Προς το περιεχόμενο

ρολόι χειρός: τί φοράτε/ποιο θα θέλατε?

ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Ως κατασκευή είναι καλύτερο του rolex και έχει ως στόχο να φτάσει σε λίγα χρόνια την τιμή του rolex. Οπότε είναι αυτονόητο και δεδομένο ότι θα ανεβαίνει συχνά. 

Πάνε οι παλιές καλές εποχές καραντίνας που το πουλαγαν στην Ελλάδα πιο φτηνά απ όλο τον πλανήτη <3800.

Δε ξερω εγω δε μπορω να δω το μελλον. Εγω βλεπω πως εδω κανει καινουριο 5200

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

9 ώρες πριν, zanskou είπε

και η ανοδος συνεχίζεται με το συγκεκριμένο να παίζει στα 6.600 πλέον 

Πριν από 15 χρόνια είχε 1500€ το απλό seamaster, και 5 χιλιάρικα ο χρονογράφος τιτάνιο τανταλιο χρυσο που έχω εγώ. Τώρα έχει όσο βλέπετε το απλό, και ο αντίστοιχος χρονογράφος με τα ίδια μέταλλα 23 χιλιαρικα.

Γνώμη μου είναι να αγοράσετε κάτι που να το φοράτε, όχι κάτι πολύ ακριβό για σας, που θα το φυλάτε στο ντουλάπι για να το φορέσετε μια φορά το χρόνο, για να μη γρατζουνιστει και χάσει αξία μεταπώλησης...

Στις 10/2/2023 στις 12:30 ΜΜ, vs_skg είπε

Έχω ένα μπλε στο κουτί του με τα αυτοκόλλητα αγορασμένο 3 ανατιμήσεις πριν 😍

Δηλαδη το ρολοι καθεται χωρις να δουλευει τα τελευταια 2-3 χρονια?

Δεν μου φαινεται και η σωστοτερη πρακτικη για τη μηχανη του

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να βάλω και εγώ την συλλογή μου και να εκφράσω τον συλλογισμό μου!

Οταν πας σε meeting με πελάτη τι φοράς;;

Apple Watch που είναι λίγο γκουμουτσα βέβαια αλλά σαν "status symbol" είναι το πιο αναγνωρίσιμο ή το pagani design (homage του speedmaster) που είναι και το αγαπημένο μου;;

(το original speed master έκανα συμφωνία με τον εαυτό μου θα μου το πάρω όταν κλείσω τα 40, έχουμε λίγα χρονάκια μπροστά μας!)

1A6DCA31-88F4-4343-97DB-ABE3CC206678.jpeg

Επεξ/σία από 4four
  • Like 3

Έχουν περάσει οι εποχές που το ρολόι ήταν status symbol ή έπρεπε να φορέσεις συγκεκριμένο ρολόι σε συγκεκριμένη περίσταση. Αυτά ισχύουν ακόμα μόνο για εμάς τους watch nerds... Οπότε φόρα ότι σε κάνει χαρούμενο.

• Like 4

Καλησπέρα, έχει ξαναγίνει παρόμοια ερώτηση για γραντζουνίες στην κάσα και είπατε ότι καλό είναι να μην πειραματιστούμε με cape cod για μέταλλα, γιατί μπορεί να κάνουμε την κατάσταση χειρότερη. Ξέρετε αν αναλαμβάνουν την αφαίρεση γραντζουνιών επαγγελματίες; Είδα βίντεο με άτομα που είχαν τροχούς να κάνουν πολύ καλή δουλειά σε παλιά ρολόγια με πολλές γραντζουνιές.

Είπαμε ότι το γυάλισμα στην ουσία αφαιρεί ατσάλι από την κάσα, οπότε αν σκοπεύεις να κρατήσεις το ρολόι "για πάντα", μην το κάνεις και συνήθεια, αν δεν σκοπεύεις αυτό και θέλεις να το φρεσκάρεις, μπορείς να ρωτήσεις κάποιον ρολογά. Εγώ πάντως γυαλισμένο μεταχειρισμένο ρολόι δεν θα αγόραζα.

Στις 14/2/2023 στις 8:46 ΜΜ, 4four είπε

Να βάλω και εγώ την συλλογή μου και να εκφράσω τον συλλογισμό μου!

Οταν πας σε meeting με πελάτη τι φοράς;;

Apple Watch που είναι λίγο γκουμουτσα βέβαια αλλά σαν "status symbol" είναι το πιο αναγνωρίσιμο ή το pagani design (homage του speedmaster) που είναι και το αγαπημένο μου;;

(το original speed master έκανα συμφωνία με τον εαυτό μου θα μου το πάρω όταν κλείσω τα 40, έχουμε λίγα χρονάκια μπροστά μας!)

1A6DCA31-88F4-4343-97DB-ABE3CC206678.jpeg

Οντας τελειως ασχετος απο ρολογια, αυτο το δευτερο (κατω απο το apple watch) ειναι το pagani design?

Το εψαξα στο σκρουτζ αλλα δεν μου εβγαλε καποιο παρομοιο στο χρωμα (μονο ενα με χρωμα μπορντο που ειναι εκτος αποθεματος)

Που μπορω να το βρω αυτο?

8 ώρες πριν, Turbani είπε

Οντας τελειως ασχετος απο ρολογια, αυτο το δευτερο (κατω απο το apple watch) ειναι το pagani design?

Το εψαξα στο σκρουτζ αλλα δεν μου εβγαλε καποιο παρομοιο στο χρωμα (μονο ενα με χρωμα μπορντο που ειναι εκτος αποθεματος)

Που μπορω να το βρω αυτο?

Υπάρχει aliexpress αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τελωνεία! 

Εγώ προτίμησα από Amazon (https://www.amazon.de/Chronograph-Stainless-Waterproof-Japanese-Movement/dp/B0BF8VB8JK/ref=mp_s_a_1_4?crid=6PWW52WTXGUJ&keywords=pagani%2Bdesign&qid=1676529030&sprefix=pagan%2Caps%2C214&sr=8-4&th=1&psc=1) για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο ότι και να γίνει 

• Like 1

53 λεπτά πριν, 4four είπε

Υπάρχει aliexpress αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τελωνεία! 

Εγώ προτίμησα από Amazon (https://www.amazon.de/Chronograph-Stainless-Waterproof-Japanese-Movement/dp/B0BF8VB8JK/ref=mp_s_a_1_4?crid=6PWW52WTXGUJ&keywords=pagani%2Bdesign&qid=1676529030&sprefix=pagan%2Caps%2C214&sr=8-4&th=1&psc=1) για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο ότι και να γίνει 

Αν είναι από Ευρωπαική αποθήκη δεν υπάρχει πρόβλημα με το aliexpress. Πέρσι είχα πάρει ένα στην μισή τιμή από αυτήν που πωλείται τώρα. Δεν το έχω φορέσει. Έχω διαβάσει σχόλια ότι κάποια μοντέλα  έχουν θέματα με τα πυράκια του μπρασελέ και ξεκουμπώνουν..

13 λεπτά πριν, mr.Vox είπε

Έχω διαβάσει σχόλια ότι κάποια μοντέλα  έχουν θέματα με τα πυράκια του μπρασελέ και ξεκουμπώνουν..

Επιβεβαιωνω σε 3 ρολογια pagani design βγαινει μετα απο λιγη χρηση ο πειρος απο το μπρασελε

• Like 1

Τα πυρακια που ενώνουν κομμάτι κομμάτι τα μπρασελέ εννοείται; Γιατί αυτά δεν υπάρχει περίπτωση να βγουν ποτέ με ειδικό εργαλείο έκανα αμάν να τα βγάλω βάλω!

45 λεπτά πριν, mr.Vox είπε

Αν είναι από Ευρωπαική αποθήκη δεν υπάρχει πρόβλημα με το aliexpress. Πέρσι είχα πάρει ένα στην μισή τιμή από αυτήν που πωλείται τώρα. Δεν το έχω φορέσει. Έχω διαβάσει σχόλια ότι κάποια μοντέλα  έχουν θέματα με τα πυράκια του μπρασελέ και ξεκουμπώνουν..

Είναι πανέμορφο ρολόι και άρκεσα ποιοτικό για τα λεφτά του!

Σε σχέση με το swatch που κάνει επι 3 την τομή του μέρα νύχτα προτιμώ pagani! 

Το original μόνο το έχω κρατήσει δεν το έχω φορέσει να σου πω αναλογικά αλλά δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης προφανώς καμία σχέση αλλά κατηγορία εντελώς , σε 10 χρόνια που θα έχω και το original θα σας κάνω συγκριτικό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...