KaRouLi Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Καλημέρα, δεν ξέρω αν ειμαι στο σωστό θέμα (μάλλον όχι), αλλά θέλω να ρωτήσω όσους έχουν το Huawei Watch GT2, το οποίο απέκτησα προσφάτως. Υπάρχει τρόπος αναζήτησης πρόσοψης? Η εφαρμογή δεν έχει search, και πρέπει να κάνεις ένα άπειρο scroll down για τα faces... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dante80 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Πήγα μια βόλτα από τον Γκόφα σήμερα και είδα το Zulu. Το ρολόι είναι δυστυχώς ελαφρώς μεγάλο για μένα (στο μπρασελέ, στο δέρμα φοριέται), αλλά όποιος έχει τον καρπό θα ήταν έγκλημα να πάρει κάτι άλλο σε αυτή την κατηγορία. Μιλάμε για διαμάντι από κοντά, έκανε παπάδες η Longines πάλι!! Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2022 από Dante80 10 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neo4 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 42αρι δεν είναι; Από ότι έχεις ποστάρει νόμιζα ότι σε αυτό το μέγεθος είσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dante80 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, Neo4 είπε 42αρι δεν είναι; Από ότι έχεις ποστάρει νόμιζα ότι σε αυτό το μέγεθος είσαι Ναι 42 είναι, αλλά αφενός έχω χάσει αρκετό βάρος την τελευταία διετία (καρπός από 20 σε 16 σχεδόν Τ_Τ), και αφετέρου το Zulu έχει male end-link στον πρώτο κρίκο του μπρασελέ. Οπότε φοριέται ακόμα μεγαλύτερο στο μήκος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δεν μπορώ καθόλου τις γυαλάδες, τα χρυσά, τα αστεράκια, αλλά για αυτό θα κάνω μια εξαίρεση. Για εμένα είναι σε δύσκολη κατηγορία (την λέω κυριλοtool) και, δυστυχώς, στα τρεις χιλιάδες ευρώ (ένα εκατομμύριο+ παλιές δραχμούλες...) μιλάμε για πάρα πολλά χρήματα. Αν έδινα τόσα χρήματα, θα έκανα ένα κουράγιο, θα έβαζα άλλα χίλια και θα πήγαινα στο Tudor Black Bay Pro. Αν δεν έδινα τόσα, θα πήγαινα σε κάποιο Christopher Ward GMT ή σε Seiko Presage. Από την άλλη βέβαια, σε ένα ρολόι αγοράζεις κυρίως όνομα και πρεστίζ, οπότε τα €3000 φαίνονται λογικά για Longines-με τα σημερινά παράλογα δεδομένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Αν και το μπρασελε της omega μου αρέσει πάρα πολύ εντούτοις επειδή δεν θέλω να ρισκάρω γρατσουνιες είπα να πάρω και ένα λουράκι καουτσούκ και λιγάκι μετανιώνω που δεν το είχα πάρει νωρίτερα 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SteliosTh Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, KaRouLi είπε Καλημέρα, δεν ξέρω αν ειμαι στο σωστό θέμα (μάλλον όχι), αλλά θέλω να ρωτήσω όσους έχουν το Huawei Watch GT2, το οποίο απέκτησα προσφάτως. Υπάρχει τρόπος αναζήτησης πρόσοψης? Η εφαρμογή δεν έχει search, και πρέπει να κάνεις ένα άπειρο scroll down για τα faces... Η εφαρμογή "Υγεία Huawei" έχει πάρα πολλές προσόψεις τόσο αγοραστές όσο και δωρεάν. Υπάρχει και η δυνατότητα να μπουν με πλάγιο τρόπο επίσης . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 10 ώρες πριν, zanskou είπε Αν και το μπρασελε της omega μου αρέσει πάρα πολύ εντούτοις επειδή δεν θέλω να ρισκάρω γρατσουνιες είπα να πάρω και ένα λουράκι καουτσούκ και λιγάκι μετανιώνω που δεν το είχα πάρει νωρίτερα Αυτά τα καουτσούκ που αγκαλιάζουν την κάσα, εκτός από ωραία, είναι και πολύ πρακτικά. Εδώ και κανένα τρίμηνο προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου να δώσει τα €350 που ζητάει η Sinn για το δικό μου, ευτυχώς ακόμη έχω λογική μέσα μου!.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Voodooman είπε Αυτά τα καουτσούκ που αγκαλιάζουν την κάσα, εκτός από ωραία, είναι και πολύ πρακτικά. Εδώ και κανένα τρίμηνο προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου να δώσει τα €350 που ζητάει η Sinn για το δικό μου, ευτυχώς ακόμη έχω λογική μέσα μου!.. Καλά κι εγώ μην φανταστείς ότι πήρα της omega που ζητάει περίπου τα ίδια. Τα θεωρώ κοροιδια. Προτίμησα μια φτηνότερη λύση από εξωτερικό. Έτσι κι αλλιώς μόνο για τις καθημερινές το θέλω. Στις άλλες περιστάσεις το φοράω με φο μπρασελε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 42 λεπτά πριν, zanskou είπε Καλά κι εγώ μην φανταστείς ότι πήρα της omega που ζητάει περίπου τα ίδια. Τα θεωρώ κοροιδια. Προτίμησα μια φτηνότερη λύση από εξωτερικό. Έτσι κι αλλιώς μόνο για τις καθημερινές το θέλω. Στις άλλες περιστάσεις το φοράω με φο μπρασελε Εσύ με το seamaster έχεις aftermarket επιλογές, εγώ με το Sinn δεν είμαι σίγουρος ότι έχω και δεν θέλω να αρχίσω να κάνω πειράματα αγοράζοντας 20άρια λουράκια μέχρι να πετύχω αυτό που θα ταιριάξει ακριβώς... Και μετά πρέπει να βρω και κανένα καλό buckle, αυτό που βλέπω στο 80% αυτών των λουριών δεν μου αρέσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRouLi Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 14 ώρες πριν, SteliosTh είπε Η εφαρμογή "Υγεία Huawei" έχει πάρα πολλές προσόψεις τόσο αγοραστές όσο και δωρεάν. Υπάρχει και η δυνατότητα να μπουν με πλάγιο τρόπο επίσης . Από την εφαρμογή το κοιτάω, αλλά το πρόβλημα μου είναι ότι δεν έχει κουμπί "search" ή τουλάχιστον εγώ δε το βλέπω. Οπότε έχει άπειρα faces και θέλει scroll down... Έλεγα μηπως υπήρχε άλλος τρόπος που να μπορώ να ψάξω για προσόψεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dante80 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Voodooman είπε Εσύ με το seamaster έχεις aftermarket επιλογές, εγώ με το Sinn δεν είμαι σίγουρος ότι έχω και δεν θέλω να αρχίσω να κάνω πειράματα αγοράζοντας 20άρια λουράκια μέχρι να πετύχω αυτό που θα ταιριάξει ακριβώς... Και μετά πρέπει να βρω και κανένα καλό buckle, αυτό που βλέπω στο 80% αυτών των λουριών δεν μου αρέσει. Παίρνεις ένα Hirsch Accent και τέλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Dante80 είπε Παίρνεις ένα Hirsch Accent και τέλος. Μακάρι να ήταν τόσο εύκολο! Το γνήσιο της Sinn αγκαλιάζει την κάσα ανάμεσα στα lugs, κόβεις το λουράκι στις διαστάσεις που θέλεις και έχει ένα πολύ ωραίο κούμπωμα. Συνολικά γίνεται σαν μπρασελέ, αλλά από καουτσούκ. Έχω βρει διάφορες aftermarket λύσεις, αλλά καμία τόσο πλήρη. Ακόμη και αν ήθελα, ντρέπομαι να δώσω €350 για ένα κομμάτι λάστιχο και ένα κούμπωμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dante80 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Βρε το ξέρω αυτό της Sinn, σου λέω πάρε ένα hirsch να τελειώνεις. Ειδικά αν έχεις μικρό καρπό (το συγκεκριμένο της Sinn έχει effective lug to lug 52+mm, και κάνει κούρμπα σε 17- καρπό, αφήνοντας κενό αριστερά δεξία). Εναλλακτικά, στο Ali θα βρεις σίγουρα αυτού του τύπου καουτσούκ, το πόσο όμως θα αγκαλιάσει το ρολόι είναι hit 'n' miss. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2022 από Dante80 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SteliosTh Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, KaRouLi είπε Από την εφαρμογή το κοιτάω, αλλά το πρόβλημα μου είναι ότι δεν έχει κουμπί "search" ή τουλάχιστον εγώ δε το βλέπω. Οπότε έχει άπειρα faces και θέλει scroll down... Έλεγα μηπως υπήρχε άλλος τρόπος που να μπορώ να ψάξω για προσόψεις. Επάνω έχει "Αναζήτηση".Επάνω απο το "προτεινόμενες" και το "δικές μου". Μία φορά σπαταλήστε χρόνο και σώστε όσες σας αρέσουν. 30-32 Χωράει.Δυστυχώς δεν μπορώ να ανεβάσω screenshot. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα