zio10 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 15 ώρες πριν, zygorito είπε Το μαιμού ρολόι κάνει μπαμ από το αμάξι που έχει κάποιος. Άμα φοράς ρέπλικα των €25.000 και οδηγείς αμάξι φτηνότερο δεν κάνεις πουλ μουρ κανέναν Αντίθετα αν κάποιος με αμάξι των 50 χιλιάδων φοράει μαϊμού όλοι θα πιστεύουν ότι είναι αυθεντικό! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 17/9/2022 στις 10:41 ΜΜ, cirith είπε Tissot Gentleman ή σούπερ-μαϊμού; Τι θα ψηφίζατε; H μαϊμού είναι, συν τοις άλλοις, και παρανομία. Φυσικά κάποιο πρωτότυπο ρολόι. Αν σου αρέσει τόσο πολύ κάποιο συγκεκριμένο ρολόι που βγαίνει και σε μαϊμού και δεν μπορείς να το πάρεις, η επόμενη λύση είναι κάποιο homage. Υπάρχουν πολλές εταιρίες που φτιάχνουν ρολόγια λίγο ή πολύ όμοια με τα πρωτότυπα, με πολύ καλή ως εξαιρετική ποιότητα και έχουν το δικό τους όνομα επάνω. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bomber-21 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Είπα να δοκιμάσω κάποιο LED ρολόι μιας και επανήλθε η μόδα περασμένων δεκαετιών (Hamilton PSR κτλ) και βρήκα το συγκεκριμένο armitron μιας και δεν ήθελα/μπορούσα να διαθέσω πολλά χρήματα. Η Armitron είναι στην Αμερική οπότε το έφερε φίλος όταν ήρθε Ελλάδα για διακοπές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsapoli Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Το Hamilton PSR είναι ωραιο ρολοι Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2022 από katsapoli Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bomber-21 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, katsapoli είπε Το Hamilton PSR είναι ωραιο ρολοι Πολύ αλλά έχει και ένα σεβαστό ποσό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Bomber-21 είπε Είπα να δοκιμάσω κάποιο LED ρολόι μιας και επανήλθε η μόδα περασμένων δεκαετιών (Hamilton PSR κτλ) τέτοιο αν θυμάμαι καλά φορούσε ο Αντώνης Κανάκης στις εκπομπές του φέτος. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2022 από dtk-386 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bomber-21 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 31 λεπτά πριν, dtk-386 είπε τέτοιο αν θυμάμαι καλά φορούσε ο Αντώνης Κανάκης στις εκπομπές του φέτος. Ναι, αυτό είναι το Hamilton PSR, χρησιμοποιεί την LED τεχνολογία. Στα χνάρια της pulsar, που αν δεν κάνω λάθος, έβγαλε το πρώτο LED ρολόι πριν αρκετές δεκαετίες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EmoGuy Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) έχω τρελαθεί με την ιδέα να έχω ένα από τα παλιά ρολόγια τσέπης που είναι σαν πυξίδα και με αλυσίδα. Από χειρός κινούμαι εξ ίσου σε παλαιά παραδοσιακά στυλ Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2022 από EmoGuy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsaltinho Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Αυτο φοράω τα τελευταια 9 χρονια . 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
famas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Tα δύο μου kinetic (6-7 χρονών ηλικία) αρχίζουν και κάνουν νερά. Παρότι προσπαθώ να τα φοράω όσο μπορώ, καθότι πρέπει να χωρέσω και ένα αυτόματο, εν τούτοις δείχνουν ότι ελατώνεται η διάρκεια ζωής τους. Έχει τύχει να αλλάξει κάποιος capacitor σε seiko kinetic να μου πει κόστος ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpapadakis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 21 λεπτά πριν, famas είπε Tα δύο μου kinetic (6-7 χρονών ηλικία) αρχίζουν και κάνουν νερά. Παρότι προσπαθώ να τα φοράω όσο μπορώ, καθότι πρέπει να χωρέσω και ένα αυτόματο, εν τούτοις δείχνουν ότι ελατώνεται η διάρκεια ζωής τους. Έχει τύχει να αλλάξει κάποιος capacitor σε seiko kinetic να μου πει κόστος ; Δεν έχω τέτοιο αλλά από ότι βλέπω στο ίντερνετ οι επαναφορτιζομενες μπαταρίες κανουν 15-30€ ανάλογα το μοντέλο. Με ένα case watch tool την κάνεις και μόνος σου τη δουλεια. Σε κατάστημα παραπάνω από 100€ και για τα 2 δε θα εδινα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpapadakis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Υπάρχει εφαρμογή που μετράει πόσο χάνει ένα μηχανικό ρολόι π.χ Watch accuracy meter. Χοντρικά έως μισό λεπτό την ημέρα είναι αποδεκτό. Το δικό μου Omega χάνει περίπου 6 sec την ημέρα, 3 λεπτά το μήνα, τόσο έχω δει και στην πράξη. Οπότε για μεταχειρισμενο μηχανικό ρολόι σε μια αγορά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να δείτε αν πάει καλά. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2022 από gpapadakis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εν τέλη δεν άντεξα, έπειτα από διαφορα μηχανικά έκανα το βήμα για το πρώτο μου smartwatch, GW4 λοιπόν για τις δύσκολες μέρες στο IT 😋 Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2022 από haris013 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Δυστυχώς αν μου έβαζαν ένα πιστόλι στον κρόταφο και μου έλεγαν ότι πρέπει να έχω ένα μόνο ρολόι, το Fenix 6 θα διάλεγα από αυτά που έχω... 12 ώρες πριν, gpapadakis είπε Υπάρχει εφαρμογή που μετράει πόσο χάνει ένα μηχανικό ρολόι π.χ Watch accuracy meter. Χοντρικά έως μισό λεπτό την ημέρα είναι αποδεκτό. Το δικό μου Omega χάνει περίπου 6 sec την ημέρα, 3 λεπτά το μήνα, τόσο έχω δει και στην πράξη. Οπότε για μεταχειρισμενο μηχανικό ρολόι σε μια αγορά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να δείτε αν πάει καλά. Δεν την πολυεμπιστεύομαι, είναι ακριβής; Φαντάζομαι ότι ακούει τον παλμό του ρολογιού, κάνεις τις αναγωγές του και βγάζει το νούμερο. Δεν είχα ποτέ ρολόι που να χάνει/κερδίζει 30 δευτερόλεπτα την ημέρα, είναι πάρα πολύ. Το χειρότερο που έχω είναι το φτηνό citizen NY004, το οποίο κερδίζει μετά βίας 5-6 δευτερόλεπτα την ημέρα. Στην πράξη ποτέ δεν έχω διορθώσει ώρα σε ρολόι, μια φορά το δίμηνο που τραβώ την κορώνα για να φτιάξω την ημερομηνία, διορθώνω και την ώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpapadakis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Καλορίζικο https://youtu.be/-o5xndQnzik Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα