το Precisionist πριν κάποια χρόνια δεν έβγαινε από τον καρπό μου. Πολύ τίμιο ρολογάκι.

Θα το ήθελα, αλλά στα 239gr είναι απαγορευτικό για εστίαση, βέβαια συνήθεια θέλει μιας και πιο παλιά φορούσα ένα μπρασελε που μου είχαν δώσει. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε

Θα το ήθελα, αλλά στα 239gr είναι απαγορευτικό για εστίαση, βέβαια συνήθεια θέλει μιας και πιο παλιά φορούσα ένα μπρασελε που μου είχαν δώσει. 

Ναι είναι βαρύ και άνετα ανοίγεις το κεφάλι κάποιου αν δεν προσέξεις με τόσες γωνίες που έχει. 😆

Δημοσ.

Καλησπέρα ! Θελω να αγοράσω για δώρο ενα ρολόι κατα προτίμηση αυτόματο, μεχρι 300 ευρώ το πολυ.. ποιο θα προτείνατε ? Έχω δει της Seiko αρκετά που μου γεμίζουν το μάτι , αλλα δεν ξερω ποιο μοντέλο ειναι περισσοτερο ανθεκτικό… 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, gamerMisfitz1 είπε

Καλησπέρα ! Θελω να αγοράσω για δώρο ενα ρολόι κατα προτίμηση αυτόματο, μεχρι 300 ευρώ το πολυ.. ποιο θα προτείνατε ? Έχω δει της Seiko αρκετά που μου γεμίζουν το μάτι , αλλα δεν ξερω ποιο μοντέλο ειναι περισσοτερο ανθεκτικό… 

Βάλε κάποια από αυτά που σου γεμίζουν το μάτι, να σου πούμε. 😉

Δημοσ.
Δημοσ.

Το προτελευταίο είναι ηλιακό, το τελευταίο είναι μπαταρίας.

Από τα αυτόματα, τα SEIKO έχουν μηχανισμούς 4R, και τα Citizen μηχανισμούς 82ΧΧ. Και οι δύο είναι πολύ αξιόπιστοι, και ρυθμίζονται σχετικά εύκολα. Και οι δύο μηχανισμοί ρυθμίζονται με laser στο εργοστάσιο, οπότε το πόσο ακρίβεια θα έχει το ρολόι που θα επιλέξεις είναι λίγο λαχείο. Μπορεί να πέσεις σε εξαιρετικό κομμάτι, μπορεί να πέσεις σε κουβά. Πάντα μέσα στις προδιαγραφές των εταιριών φυσικά.

Για θέματα αντοχής, δες δύο πράγματα. Το κρύσταλλο και την αδιαβροχοποίηση. Όλα τα ρολόγια που έβαλες έχουν ορυκτό κρύσταλλο, εκτός του τελευταίου που έχει ζαφείρι (ανώτερο). Επίσης, όλα τα ρολόγια είναι αδιάβροχα στα 100 ή 200 μέτρα, μια χαρά δλδ για κάθε χρήση.

Και δύο ακόμα προτάσεις στο budget σου.

https://www.skroutz.gr/s/37898697/Citizen-Ρολόι-Αυτόματο-με-Μεταλλικό-Μπρασελέ-σε-Ασημί-χρώμα-NJ0150-81L.html

(μικρότερη αδιαβροχοποίηση αλλά αρκετά καλό για δώρο).

https://www.skroutz.gr/s/32283389/Orient-Mako-Kamasu-Ρολόι-Αυτόματο-με-Μεταλλικό-Μπρασελέ-σε-Ασημί-χρώμα-RA-AA0811E19B.html

(200 μέτρα, ζαφείρι, επίσης καλός μηχανισμός με τα Seiko και Citizen που έβαλες).

Σε κάθε περίπτωση, καλές αγορές εύχομαι!

• Like 3
Δημοσ.

Καλημέρα. Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κατάστημα στο κέντρο ή νότια προάστια που θα μπορούσα να δοκιμάσω κάποιο ρολόι της Orient (Kamasu κυρίως); 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...