katsapoli Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Στις 22/11/2022 στις 8:51 ΠΜ, Bomber-21 είπε Αντικατέστησα το μπρασελέ με ένα δερμάτινο λουράκι, καλημέρα στους "ρολογάδες" του φόρουμ! Τέλειο! Ποίο ακριβώς μοντέλο είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dante80 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 https://www.skroutz.gr/s/375852/Casio-Edifice-Ρολόι-Μπαταρίας-με-Μεταλλικό-Μπρασελέ-σε-Ασημί-χρώμα-EF-121D-1A.html' 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αν το Seiko φορούσε τον παλιό, τραγικό 7S26 δεν θα το συζητούσα καν για το ποιο είναι καλύτερο, αλλά αυτό φοράει τον 4R36, ο οποίος κάποτε έμπαινε στα midrange ρολόγια της Seiko, οπότε-και βάσει χαρακτηριστικών-είναι καλύτερος από τον Miyota 8203 των παλιών NY0040, o νεότερος 8204 έχει και το hacking που έλειπε. Φυσικά και δεν είναι κακό ρολόι το Seiko και αξίζει, ιδίως αν σου αρέσει και το σχήμα του, το οποίο εγώ το βρίσκω πολύ ωραίο. Αλλά €250 και χωρίς βιδωτή κορώνα σε "καταδυτικό"; Τα Orient σε αυτήν την κατηγορία δεν μου αρέσουν ούτε εμένα τόσο, είναι πιο "¨λαμπερά" και έχουν λιγότερο σκληρό look, γούστα είναι αυτά. Και αν αρχίσεις να κοιτάς και τις εξαιρετικά δελεαστικές προτάσεις του Dante80, τότε έμπλεξες! Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2022 από Voodooman 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 25 λεπτά πριν, Voodooman είπε Αν το Seiko φορούσε τον παλιό, τραγικό 7S26 δεν θα το συζητούσα καν για το ποιο είναι καλύτερο, αλλά αυτό φοράει τον 4R36, ο οποίος κάποτε έμπαινε στα midrange ρολόγια της Seiko, οπότε-και βάσει χαρακτηριστικών-είναι καλύτερος από τον Miyota 8203 των παλιών NY0040, o νεότερος 8204 έχει και το hacking που έλειπε. Φυσικά και δεν είναι κακό ρολόι το Seiko και αξίζει, ιδίως αν σου αρέσει και το σχήμα του, το οποίο εγώ το βρίσκω πολύ ωραίο. Αλλά €250 και χωρίς βιδωτή κορώνα σε "καταδυτικό"; Τα Orient σε αυτήν την κατηγορία δεν μου αρέσουν ούτε εμένα τόσο, είναι πιο "¨λαμπερά" και έχουν λιγότερο σκληρό look, γούστα είναι αυτά. Και αν αρχίσεις να κοιτάς και τις εξαιρετικά δελεαστικές προτάσεις του Dante80, τότε έμπλεξες! Γιαυτο δεν πηρα και εγω το 5ρι, επειδη μου ξινησε η απουσια 200m και βιδωτης κορωνας. Στην ουσια βεβαια ειναι "αχρηστα" features για απλη καθημερινη χρηση. Ειναι πιο πολυ τι παιρνεις με τα λεφτα σου. Καποια 5ρια ειναι πολυ ομορφα και δεν ειναι καθολου ασχημη επιλογη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bomber-21 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, katsapoli είπε Τέλειο! Ποίο ακριβώς μοντέλο είναι? Όπως έγραψε πολύ σωστά και ο @Dante80, είναι το EF-121. Λόγω σχετικά μικρού μεγέθους, ίσως είναι η ενδεδειγμένη αγορά για όποιον ψάχνει το EFV-110D, το οποίο είναι παντού sold out μετά τα youtube videos που το εκθείαζαν. Με 55 ευρώ αγοράζεις ένα τίμιο ρολόι που μπορεί να φορεθεί με ποικιλία μπρασελέ και straps. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2022 από Bomber-21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spooker Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Voodooman είπε Αν το Seiko φορούσε τον παλιό, τραγικό 7S26 δεν θα το συζητούσα καν για το ποιο είναι καλύτερο ο 7S26 είναι πολύ robust μηχανισμός. Έχω seiko 5 με 7S26b 20ετίας+ και με regulation που του έχω κάνει σε ένα μήνα έχει χάσει 0,2seconds (καλά διάβασες 0,2) μετρημένα καθημερινά. Επίσης δεν έχει γίνει ποτέ serviced. Τον να λέμε τραγικό ένα τέτοιο μηχανισμό είναι υπερβολή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, spooker είπε ο 7S26 είναι πολύ robust μηχανισμός. Έχω seiko 5 με 7S26b 20ετίας+ και με regulation που του έχω κάνει σε ένα μήνα έχει χάσει 0,2seconds (καλά διάβασες 0,2) μετρημένα καθημερινά. Επίσης δεν έχει γίνει ποτέ serviced. Τον να λέμε τραγικό ένα τέτοιο μηχανισμό είναι υπερβολή. Δεν ξέρω να κάνω regulation, οπότε σε εμένα η ακρίβεια των τριών 7S26 που είχα ήταν συμπαθητική μεν, χειρότερη του miyota δε. Επίσης ο ήχος του ρότορα στα δικά μου ήταν υπερβολικά τραχύς και έντονος και δύο φορές (από το ίδιο ρολόι) έφυγε από την θέση του. Δεν περιμένω ότι η ποιότητα ενός entry level μηχανισμού θα είναι κάτι το συγκλονιστικό, αλλά προσωπικά έχω καλύτερες εντυπώσεις από τον Miyota. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
invisiblesurfer Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Ψάχνω λουράκι σκρατς για το forerunner 255S (18mm) αν κάποιος έχει υπόψη του - ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, invisiblesurfer είπε Ψάχνω λουράκι σκρατς για το forerunner 255S (18mm) αν κάποιος έχει υπόψη του - ευχαριστώ Έχω πάρει μερικά πάρα πολύ καλά σε 20 και 22mm από το Ali, αλλά από ό,τι είδα δεν βγαίνουν σε 18mm. Μάλλον οι Κινέζοι δεν πήραν ακόμη είδηση την ζήτηση, υπομονή! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bomber-21 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Καλημέρα με G-Shock! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theo93 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, μου έκαναν δώρο το συγκεκριμένο ρολόι, τι γνώμη έχετε για τα Tissot? Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2022 από theo93 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
winawer Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 12 ώρες πριν, theo93 είπε Καλησπέρα σας, μου έκαναν δώρο το συγκεκριμένο ρολόι, τι γνώμη έχετε για τα Tissot? Πολύ ωραίο ρολόι. Γενικά είναι καλή μάρκα αν και συγκεκριμένα μοντέλα έχουν θέμα με το μηχανισμό τους. Για τα χρήματα τους πάντως είναι μια πολύ καλή αγορά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theo93 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 52 λεπτά πριν, winawer είπε Πολύ ωραίο ρολόι. Γενικά είναι καλή μάρκα αν και συγκεκριμένα μοντέλα έχουν θέμα με το μηχανισμό τους. Για τα χρήματα τους πάντως είναι μια πολύ καλή αγορά Επειδή δεν είχα αντίστοιχου budget ρολόι μου φάνηκε λίγο ελαφρύ σε σχέση με citizen και το ματ φινίρισμα έδειχνε λίγο ψεύτικο. Θα το δοκιμάσω και με δερματικό λουράκι που δείχνει ωραίο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bomber-21 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Ωραίο γενικά! Αυτό που δεν μου αρέσει είναι ότι το λουράκι είναι λεπτό σε σχέση με την κάσα του ρολογιού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Το καινούριο απόκτημα. Orient Kano. Μεγάλο καταδυτικό 44mm. Πολύ ισορροπημένο στον καρπό μου (20-21 cm), με το που το έβαλα , έκατσε αμέσως και ας μην ήταν η πρώτη μου επιλογή απόλα όσα είχα δει , χωρίς όμως να τα φορέσω. Μου αρέσει η ματ αισθητική του , που κρύβει όμως γυαλάδα και sunburst στο καντράν. Μεγάλα καθαρά μοτίβα (tudor pelagos anyone?). Θέλει ένα κλικ σφίξιμο , να κάθεται πιο πάνω στον καρπό . Και με καουτσούκ. Άλλο ρολόι. 190 από το Skroutz, θα έδινα ευχαρίστως άλλα 30 να το πάρω από φυσικό κατάστημα εφόσον το δοκίμαζα για να έχω και άμεση εξυπηρέτηση σε service και εγγύηση. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2022 από Dakonblackblade 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα