Προς το περιεχόμενο

ρολόι χειρός: τί φοράτε/ποιο θα θέλατε?

ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 λεπτά πριν, lalalaxi είπε

Οχι φίλε δεν τα κράζω ενοείται μου αρέσουν έχω ένα Panerai GMT και το φοράω που και πού αλλα για καθημερινό προτιμώ το smartwatch.

Μπράβο σου,άλλοι επιλέγουμε κάτι άλλο.Μπορεί απλά να θέλουμε να βλέπουμε την ώρα.

Ενοχλούμε κάποιον; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

8 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Μπράβο σου,άλλοι επιλέγουμε κάτι άλλο.Μπορεί απλά να θέλουμε να βλέπουμε την ώρα.

Ενοχλούμε κάποιον; 

Οχι βεβαια ο καθε ενας κανει την επιλογή του, γιατι με αντιμετωπίζεται ετσι δεν κατάλαβα...
Το θεμα λέει ρολόι χειρός, τι φοράτε. ... και εβαλα τι φοράω ... ενοχλώ κάποιον?🥴

1 λεπτό πριν, lalalaxi είπε

Οχι βεβαια ο καθε ενας κανει την επιλογή του, γιατι με αντιμετωπίζεται ετσι δεν κατάλαβα...
Το θεμα λέει ρολόι χειρός, τι φοράτε. ... και εβαλα τι φοράω ... ενοχλώ κάποιον?🥴

Ισως για τα σχόλια που έκανες;

4 ώρες πριν, lalalaxi είπε

Ναι φαινεται σαν κλασικό γιατι κυκλοφορώ με κουστούμι ομως εχει ολες τις λειτουργείες του smartwatch.
Εχει ολα τα app του κινητού απο το ποιο απλό  να βαζω ξυπνητήρι μόνο με δόνηση ωστε να μην  ξυπνάει την γυναίκα μου. Μέχρι κατι ποιο πολύπλοκο να ανοίγω πόρτες απο το ρολόι χωρις να βγάζω κλειδιά.
Με την χρηση των ανάλογων smarthome προιόντων έχει απειρες λειτουργίες... ενω ενα αναλογικό ρολόι ειναι ωραίο σαν κόσμημα αλλα δειχνει μόνο την ωρα... την ωρα την βλεπεις και στο κινητο...

ωραίο σαν sport watch αλλά μου φαινεται κάπως φουσκωμένο με την κάσα πχ σε σχέση με αυτό 

https://www.apple.com/shop/product/MUHL2AM/A/42mm-silver-link-bracelet

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, lalalaxi είπε

Ναι φαινεται σαν κλασικό γιατι κυκλοφορώ με κουστούμι ομως εχει ολες τις λειτουργείες του smartwatch.
Εχει ολα τα app του κινητού απο το ποιο απλό  να βαζω ξυπνητήρι μόνο με δόνηση ωστε να μην  ξυπνάει την γυναίκα μου. Μέχρι κατι ποιο πολύπλοκο να ανοίγω πόρτες απο το ρολόι χωρις να βγάζω κλειδιά.
Με την χρηση των ανάλογων smarthome προιόντων έχει απειρες λειτουργίες... ενω ενα αναλογικό ρολόι ειναι ωραίο σαν κόσμημα αλλα δειχνει μόνο την ωρα... την ωρα την βλεπεις και στο κινητο...

Γιατί να μην τα κάνεις με το κινητό όλα αυτά?!

Επεξ/σία από Stratosnis

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρήγγειλα μόλις το Orient RA-AC0018E10B, το πρώτο automatic. Το ζαχάρωνα καιρό από το άμαζον για να πέσει η τιμή. Δεν είχα σκεφτεί να ρωτήσω γνώμη πιο πριν..🤷‍♂️🤝😑🤦‍♂️ Τι λέτε;

Επεξ/σία από Georgegr3
  • Like 1

24 λεπτά πριν, Georgegr3 είπε

Παρήγγειλα μόλις το Orient RA-AC0018E10B, το πρώτο automatic. Το ζαχάρωνα καιρό από το άμαζον για να πέσει η τιμή. Δεν είχα σκεφτεί να ρωτήσω γνώμη πιο πριν..🤷‍♂️🤝😑🤦‍♂️ Τι λέτε;

Στο video δεν φαίνεται κ άσχημο 

• Like 1

3 ώρες πριν, Stratosnis είπε

Γιατί να μην τα κάνεις με το κινητό όλα αυτά?!

Δεν τα κάνει όλα το κινητό π.χ. το ρολόι εχει ενα σωρο αισθητήρες που παρακολουθούν τις ζωτικές λειτουργείες ή  κατι ποιο απλό έχει ξυπνητήρι με δόνηση και σε πολλά ειναι ποιο εύχρηστο απο το κινητό.
Μπορείς να απαντήσεις σε μια κλήση οταν το κινητο ειναι μακρυά ή ανοιγεις μια πόρτα με μια κίνηση χωρίς να βγαλεις το κινητο απο την τσέπη.

• Like 1

Έχω αυτό το ρολόι από το 2004, ήταν οικογενειακό δώρο. Ellesse sportivo είναι. Υπάρχει κάποιος τρόπος να βρω τον κωδικό του? Έχω προσπαθήσει με google και δεν τα έχω καταφέρει. Ίσως κάποιος έμπειρος να μπορέσει να δώσει λύση ή να το βρει σε κανάν παλιό κατάλογο. Πίσω από το καντράν γράφει 03-0200 και από κάτω 2982338, σε περίπτωση που μπορεί να βοηθήσει κάποιον στο search. Για την ιστορία κόστιζε 100-120€ αν θυμάμαι καλά. Αν μπορέσει κάποιος να βρει ποιο είναι θα το εκτιμούσα.

311942729_1471854363281691_5825862586829144756_n.jpg

311145435_386543733565243_3111120087329561701_n.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...