Ukforthemoment Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 4 λεπτά πριν, lalalaxi είπε Οχι φίλε δεν τα κράζω ενοείται μου αρέσουν έχω ένα Panerai GMT και το φοράω που και πού αλλα για καθημερινό προτιμώ το smartwatch. Μπράβο σου,άλλοι επιλέγουμε κάτι άλλο.Μπορεί απλά να θέλουμε να βλέπουμε την ώρα. Ενοχλούμε κάποιον; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lalalaxi Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 8 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Μπράβο σου,άλλοι επιλέγουμε κάτι άλλο.Μπορεί απλά να θέλουμε να βλέπουμε την ώρα. Ενοχλούμε κάποιον; Οχι βεβαια ο καθε ενας κανει την επιλογή του, γιατι με αντιμετωπίζεται ετσι δεν κατάλαβα... Το θεμα λέει ρολόι χειρός, τι φοράτε. ... και εβαλα τι φοράω ... ενοχλώ κάποιον?🥴 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, lalalaxi είπε Οχι βεβαια ο καθε ενας κανει την επιλογή του, γιατι με αντιμετωπίζεται ετσι δεν κατάλαβα... Το θεμα λέει ρολόι χειρός, τι φοράτε. ... και εβαλα τι φοράω ... ενοχλώ κάποιον?🥴 Ισως για τα σχόλια που έκανες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zygorito Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 4 ώρες πριν, lalalaxi είπε Ναι φαινεται σαν κλασικό γιατι κυκλοφορώ με κουστούμι ομως εχει ολες τις λειτουργείες του smartwatch. Εχει ολα τα app του κινητού απο το ποιο απλό να βαζω ξυπνητήρι μόνο με δόνηση ωστε να μην ξυπνάει την γυναίκα μου. Μέχρι κατι ποιο πολύπλοκο να ανοίγω πόρτες απο το ρολόι χωρις να βγάζω κλειδιά. Με την χρηση των ανάλογων smarthome προιόντων έχει απειρες λειτουργίες... ενω ενα αναλογικό ρολόι ειναι ωραίο σαν κόσμημα αλλα δειχνει μόνο την ωρα... την ωρα την βλεπεις και στο κινητο... ωραίο σαν sport watch αλλά μου φαινεται κάπως φουσκωμένο με την κάσα πχ σε σχέση με αυτό https://www.apple.com/shop/product/MUHL2AM/A/42mm-silver-link-bracelet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Keosen Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 4 ώρες πριν, sphinxgr είπε $620,000 USD Μια χαρά 1000 δοσεις των 620€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Keosen είπε Μια χαρά 1000 δοσεις των 620€ 100 χρόνια!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charismo Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 5 ώρες πριν, sphinxgr είπε $620,000 USD Με είχε ψήσει, αλλά αν είναι να το πάρει η Σάρα και η Μάρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stratosnis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, lalalaxi είπε Ναι φαινεται σαν κλασικό γιατι κυκλοφορώ με κουστούμι ομως εχει ολες τις λειτουργείες του smartwatch. Εχει ολα τα app του κινητού απο το ποιο απλό να βαζω ξυπνητήρι μόνο με δόνηση ωστε να μην ξυπνάει την γυναίκα μου. Μέχρι κατι ποιο πολύπλοκο να ανοίγω πόρτες απο το ρολόι χωρις να βγάζω κλειδιά. Με την χρηση των ανάλογων smarthome προιόντων έχει απειρες λειτουργίες... ενω ενα αναλογικό ρολόι ειναι ωραίο σαν κόσμημα αλλα δειχνει μόνο την ωρα... την ωρα την βλεπεις και στο κινητο... Γιατί να μην τα κάνεις με το κινητό όλα αυτά?! Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2022 από Stratosnis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgegr3 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Παρήγγειλα μόλις το Orient RA-AC0018E10B, το πρώτο automatic. Το ζαχάρωνα καιρό από το άμαζον για να πέσει η τιμή. Δεν είχα σκεφτεί να ρωτήσω γνώμη πιο πριν..🤷♂️🤝😑🤦♂️ Τι λέτε; Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2022 από Georgegr3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 24 λεπτά πριν, Georgegr3 είπε Παρήγγειλα μόλις το Orient RA-AC0018E10B, το πρώτο automatic. Το ζαχάρωνα καιρό από το άμαζον για να πέσει η τιμή. Δεν είχα σκεφτεί να ρωτήσω γνώμη πιο πριν..🤷♂️🤝😑🤦♂️ Τι λέτε; Στο video δεν φαίνεται κ άσχημο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolosapok Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Φοράω Casio F-91W Al Qaeda certified ο Osama πέθανε το Casio ποτέ. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Makis38 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2022 από Makis38 Αγορασμένο στην Αλάσκα το 2006, 2,200€ 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lalalaxi Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, Stratosnis είπε Γιατί να μην τα κάνεις με το κινητό όλα αυτά?! Δεν τα κάνει όλα το κινητό π.χ. το ρολόι εχει ενα σωρο αισθητήρες που παρακολουθούν τις ζωτικές λειτουργείες ή κατι ποιο απλό έχει ξυπνητήρι με δόνηση και σε πολλά ειναι ποιο εύχρηστο απο το κινητό. Μπορείς να απαντήσεις σε μια κλήση οταν το κινητο ειναι μακρυά ή ανοιγεις μια πόρτα με μια κίνηση χωρίς να βγαλεις το κινητο απο την τσέπη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgiouu Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Καποια προταση για ρολοι καπου στα 150 ευρω υπαρχει;μεγαλης σχετικα διαμετρου αν ειναι δυνατον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasoe Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Έχω αυτό το ρολόι από το 2004, ήταν οικογενειακό δώρο. Ellesse sportivo είναι. Υπάρχει κάποιος τρόπος να βρω τον κωδικό του? Έχω προσπαθήσει με google και δεν τα έχω καταφέρει. Ίσως κάποιος έμπειρος να μπορέσει να δώσει λύση ή να το βρει σε κανάν παλιό κατάλογο. Πίσω από το καντράν γράφει 03-0200 και από κάτω 2982338, σε περίπτωση που μπορεί να βοηθήσει κάποιον στο search. Για την ιστορία κόστιζε 100-120€ αν θυμάμαι καλά. Αν μπορέσει κάποιος να βρει ποιο είναι θα το εκτιμούσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα