Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 ώρες πριν, sphinxgr είπε

H άνοδος συνεχίζεται σταθερά για τα seamaster !!! σε 2 χρόνια έχει πάρει 23% !

2019-2020 5000€
2020-2021 5300€
12/2021 5500€
2/2022 5800€
8/2022 6200€

image.png.e492acc15db0abe97d3bfe7115810875.png

Παντως οι κινεζοι εχουν ανεβει πολυ στην κατασκευη, οι ρεπλικες των ατσαλινων ρολεξ και omega που κυκλοφορουν τωρα γυρω στα 400-500€ ειναι τοσο καλες που ακομα και ρολογαδες δε μπορουν να τα ξεχωρισουν (μπορουν τα εξειδικευμενα μαγαζια ομως). Μεχρι tourbillion μηχανισμους βγαλανε οι κινεζοι και φοβουνται οι ελβετοι μην παθουν καμια νεα νιλα οπως τοτε που βγηκαν τα quartz ρολογια.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, gpapadakis είπε

Παντως οι κινεζοι εχουν ανεβει πολυ στην κατασκευη, οι ρεπλικες των ατσαλινων ρολεξ και omega που κυκλοφορουν τωρα γυρω στα 400-500€ ειναι τοσο καλες που ακομα και ρολογαδες δε μπορουν να τα ξεχωρισουν (μπορουν τα εξειδικευμενα μαγαζια ομως). Μεχρι tourbillion μηχανισμους βγαλανε οι κινεζοι και φοβουνται οι ελβετοι μην παθουν καμια νεα νιλα οπως τοτε που βγηκαν τα quartz ρολογια.

Δεν έχω καταφέρει να σκεφτώ ακόμη το λόγο που θα με έκανε να προτιμήσω ρεπλικα από το αυθεντικό Omega μου 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, zanskou είπε

Δεν έχω καταφέρει να σκεφτώ ακόμη το λόγο που θα με έκανε να προτιμήσω ρεπλικα από το αυθεντικό Omega μου 

ίσως?

26-euros.jpg?itok=cJnmh-Y7

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

ίσως?

26-euros.jpg?itok=cJnmh-Y7

Μα οσα και να δώσεις ειναι εντελώς πεταμένα. 

ποιο το νόημα να φοράς ενα φαινομενικά ακριβό ρολόι το οποίο στην πραγματικότητα τρώει μπανάνες ; εκτός κι αν ο σκοπός της ζωής κάποιου ειναι απλά να πουλάει μούρη στον κύκλο του. 

• Like 3
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, zanskou είπε

Μα οσα και να δώσεις ειναι εντελώς πεταμένα. 

ποιο το νόημα να φοράς ενα φαινομενικά ακριβό ρολόι το οποίο στην πραγματικότητα τρώει μπανάνες ; εκτός κι αν ο σκοπός της ζωής κάποιου ειναι απλά να πουλάει μούρη στον κύκλο του. 

Καλά τα λες εσύ. Κι εγώ το ίδιο πιστεύω. Απλά αυτοί που το κάνουν , το κάνουν για την τιμή και το πουλ μουρ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί, ένα γνήσιο ρολόι δεν έχει ως (κύριο, θα τολμούσα να πω) σκοπό και το πουλ μουρ;

Δεν νομίζω να υπάρχει άλλο καταναλωτικό προϊόν που να έχει τόσο μικρή σύνδεση  τιμής με αξία. Δεν είμαι οπαδός των μαϊμούδων, αλλά από όσα έχω δει η ποιότητα μίας κορυφαίας μαϊμούς είναι αντίστοιχη με το γνήσιο. Δεν μιλάμε βέβαια για ρολόγια-εργαστήρια, αλλά για ρολόγια τύπου Submariner και Daytona, που σε μεγάλο βαθμό κοστίζουν τόσο γιατί έτσι.

Προσωπικά στα €500-600 που κοστίζει ένα κορυφαίο αντίγραφο (κάποια μου φαίνεται και πιο πολύ) προτιμώ ένα άλλο πρωτότυπο ρολόι, αλλά μία πραγματικά εξαιρετική μαϊμού έχει και αυτή την-θεωρητική-γοητεία της για εμένα.

Επεξ/σία από Voodooman
  • Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Voodooman είπε

Γιατί, ένα γνήσιο ρολόι δεν έχει ως (κύριο, θα τολμούσα να πω) σκοπό και το πουλ μουρ;

Δεν νομίζω να υπάρχει άλλο καταναλωτικό προϊόν που να έχει τόσο μικρή σύνδεση  τιμής με αξία. Δεν είμαι οπαδός των μαϊμούδων, αλλά από όσα έχω δει η ποιότητα μίας κορυφαίας μαϊμούς είναι αντίστοιχη με το γνήσιο. Δεν μιλάμε βέβαια για ρολόγια-εργαστήρια, αλλά για ρολόγια τύπου Submariner και Daytona, που σε μεγάλο βαθμό κοστίζουν τόσο γιατί έτσι.

Προσωπικά στα €500-600 που κοστίζει ένα κορυφαίο αντίγραφο (κάποια μου φαίνεται και πιο πολύ) προτιμώ ένα άλλο πρωτότυπο ρολόι, αλλά μία πραγματικά εξαιρετική μαϊμού έχει και αυτή την-θεωρητική-γοητεία της για εμένα.

Ποια είναι η γοητεία να μοστράρεις μια μαιμου;Αφού είναι τόσο καλοί αυτοί που φτιάχνουν τις μαιμούδες ας φτιάξουν δικά τους σχέδια.

• Like 3
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Ποια είναι η γοητεία να μοστράρεις μια μαιμου;Αφού είναι τόσο καλοί αυτοί που φτιάχνουν τις μαιμούδες ας φτιάξουν δικά τους σχέδια.

Κανείς δεν φτιάχνει πια δικά του σχέδια, όλοι ανακυκλώνουν τα ίδια. Και θα έλεγα ότι το να φτιάξεις μία απόλυτα πιστή μαϊμού απαιτεί περισσότερη δουλειά από το να φτιάξεις ένα πρωτότυπο σχέδιο. Αυτή είναι η γοητεία, όχι το να μοστράρεις την μαϊμού. Γενικά νομίζω ότι κανείς δεν θα έπρεπε να μοστράρει τίποτα.

• Like 1
Δημοσ.

Και Seamaster φυσικα. Ηταν αναποφευκτο οτι οι κινεζοι θα εφταναν αυτη την ποιοτητα στα ατσαλινα καποια στιγμη, για αυτο πηγα σε τιτανιο.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, gpapadakis είπε

Και Seamaster φυσικα. Ηταν αναποφευκτο οτι οι κινεζοι θα εφταναν αυτη την ποιοτητα στα ατσαλινα καποια στιγμη, για αυτο πηγα σε τιτανιο.

είδα από περιέργεια όλο το βίντεο πολύ προσεκτικά. 

με λίγα λόγια λέει ότι αν κάποιος είναι παντελώς άσχετος και το μόνο που θέλει είναι να πουλάει μούρη στα κλαμπάκια στο Μπουρνάζι, τότε παίρνει μούφα και μεγειά του. 

οποιοσδήποτε άλλος, που ξέρει σοβαρά για ποιο λόγο αγοράζεις ένα τέτοιο ρολόι, όπως και ένα Rolex ή οποιαδήποτε άλλα αντίστοιχη μάρκα, θα προτιμήσει να είτε να φάει τα λεφτά σε κάτι άλλο είτε να τα κρατήσει από το να πάρει ρέπλικα. 

αν το είδες θα πρόσεξες πως ποιοτικά τα δύο ρολόγια απέχουν έτη φωτός μεταξύ τους. δεν ξέρω πραγματικά για ποιο λόγο να ασχοληθεί κανείς. υπάρχουν μια χαρά προτάσεις άλλων κατασκευαστών στα 400-500 ευρώ 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το μαιμού ρολόι κάνει μπαμ από το αμάξι που έχει κάποιος. Άμα φοράς ρέπλικα των €25.000 και οδηγείς αμάξι φτηνότερο δεν κάνεις πουλ μουρ κανέναν

• Like 3
Δημοσ.

Πόλοι που θα πάρουν σούπερ κλώνο μπορει να έχουν και το αυθεντικό.

Εκεί που έχουν φτάσει το εντυπωσιακό είναι ότι μιλάμε για αντιγραφές πολύ κοντά στο 100% όχι για τις συνηθισμένες μαϊμούδες. 

Δημοσ.

Το θέμα είναι πως αισθάνεται ο καθένας καλύτερα. Γιατί ούτως ή άλλως το ρολόι είναι ψυχολογικό αξεσουάρ. 

Αν αισθάνεται μια χαρά, με μαϊμού ρολόι των 500€,τότε αυτό είναι η σωστή επιλογή. Άλλος με τα 500€ μπορεί απλά να γουστάρει 5 swatch. Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος. Υπαρχει το τι θέλει ο καθένας. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...