Iamthagod Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα, όσον αφορά το Invicta Pro Diver, η απόκλιση που παρατήρησα είναι (-)~1.5 sec / 24 hr, το οποίο είναι πολύ καλό. Το luminous κομμάτι δυστυχώς είναι πολύ κακό. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, Iamthagod είπε Καλησπέρα, όσον αφορά το Invicta Pro Diver, η απόκλιση που παρατήρησα είναι (-)~1.5 sec / 24 hr, το οποίο είναι πολύ καλό. Το luminous κομμάτι δυστυχώς είναι πολύ κακό. Τόσο είναι αλλά δεν μου κράτησε πολύ αυτή η ακρίβεια. Το ίδιο συνέβη και σε άλλα ρολόγια με τον ίδιο μηχανισμό. NH35A. Θέλουν όμως και αυτά τα service τους. μερικές φορές τα μαστόρια χειροτερεύουν την κατάσταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iamthagod Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, mr.Vox είπε Τόσο είναι αλλά δεν μου κράτησε πολύ αυτή η ακρίβεια. Το ίδιο συνέβη και σε άλλα ρολόγια με τον ίδιο μηχανισμό. NH35A. Θέλουν όμως και αυτά τα service τους. μερικές φορές τα μαστόρια χειροτερεύουν την κατάσταση Μετά από αυτό που έπαθα πριν κανά 2 χρόνια με ένα ρολόι φοβήθηκε το μάτι μου... Έχω από το 2009 ένα Guess και το είχα πάει για μια απλή αλλαγή μπαταρίας. Ε, δε μου κλείσανε το καπάκι καλά, τι καλά δηλαδή, ήταν το μισό ανοιχτό και δεν το πρόσεξα, έκανα μπάνιο και μπορείς να φανταστείς το αποτέλεσμα. Φυσικά υπάρχουν και καλοί επαγγελματίες, αλλά άντε βρες τους, ειδικά στην επαρχία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Έψαχνα για ένα φτηνό fitness tracker να το χρησιμοποιώ μο ο στο τρέξιμο. Έπεσα σε αυτό που έχει καλή τιμή https://www.e-shop.gr/smart-watch-xiaomi-amazfit-neo-black-p-TEL.086813 Κάποια καλύτερη πρόταση σε αυτά τα λεφτά? Θα φοριέται αποκλειστικά και μόνο για τρέξιμο/ποδηλατο Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2023 από imr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 σε αυτά τα λεφτά ότι και να πάρεις θα είναι χαμένος κόπος! θα δείχνει ότι να ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 18 λεπτά πριν, dtk-386 είπε σε αυτά τα λεφτά ότι και να πάρεις θα είναι χαμένος κόπος! θα δείχνει ότι να ναι. Παλια ειχα δοκιμασει το xiami band ( η οπως λεγετε) 2 η 3. Μια χαρα ηταν και δεν ειχα θεμα. Την αποσταση και τους παλμους θελω να μετραει. Πρεπει να παρω apple watch για αυτα τα βασικα πραγματα? Εκτος τρεξιματος/γυμναστικης δεν εχω σκοπο να φορεσω τετοια gadget εχω τα κανονικα μου ρολογια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Το μια χαρά και 2 τρομάρες το ξέρεις? Το ότι σου δείχνει έναν αριθμό πχ στους παλμούς δεν σημαίνει ότι είναι και πραγματικό. Αυτό λέω. Αν θες σωστές μετρήσεις πρέπει να ανέβεις ...πχ Huawei watch GT Runner που έχει ακριβέστατο παλμογράφο ή ακόμα πιο πάνω κάποιο Garmin. Αλλιώς είτε μετράς από μέσα σου είτε έχεις κάποιο από αυτά που θες να πάρεις ένα και το αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, imr είπε Έψαχνα για ένα φτηνό fitness tracker να το χρησιμοποιώ μο ο στο τρέξιμο. Έπεσα σε αυτό που έχει καλή τιμή https://www.e-shop.gr/smart-watch-xiaomi-amazfit-neo-black-p-TEL.086813 Κάποια καλύτερη πρόταση σε αυτά τα λεφτά? Θα φοριέται αποκλειστικά και μόνο για τρέξιμο/ποδηλατο https://www.e-shop.gr/amazfit-band-5-adiabroxo-me-palmografo-midnight-black-p-TEL.205924 https://1play.gr/product-1085006.html Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2023 από zacharis1955 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Οι ρέπλικες , τα Homages και οι κλώνοι είναι βαρετά. Δεν μπορείς να κάνεις μια κουβέντα με έναν τύπο με ρέπλικα. Λίγο να χαζέψεις το κομμάτι, να πεις και 2 -3 πραγματάκια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vs_skg Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 9 λεπτά πριν, Dakonblackblade είπε Οι ρέπλικες , τα Homages και οι κλώνοι είναι βαρετά. Δεν μπορείς να κάνεις μια κουβέντα με έναν τύπο με ρέπλικα. Λίγο να χαζέψεις το κομμάτι, να πεις και 2 -3 πραγματάκια. Βασικά για ρέπλικες περισσότερα πράγματα έχει να πεις απ ότι για τα ορίτζιναλ σε τέτοιο σημείο που έχουν φτάσει οι δύο κοινότητες. Επίσης απ ότι μάθαμε στο παρόν νήμα αυτός με την ρέπλικα θα σου πιάσει κουβέντα αυτός, να σε ρωτήσει αν έχεις 50 λεπτά για μια τυρόπιτα ή αν μπορείς να του δανείσεις το κινητό σου να πάρει ένα τηλέφωνο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mixalisrou69 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Ποιες μάρκες ρολογιών είναι vfm από 100€ και κάτω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cirith Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Casio / Edifice. Ίσως και κάποιο Lorus - Timex - Citizen. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2023 από cirith 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mixalisrou69 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Casio την έχω ακούσει από πολλους (και πριν από την Σακίρα 🤪) ότι είναι πολυ αξιόπιστη μάρκα που αντέχει η μπαταρία πάνω από 5 χρόνια. Αλλά μου κάνει εντύπωση που είναι τόσο φθηνή σχετικά και δεν ανεβάζει τις τιμές λόγω φήμης που έχει αποκτησει. Οι Ιάπωνες θεωρείται πως έχουν το καλυτερο όνομα μετά τους Ελβετους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shogun1986 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Στις 19/2/2023 στις 4:21 ΜΜ, Iamthagod είπε Μετά από αυτό που έπαθα πριν κανά 2 χρόνια με ένα ρολόι φοβήθηκε το μάτι μου... Έχω από το 2009 ένα Guess και το είχα πάει για μια απλή αλλαγή μπαταρίας. Ε, δε μου κλείσανε το καπάκι καλά, τι καλά δηλαδή, ήταν το μισό ανοιχτό και δεν το πρόσεξα, έκανα μπάνιο και μπορείς να φανταστείς το αποτέλεσμα. Φυσικά υπάρχουν και καλοί επαγγελματίες, αλλά άντε βρες τους, ειδικά στην επαρχία. Καλημέρα... Διάβασα αυτό που έγραψες και ειλικρινά με καλή πρόθεση χωρίς να αμφισβητώ ότι στο κλείσανε σωστά το ρολόι.. συμβουλευτικά θα σου πρότεινα να διαβάσεις την αδιάβροχοποίηση του κάθε ρολογιού που έχεις.. παρερμηνεύονται πολλές φορές τα μέτρα που αναγράφονται στο ρολόι με της πραγματικές δυνατότητες του ρολογιού.. από 100 μέτρα και άνω ( και ιδανικά βιδωτη κορόνα) μπαίνουμε θάλασσα για κολύμπι στην επιφάνεια όχι βουτιές..για βουτιές από 200 και ανω..Και κανένα μα κανένα δεν μπαίνει σε μπάνιερα ντουζιέρα με ζεστό νερό.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ts0ts0s Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα