Προς το περιεχόμενο

ρολόι χειρός: τί φοράτε/ποιο θα θέλατε?

ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εξαρτάτασι τι εννοείς λέγοντας "αξία." Για αρχή, ασ'το για αρκετή ώρα στον ήλιο, να δούμε αν θα πάρει μπροστά, δουλεύει με ηλιακή ενέργεια.

Αν δουλέψει, είναι ένα ρολόι ίσως 15-20 ετών, του οποίου το σύγχρονο μοντέλο κοστίζει πάνω κάτω 500 ευρώ, αυτό πρέπει να έκανε λίγο λιγότερο καινούργιο. Προσωπικά, αν ήθελα πραγματικά το συγκεκριμένο και δούλευε άψογα, ίσως έδινα €200 το πολύ.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 λεπτά πριν, kafkaa είπε

Σ ευχαριστώ πολύ. Δεν έχω ιδέα από ρολόγια και ήθελα αυτές τις λίγες πληροφορίες.

Το υπολογίζω γύρω στο 2005. Το είχε πάρει  φίλος και μου το έδειχνε σε μια δουλειά. Μπορεί να ήταν παραπλήσιο και όχι ακριβώς το ίδιο. . Συγχρόνιζε η ώρα από δορυφόρο στην Γερμανία. 

6 ώρες πριν, mr.Vox είπε

Το υπολογίζω γύρω στο 2005. Το είχε πάρει  φίλος και μου το έδειχνε σε μια δουλειά. Μπορεί να ήταν παραπλήσιο και όχι ακριβώς το ίδιο. . Συγχρόνιζε η ώρα από δορυφόρο στην Γερμανία. 

Βασικά με ραδιοκύματα συγχρονίζεται από κάποιο σημείο στη Γερμανία ναι, έχω και εγώ ένα radio controlled gshock που το κάνει κάθε βράδυ

• Like 1

9 λεπτά πριν, zygorito είπε

Βασικά με ραδιοκύματα συγχρονίζεται από κάποιο σημείο στη Γερμανία ναι, έχω και εγώ ένα radio controlled gshock που το κάνει κάθε βράδυ

Σωστος funk uhr τα λενε οι Γερμανοι και radio controlled watches οι Αγγλοφωνοι

1 ώρα πριν, lalalaxi είπε

Aple watch 7 με αυτό το case.
Ωραία τα κλασικά ρολόγια αλλα ειναι σαν να μην έχετε κινητό και να χρησιμοποιείται μόνο σταθερό τηλέφωνο ..

aaaa.jpg

Σαν σταθερο τηλ τα κλασικα ρολογια αλλα  παρολα αυτα εχεις apple watch με case κλασικου και με "αναλογικους" δεικτες..

• Like 4

3 λεπτά πριν, imr είπε

Σαν σταθερο τηλ τα κλασικα ρολογια αλλα  παρολα αυτα εχεις apple watch με case κλασικου και με "αναλογικους" δεικτες..

Ναι φαινεται σαν κλασικό γιατι κυκλοφορώ με κουστούμι ομως εχει ολες τις λειτουργείες του smartwatch.
Εχει ολα τα app του κινητού απο το ποιο απλό  να βαζω ξυπνητήρι μόνο με δόνηση ωστε να μην  ξυπνάει την γυναίκα μου. Μέχρι κατι ποιο πολύπλοκο να ανοίγω πόρτες απο το ρολόι χωρις να βγάζω κλειδιά.
Με την χρηση των ανάλογων smarthome προιόντων έχει απειρες λειτουργίες... ενω ενα αναλογικό ρολόι ειναι ωραίο σαν κόσμημα αλλα δειχνει μόνο την ωρα... την ωρα την βλεπεις και στο κινητο...

• Like 2
  • Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, lalalaxi είπε

Ναι φαινεται σαν κλασικό γιατι κυκλοφορώ με κουστούμι ομως εχει ολες τις λειτουργείες του smartwatch.
Εχει ολα τα app του κινητού απο το ποιο απλό  να βαζω ξυπνητήρι μόνο με δόνηση ωστε να μην  ξυπνάει την γυναίκα μου. Μέχρι κατι ποιο πολύπλοκο να ανοίγω πόρτες απο το ρολόι χωρις να βγάζω κλειδιά.
Με την χρηση των ανάλογων smarthome προιόντων έχει απειρες λειτουργίες... ενω ενα αναλογικό ρολόι ειναι ωραίο σαν κόσμημα αλλα δειχνει μόνο την ωρα... την ωρα την βλεπεις και στο κινητο...

Δεν διαφωνώ για τις χρησιμότητες και λειτουργιες του smartwatch.

Σχολιάζω ότι 'κράζεις' τα αναλογικά ρολόγια και έχεις κάνει το smartwatch να μοιάζει με αναλογικο

Επεξ/σία από imr

1 ώρα πριν, lalalaxi είπε

Aple watch 7 με αυτό το case.
Ωραία τα κλασικά ρολόγια αλλα ειναι σαν να μην έχετε κινητό και να χρησιμοποιείται μόνο σταθερό τηλέφωνο ..

Όπως καταλαβαίνεις, εδώ είναι φωλιά ανθρώπων που αγαπάμε τα κλασικά ρολόγια και αντιμετωπίζουμε με σκεπτικισμό τα smartwatches ;)

8 ώρες πριν, zygorito είπε

Ακριβώς.  Όσο και πιο Βόρεια στην Ελλάδα είσαι τόσο πετυχαίνετε και καλύτερα ο συγχρονισμός. Ακόμα και οι μετεωρολογικοί σταθμοί του lidl από εκεί συγχρονίζονται. Οι τελευταίοι που πωλούνται όμως δεν έχουν καλή λήψη τουλάχιστον στην Αθήνα. Υπάρχει αν θυμάμαι και ένα άλλο σημείο εκπομπής στην Αγγλία. Από εκεί δεν έχω καταφέρει να συγχρονίσω τίποτα.

31 λεπτά πριν, imr είπε

Δεν διαφωνώ για τις χρησιμότητες και λειτουργιες του smartwatch.

Σχολιάζω ότι 'κράζεις' τα αναλογικά ρολόγια και έχεις κάνει το smartwatch να μοιάζει με αναλογικο

Οχι φίλε δεν τα κράζω ενοείται μου αρέσουν έχω ένα Panerai GMT και το φοράω που και πού αλλα για καθημερινό προτιμώ το smartwatch.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...