Dante80 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Dhmhtrhsg2 είπε Σίγουρα θα είναι ένα από αυτά που θα δω σοβαρά αν μου κάτσει καλά στο χέρι. Έχεις εμπειρία; Το longines και το oris μου αρέσουν πολυ.. βρίσκω γύρω στα 2κ oris. Έχεις κάποια εμπειρία με αυτά; Έχω φορέσει ένα 41.5αρι Aquis (το Cherry), εξαιρετικό. Το longines σε 39αρι μη κεραμικό το έχω δοκιμάσει αρκετές φορές. Το Oris που έβαλα είναι με το Caliber 400. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός μέχρι να φτάσεις Tudor στο ένα χιλιάρικο+ περισσότερο. Η Oris τους πήρε τα σώβρακα με αυτό το caliber, και ο Ιγγλέζης το έχει κάτω από 3k αυτή την στιγμή (δεν ξέρω για πόσο). https://www.inglessis.gr/oris-aquis-calibre-400-automatic-4350mm-blue-dial-mens-watch/p/3451/80,1,36,40/ Αν ήθελες υπέρβαση, αυτή είναι κατά την γνώμη μου. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2022 από Dante80 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpapadakis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 4 λεπτά πριν, Dhmhtrhsg2 είπε Σίγουρα θα είναι ένα από αυτά που θα δω σοβαρά αν μου κάτσει καλά στο χέρι. Έχεις εμπειρία; Το longines και το oris μου αρέσουν πολυ.. βρίσκω γύρω στα 2κ oris. Έχεις κάποια εμπειρία με αυτά; Φοράω ένα ακριβό omega seamaster, αλλά αν αγόραζα ένα οικονομικό τώρα θα κοίταζα σοβαρά το Hamilton. Είναι ένα κλικ πιο πάνω από tissot στη γκάμα της swatch. https://youtu.be/OsTsmGn-lhU Για ένα μέσο καρπό τα 40-42mm είναι νομίζω τα καλύτερα σε διαστάσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 4 λεπτά πριν, Dante80 είπε Έχω φορέσει ένα 41.5αρι Aquis (το Cherry), εξαιρετικό. Το longines σε 39αρι μη κεραμικό το έχω δοκιμάσει αρκετές φορές. Το Oris που έβαλα είναι με το Caliber 400. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός μέχρι να φτάσεις Tudor στο ένα χιλιάρικο+ περισσότερο. Η Oris τους πήρε τα σώβρακα με αυτό το caliber, και ο Ιγγλέζης το έχει κάτω από 3k αυτή την στιγμή (δεν ξέρω για πόσο). https://www.inglessis.gr/oris-aquis-calibre-400-automatic-4350mm-blue-dial-mens-watch/p/3451/80,1,36,40/ Αν ήθελες υπέρβαση, αυτή είναι κατά την γνώμη μου. Σωστά τώρα το συνδικάτα για την τιμή του oris.. μακάρι να βρω Θεσσαλονίκη κάτι για δοκιμή. 2 λεπτά πριν, gpapadakis είπε Φοράω ένα ακριβό omega seamaster, αλλά αν αγόραζα ένα οικονομικό τώρα θα κοίταζα σοβαρά το Hamilton. Είναι ένα κλικ πιο πάνω από tissot στη γκάμα της swatch. https://youtu.be/OsTsmGn-lhU Για ένα μέσο καρπό τα 40-42mm είναι νομίζω τα καλύτερα σε διαστάσεις... Θα γίνει σίγουρα δοκιμή μιας και νομίζω ξέρω που θα το βρω Θεσσαλονίκη. το θέμα με το μέγεθος είναι πως έχω συνηθίσει μεγάλα ρολόγια και τα μικρότερα μου κάθονται πολυ πολυ κάπως.. για παράδειγμα αυτή τη στιγμή φορά το https://www.skroutz.gr/s/29184979/Tissot-Seastar-1000-Ρολόι-Χρονογράφος-Μπαταρίας-με-Μεταλλικό-Μπρασελέ-σε-Ασημί-χρώμα-T120-417-11-051-01.html?utm_source=ios&utm_campaign=skroutz_share. λίγο μικρότερο δεν θα με πείραζε αλλά σε δοκιμή που έκανα στο αντίστοιχο 43αρι αυτόματο η διαφορά μου φάνηκε άσχημη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dante80 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) @Dhmhtrhsg2 αϊ καλή ώρα...μόλις έβγαλε ο Τεντυμπόης συγκριτικό για τα δύο που σου αρέσουν. Ρίξε μια ματιά, αν και όπως είπαμε πρέπει να τα δεις από κοντά. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2022 από Dante80 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Η επιδρομή έγινε από κοντά τελικά. Hamilton βγήκε εκτός καθωσ Δεν με τρέλανε αν και πολυ τίμιο για τα χρήματα του. το Tag μου άρεσε αλλά σε αυτή τη τιμή οντως πλησιάζει επικίνδυνα αλλά μονοπάτια και κατηγορίες όποτε το απέκλεισα και αυτό. μεταξύ longines και oris και tissot seastar 2000. Το όρις πολυ ομορφο αλλά δεν με βόλεψε το μέγεθος του καθόλου. Κάθεται αρκετά μικρό στο χέρι για τα γούστα μου. Ποιοτικά όσο μπορώ να καταλαβω δεν μπορώ να κω ότι ήταν κάπου τρομακτικά καλύτερο από το longines. μεταξύ longines και seastar 2000. το tissot για εμένα πολυ εντυπωσιακό με πολυ βάθος στο καντράν του. Αρκετά μεγαλύτερο σε πάχος και γενικότερη αίσθηση. Μου άρεσε πολυ αλλά εν τέλη κατέληξα στο 43 longines σε μια παααρα πολυ καλή τιμή μετρητοίς. εξαιρετικα ικανοποιημένος από όλες τις πλευρές μέχρι στιγμής. Θεωρώ πως έκανα την καλύτερη αγορά που μπορούσα για τα γούστα μου στο εύρος μέχρι 2Κ 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dante80 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Καταρχάς, μπράβο που τα είδες από κοντά, ήταν η κίνηση ματ. Τελικά το γκρι κεραμικό πήρες που είχα βάλει στα 43mm; Είναι εξαιρετικό αγροτεμάχιο στην κατηγορία του! Καλοφόρετο, και βάλε μας και καμία φωτογραφία και εδώ! 👍 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Dante80 είπε Καταρχάς, μπράβο που τα είδες από κοντά, ήταν η κίνηση ματ. Τελικά το γκρι κεραμικό πήρες που είχα βάλει στα 43mm; Είναι εξαιρετικό αγροτεμάχιο στην κατηγορία του! Καλοφόρετο, και βάλε μας και καμία φωτογραφία και εδώ! 👍 Τελικά το 43 αυτόματο κεραμικό μπλε με μπρασελέ! Τα αντιστοιχα με το αλουμινένιο bezel για εμένα έχαναν πολυ.. μου φάνηκε εξαιρετικό από όλες τις απόψεις ειδικά στην τιμή που το έκλεισα. με το καλο τις επόμενες μέρες θα βάλω μια δυο για το γούρι! βεβαια λίγο έλειψε να μας την βγει το https://www.skroutz.gr/s/27572110/Hamilton-Ρολόι-Aviation-Converter-Αυτόματο-με-Δερμάτινο-Λουράκι-σε-Καφέ-χρώμα-H76715540.html?utm_campaign=skroutz_share&utm_source=ios Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2022 από Dhmhtrhsg2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dante80 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Ας βάλουμε και μια σημερινή το μπορντοροδοκόκκινο...καλή κυριακή! 😎 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 hello and welcome TISSOT PRX Powermatic 80 Automatic Stainless Steel Bracelet T1374071109100 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cerato Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα! Έχει κάποιος εμπειρία με την μάρκα? Γενικά πως το βλέπετε αυτό το ρολόι. Όμορφο, αδιάφορο? Δεν προορίζεται για το μοναδικό ρολόι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 16 ώρες πριν, cerato είπε Καλησπέρα! Έχει κάποιος εμπειρία με την μάρκα? Γενικά πως το βλέπετε αυτό το ρολόι. Όμορφο, αδιάφορο? Δεν προορίζεται για το μοναδικό ρολόι. Ρίξε μια ματιά εδώ για την μάρκα. Οι μηχανισμοί από όσο διαβάζω είναι Ιαπωνικοί. Θα το ψάξω λίγο περισσότερο. προσωπικά δεν θα έδινα αυτά τα χρήματα ίσως όμως να μην γνωρίζω σχετικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cerato Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, mr.Vox είπε Ρίξε μια ματιά εδώ για την μάρκα. Οι μηχανισμοί από όσο διαβάζω είναι Ιαπωνικοί. Θα το ψάξω λίγο περισσότερο. προσωπικά δεν θα έδινα αυτά τα χρήματα ίσως όμως να μην γνωρίζω σχετικά. Ευχαριστώ για τον χρόνο σου. Πρέπει να φοράει την Miyota 9015, σύμφωνα με το seriouswatches. Ούτε εγώ θα πλήρωνα τιμή καταλόγου. Το έχει το amazon jp γύρω στα 200 ευρώ. Δεν έχω αγοράσει ποτέ από εκεί. Νομίζω προπληρωνεις τον ΦΠΑ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Από προσωπική πείρα πιστεύω ότι οι μηχανισμοί myiota είναι πολλοί καλύτεροι και αξιόπιστοι από τους Nh35 της Seiko. ενώ στα διάφορα forum τους nh35 τους θεωρούν καλύτερους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dante80 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Η σειρά 9 ναι, η σειρά 8 όμως (που είναι η αντίστοιχη σε προδιαγραφές της 4R/NH της Seiko) είναι λίγο χειρότερη. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2022 από Dante80 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bomber-21 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Σήμερα είναι μια όμορφη μέρα για ποδήλατο φορώντας το αγαπημένο Casio! 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα