stavi Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 για χιλιάρικα μιλάμε δηλαδή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Όσο και αν σου φαίνεται περίεργο, ναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Σταβι αυτοί λες να έχουν θεμα με τις γυναίκες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 εγώ φοράω αυτό της UniformWaresαυτα με τα μεταλικά μπρασελέ δεν μαρεσουν καθολου εκτός και αν ειναι κανά παλιο.. και εχει μια συναισθηματικη αξια πάνω του 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epp Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 ωραίο φίλε, όπως είπε ο Φώτης έκανες καλά που πήγες με το μεγάλο. Και το συγκεκριμένο που σκέφτομαι εγώ είναι 42 ενώ αυτό που αρέσει στην μαργαρίτα είναι 40.5. βοηθάει και το άσπρο dial , είναι πιο κυριλέ και φαίνεται λιγότερο busy αλλά αυτό που θέλω δεν μου αρέσει σε άσπρο :/ . Ισως κάνω λάθος.. βασικα με το άσπρο τα έχω πουθενά δεν μου αρέσει μου τη σπάει να πω την αληθεια το ασπρο dial μαρεσει κ μενα πιο πολυ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Σταβι αυτοί λες να έχουν θεμα με τις γυναίκες? τι να σου πω 11 ευρώ και δεν έχω πρόβλημα με τους άντρες. . . 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Aυτό. Αλλά δεν βάζω τώρα κανονική φωτό γιατί το μάμισα με πτώση με μηχανή πρόσφατα και θα το φτιάξω. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 - Όταν λέγατε για 4Κ , νόμισα ότι μιλάτε για κατοστάρικα και λέω, δεν χτυπάω και εγώ κανένα. Μετά συνειδητοποίησα ότι εννοείτε χιλιάρικα σε αυτά τα ρολόγια περίπου 500 ευρώ πάει το service που γίνεται κάθε 5 χρόνια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASFE Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Ονειρο...που μαλλον θα μεινει ονειρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 σε αυτά τα ρολόγια περίπου 500 ευρώ πάει το service που γίνεται κάθε 5 χρόνια. Ααα , μόνο 100 ευρώ το χρόνο. Και με λαχτάρησες ταβάριτς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Ονειρο...που μαλλον θα μεινει ονειρο μην είσαι τόσο απαισιόδοξος... ποτέ δεν ξέρει τι γίνεται άλλωστε αν όντως σου αλλάξει την ψυχολογία και σε κάνει χαρούμενο θα δεις ότι θα το έχεις... εγώ είτε φοράω ρολόι 4000 ευρώ είτε δε φοράω, το ίδιο ακριβώς αισθάνομαι δυστυχώς τα ψώνια δεν επηρεάζουν με κανέναν τρόπο την ψυχολογία μου προς το καλύτερο, και λέω δυστυχώς γιατί θα ήταν μια πολύ καλή θεραπεία το shopping σε διαφορετική περίπτωση. Και πολύ χαίρομαι αυτούς που εκτιμάνε τα ψώνια τους, με την έννοια ότι αλλάζει η διάθεσή τους και αισθάνονται έστω και για κάποιο διάστημα χαρούμενοι. Σόρυ για το οφ τοπικ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crom251 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δεν φοραω ποτε ρολοι αλλα ακομα και να φορουσα.... χιλιαρικα για ρολοι δεν θα εδινα ουτε αν κερδιζα τα 9 μυρια στο τζοκερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ πάλι σύντροφε θα έπερνα την νέα Ford Mustang με 45Κ μόνο και ένα ρολογάκι 4-5Κ για πουλ μουρ Εσένα ποιά είναι η αρρώστεια σου ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Ο καθένας με το κόλλημα του. Τα ρολόγια είναι μια καλή επένδυση για έναν που έχει το κόλλημα και του αρέσουν πολύ. Σίγουρα 5k για ρολόι είναι too much αλλά το μεράκι δεν κοστολογηται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Ο καθένας με το κόλλημα του. Τα ρολόγια είναι μια καλή επένδυση για έναν που έχει το κόλλημα και του αρέσουν πολύ. Σίγουρα 5k για ρολόι είναι too much αλλά το μεράκι δεν κοστολογηται. Πόσα χρόνια κάπνισμα στις "καλές" εποχές? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα