Dante80 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, czarjuly είπε Σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω το παρακάτω....καμία γνώμη; https://www.oroloi.gr/el-gr/product/2800679/CITIZEN-Eco-Drive-Chronograph-Silver-Stainless-Steel-Bracelet/ Μια χαρά φαίνεται, κλασσικά θα ήταν ιδανικό να το δεις από κοντά κλπ όσον αφορά το μέγεθος. Στα 180€ που το βρίσκεις φαίνεται αρκετά τίμιο, βουρ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salazar1991 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Παρακολουθώ το θέμα αραιά και που και ζήλεψα με αυτά που βλέπω. Πετάω σε ένα μήνα για ΝΥ και ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε κανένα αξιόπιστο κατάστημα για αγορά second hand ρολογιών Rolex, Omega etc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psyber Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Αν και έχω Seiko 5, κλασσικό, με την κορώνα στο 4, θα ήθελα και ένα τέτοιο, που έχει την κορώνα στο συνηθισμένο σημείο. Πως σας φαίνεται; Φαντάζομαι μειονέκτημα το φινίρισμα αν υποστεί γρατζουνιές. https://www.chronoro.gr/product/seiko-5-sports-stealth-automatic-black-stainless-steel-bracelet-srpj09k1f/?gclid=Cj0KCQiAgOefBhDgARIsAMhqXA66vyVz9oayjBU1UmOfKfRm_OqTu4tDDSK-fCjolJp1nXapte6jyusaAmh5EALw_wcB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 47 λεπτά πριν, Psyber είπε Αν και έχω Seiko 5, κλασσικό, με την κορώνα στο 4, θα ήθελα και ένα τέτοιο, που έχει την κορώνα στο συνηθισμένο σημείο. Πως σας φαίνεται; Φαντάζομαι μειονέκτημα το φινίρισμα αν υποστεί γρατζουνιές. https://www.chronoro.gr/product/seiko-5-sports-stealth-automatic-black-stainless-steel-bracelet-srpj09k1f/?gclid=Cj0KCQiAgOefBhDgARIsAMhqXA66vyVz9oayjBU1UmOfKfRm_OqTu4tDDSK-fCjolJp1nXapte6jyusaAmh5EALw_wcB To ερώτημα δεν είναι αν θα υποστεί γρατζουνιές, αλλά πότε. Αυτές οι επιστρώσεις, αργά ή γρήγορα, θα φθαρούν-και μάλλον γρήγορα. Μόνο κάποιες εταιρίες (Sinn, Damasko) που χρησιμοποιούν ειδικές τεχνικές σκλήρυνσης μπορούν να ισχυριστούν ότι οι επιστρώσεις τους θα αντέξουν κάπως παραπάνω, αλλά και αυτές κάποια στιγμή, κάπου, θα την πάθουν. Το συγκεκριμένο είναι στον τρίτο του χρόνο και δεν έχει ακόμη το παραμικρό. Τις προάλλες το κοπάνισα σε μια αλουμινένια πόρτα, η πόρτα έπαθε ζημιά και άφησε κομματάκια πάνω στο ρολόι!..Πάντως στο ίντερνετ κυκλοφορούν αρκετές φωτό με ταλαιπωρημένα Sinn. Το Seiko είναι πολύ ωραίο, αλλά σύντομα θα χάσει την γοητεία του. Και ίσως η κάσα να την γλιτώσει, αν είσαι προσεκτικός, το μπρασελέ όμως με τίποτα. Εγώ θα το αγόραζα, θα άφηνα το μπρασελέ στην άκρη να το φοράω σπάνια και θα έβαζα ένα καλό μαύρο λουράκι. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psyber Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 @Voodooman εύστοχες οι παρατηρήσεις σου και σε ευχαριστώ πολύ. Το ρολόι κυκλοφορεί σε παραπλήσια έκδοση με υφασμάτινο μαύρο λουράκι και μάλιστα πιο οικονομικό. Το καντράν αυτής της έκδοσης μου φαίνεται οπτικά υποδεέστερο από αυτό με το μπρασελέ. https://www.oroloi.gr/el-gr/product/2799911/SEIKO-5-Sports-Stealth-Automatic-Black-Synthetic-Strap/?gclid=Cj0KCQiAgOefBhDgARIsAMhqXA5YwVkXbH4sbVh9EsxbDIqLu2J3yNmNE_iCBqKyXzSiJyVeefvVf60aAsMpEALw_wcB 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
czarjuly Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 14 ώρες πριν, Dante80 είπε Μια χαρά φαίνεται, κλασσικά θα ήταν ιδανικό να το δεις από κοντά κλπ όσον αφορά το μέγεθος. Στα 180€ που το βρίσκεις φαίνεται αρκετά τίμιο, βουρ! Για την ακριβεια στα 242 το βρηκα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dante80 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, czarjuly είπε Για την ακριβεια στα 242 το βρηκα..... https://www.bestprice.gr/item/2157295301/citizen-ca0790-83e.html?qo=ca0790-83e&from=search-single Τα τρία πρώτα είναι γνωστά μαγαζιά (στο e-men/e-women πάντα παίρνουμε τηλ πρώτα για διαθεσιμότητα). Σε κάθε περίπτωση, καλοφόρετο! Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2023 από Dante80 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
czarjuly Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 7 ώρες πριν, Dante80 είπε https://www.bestprice.gr/item/2157295301/citizen-ca0790-83e.html?qo=ca0790-83e&from=search-single Τα τρία πρώτα είναι γνωστά μαγαζιά (στο e-men/e-women πάντα παίρνουμε τηλ πρώτα για διαθεσιμότητα). Σε κάθε περίπτωση, καλοφόρετο! Σε ευχαριστώ για την υπόδειξη έστειλα ακυρωτικό για την παραγγελία και ζήτησα price match....για να δούμε..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XarisArgy Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ενα Casio DBC-32-1A, με nato και velcro λουρακια. Το λατρευω, ολα τα calculator ρολογια στον κοσμο θα ηθελα. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2023 από XarisArgy 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 12 ώρες πριν, Psyber είπε @Voodooman εύστοχες οι παρατηρήσεις σου και σε ευχαριστώ πολύ. Το ρολόι κυκλοφορεί σε παραπλήσια έκδοση με υφασμάτινο μαύρο λουράκι και μάλιστα πιο οικονομικό. Το καντράν αυτής της έκδοσης μου φαίνεται οπτικά υποδεέστερο από αυτό με το μπρασελέ. https://www.oroloi.gr/el-gr/product/2799911/SEIKO-5-Sports-Stealth-Automatic-Black-Synthetic-Strap/?gclid=Cj0KCQiAgOefBhDgARIsAMhqXA5YwVkXbH4sbVh9EsxbDIqLu2J3yNmNE_iCBqKyXzSiJyVeefvVf60aAsMpEALw_wcB Πάρε αυτό με το μπρασελέ, απλά μην το φοράς συνέχεια (το μπρασελέ), αν σε νοιάζει να μείνει εμφανισιακά καλό. Φυσικά, σχεδόν κάθε φορά που θα αλλάζεις από μπρασελέ σε λουράκι και το αντίστροφο, όλο και κάποιο σημαδάκι θα κάνεις στην κάσα!.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 25/2/2023 στις 5:41 ΜΜ, salazar1991 είπε Παρακολουθώ το θέμα αραιά και που και ζήλεψα με αυτά που βλέπω. Πετάω σε ένα μήνα για ΝΥ και ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε κανένα αξιόπιστο κατάστημα για αγορά second hand ρολογιών Rolex, Omega etc Είναι πολλά. Εγώ προσωπικά θα έβρισκα κάποιο ρολόι που μου αρέσει στο chrono 24 και θα πήγαινα να το πάρω ο ίδιος. Ένα κατάστημα καλο έτσι για να πάρεις μια ιδέα, είναι το ακόλουθο. https://goo.gl/maps/6KqYYC83BnWyPZKdA Παρακολουθώ κ στο τικ τοκ τον John Buckley και την παρέα του. Όλο κ κάτι μαθαίνεις. Στα υπόψη πως για καινούργια Omega πριν 2 χρόνια στην Αθήνα είχαμε τις καλύτερες τιμές παγκοσμίως. Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα. Αν σε ενδιαφέρει, πήγαινε στους 3AD να δεις. Σε κάθε περίπτωση ενημερώσου για αυτό που θες να πάρεις, πριν το πάρεις. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2023 από sphinxgr 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wired_1 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Νέος Έρωτας !!!! Casio GWG-2000 1A3ER 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Μια που βρεθηκα σημερα στο πατρικο μου , βρηκα ευκαιρια να σας δειξω καποια ρολογια που τα φυλαω εκει και ανηκουν στην συλλογη μου Το παλιο μου Submariner Spoiler Το αγαπημενο μου παλιο ταχυπαλμο DEFY Spoiler clasic ferro Spoiler το πρώτο Quartz που κυκλοφόρησε Girard Perregaux Spoiler 8 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias78 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Χάζευα ρολόγια στο ίντερνετ κ επεσα σε ένα seiko sport 5 gmt. Ωραίο ρολόι αλλά το συγκεκριμένο έχει αυτόματο μηχανισμό ο οποίος μάλιστα εχει μια αυτονομία 41 ώρες. Με τα λίγα που ξέρω, το αυτόματο απλά παίρνει ενέργεια απο την κίνηση του καρπού. Επειδή ενδεχομένως κάποιος δεν θα το φοράει καθημερινά, θα πρέπει, τουλάχιστον για το συγκεκριμένο, να θυμάται έστω μια φορά τη μέρα να το κουνήσει? Κ αν δεν το κάνει κ σταματήσει να λειτουργεί, τι παίζει μετά? Γιατί φαντάζομαι αν αυτό γίνεται συχνά κάποια στιγμή ο μηχανισμός ίσως χάσει την λειτουργικότητα του. Σωστά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, ilias78 είπε Χάζευα ρολόγια στο ίντερνετ κ επεσα σε ένα seiko sport 5 gmt. Ωραίο ρολόι αλλά το συγκεκριμένο έχει αυτόματο μηχανισμό ο οποίος μάλιστα εχει μια αυτονομία 41 ώρες. Με τα λίγα που ξέρω, το αυτόματο απλά παίρνει ενέργεια απο την κίνηση του καρπού. Επειδή ενδεχομένως κάποιος δεν θα το φοράει καθημερινά, θα πρέπει, τουλάχιστον για το συγκεκριμένο, να θυμάται έστω μια φορά τη μέρα να το κουνήσει? Κ αν δεν το κάνει κ σταματήσει να λειτουργεί, τι παίζει μετά? Γιατί φαντάζομαι αν αυτό γίνεται συχνά κάποια στιγμή ο μηχανισμός ίσως χάσει την λειτουργικότητα του. Σωστά? Με ένα κούνημα ξανά παίρνει μπροστά δεν υπάρχει θέμα. Κανονικά τα ρολόγια χρειάζονται service. Προσωπικά αποφεύγω όμως να τα πηγαίνω γιατί αντί να γίνεται service όποτε το έχω κάνει φεύγει η ώρα μπροστά ή πίσω. Οπότε service όταν παρουσιάσουν πρόβλημα. Σίγουρα για αρκετά χρόνια δεν θα έχεις θέμα. Υπάρχουν και οι αυτόματοι κουρδιστές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα