dtk-386 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 226 gr? Dear lord! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astavlas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Στις 3/2/2023 στις 10:11 ΠΜ, sphinxgr είπε Να το δεις απο κοντά. Απο φωτό ειναι ωραίο, απο κοντά που το φόρεσα, ήταν άθλιο. Έστειλα mail στα κεντρικά, ούτε στην Ελβετία δεν το έχουν... Μάλλον πάμε για άλλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soulis_Maritsas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 9 ώρες πριν, SabotazNic είπε Καπως μικρο δεν ειναι το λουρακι? Κανονικα το ρολοι πρεπει να πεφτει κατω απο το κοκαλο του καρπου, και στο πιο λεπτο σημειο του καρπου να περναει και ο δεικτης. Οπως το λες ειναι, περναει απο το κοκκαλο ανετα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Στις 15/9/2022 στις 11:03 ΜΜ, sphinxgr είπε H άνοδος συνεχίζεται σταθερά για τα seamaster !!! σε 2 χρόνια έχει πάρει 23% ! 2019-2020 5000€ 2020-2021 5300€ 12/2021 5500€ 2/2022 5800€ 8/2022 6200€ και η ανοδος συνεχίζεται με το συγκεκριμένο να παίζει στα 6.600 πλέον 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vs_skg Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 18 λεπτά πριν, zanskou είπε και η ανοδος συνεχίζεται με το συγκεκριμένο να παίζει στα 6.600 πλέον Έχω ένα μπλε στο κουτί του με τα αυτοκόλλητα αγορασμένο 3 ανατιμήσεις πριν 😍 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, vs_skg είπε Έχω ένα μπλε στο κουτί του με τα αυτοκόλλητα αγορασμένο 3 ανατιμήσεις πριν 😍 Βάλτο για πούλημα να βγάλει και κέρδος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 24 λεπτά πριν, zanskou είπε και η ανοδος συνεχίζεται με το συγκεκριμένο να παίζει στα 6.600 πλέον Και έχει αναφερθεί εδω ότι το επερνες και κάτω από 5 πριν λίγο καιρό. Ήταν τρομερό value Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 κάτω απο 5 το πήρα εγώ. πριν 1,5-2 χρόνια το έπαιρνες σχεδόν κάτω από 4 !!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vs_skg Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, zanskou είπε Βάλτο για πούλημα να βγάλει και κέρδος αυτό είναι το κονσεπτ γι αυτό έχει και τα stickers επάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Ο κουμπάρος μου είχε πάρει moonwatch 2500€ κάπου το 2016-2017 δε θυμάμαι ακριβώς. Έχει φτάσει 5k τώρα; Δεν έχω κοιτάξει τιμές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vs_skg Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Ξέρω ότι θα φάω κράξιμο κλασικά, αλλά αυτό το ρολόι δεν θα μπορούσα να το φορέσω όταν ξέρω ότι υπάρχει κινεζική ρέπλικα με 500 που θέλει άνοιγμα της κάσας για να καταλάβεις διαφορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, vs_skg είπε Ξέρω ότι θα φάω κράξιμο κλασικά, αλλά αυτό το ρολόι δεν θα μπορούσα να το φορέσω όταν ξέρω ότι υπάρχει κινεζική ρέπλικα με 500 που θέλει άνοιγμα της κάσας για να καταλάβεις διαφορά για όλα υπάρχουν ρέπλικες. οπότε ειναι ζήτημα νοοτροπίας περισσότερο κατ'εμέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, vs_skg είπε Ξέρω ότι θα φάω κράξιμο κλασικά, αλλά αυτό το ρολόι δεν θα μπορούσα να το φορέσω όταν ξέρω ότι υπάρχει κινεζική ρέπλικα με 500 που θέλει άνοιγμα της κάσας για να καταλάβεις διαφορά Παιρνεις και φορας την ρεπλικα, και εχεις το original για πουλημα στο κουτι του, win win 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vs_skg Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, zanskou είπε για όλα υπάρχουν ρέπλικες. οπότε ειναι ζήτημα νοοτροπίας περισσότερο κατ'εμέ. όχι δεν υπάρχουν για όλα. Αν το ρολόι αξίζει τα λεφτά του, η κόπια δεν αξίζει από οικονομικής άποψης αν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω. Πχ Grand Seiko Zenith Vacheron Constantin (δεν έχει καλές) Lange Sohne JLC (εκτός από 1-2 που έχει μέτριες κόπιες) Ulysee Nardin Στο αντίθετο άκρο πχ θα πάω να δώσω λεφτά στην Panerai όταν οι ρέπλικες είναι τόσο καλές που οι dealer δυσκολεύονται να τις ξεχωρίσουν; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, vs_skg είπε όχι δεν υπάρχουν για όλα. Αν το ρολόι αξίζει τα λεφτά του, η κόπια δεν αξίζει από οικονομικής άποψης αν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω. Πχ Grand Seiko Zenith Vacheron Constantin (δεν έχει καλές) Lange Sohne JLC (εκτός από 1-2 που έχει μέτριες κόπιες) Ulysee Nardin Στο αντίθετο άκρο πχ θα πάω να δώσω λεφτά στην Panerai όταν οι ρέπλικες είναι τόσο καλές που οι dealer δυσκολεύονται να τις ξεχωρίσουν; Παίζει ρόλο και η ζήτηση που έχει το καθένα. Στα ρολεξ είναι ολόκληρη βιομηχανία για τις ρεπλικες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα