Asevastos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα τη γνώμη σας. Το Orient Kamasu τι λέει για καθημερινό; Συγκεκριμένα αυτό https://www.skroutz.gr/s/16094430/Orient-Ρολόι-Αυτόματο-με-Μεταλλικό-Μπρασελέ-σε-Ασημί-χρώμα-RA-AA0002L19B.html?from=visual_recommendations Σκέφτομαι να το πάρω αλλά θα ήθελα μια γνώμη έξτρα για κάποιο μηχανικό σε αυτό το price range. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dante80 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 'Εχω μείνει πολύ ευχαριστημένος προσωπικά. Έχω από τέλη του '20 το ίδιο σε κοκκινάκι. Έχε υπόψιν σου πως έχει βγει νέα έκδοση, εδώ στο μπλέ που μάλλον κοιτάς: https://www.skroutz.gr/s/32278455/Orient-Mako-Kamasu-Ρολόι-Αυτόματο-με-Μεταλλικό-Μπρασελέ-σε-Ασημί-χρώμα-RA-AA0812L19B.html Από εκεί και πέρα, αγορά για το συγκεκριμένο θα πήγαινα από Ισπανία, κάτω από 200€ με μεταφορικά (ή ελαφρώς παραπάνω για το καινούριο) Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2022 από Dante80 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Asevastos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Όντως φαίνεται πολύ όμορφο. Ποιο είναι το μέγεθος καρπού σου αν επιτρέπεται; Εμένα είναι στα 16.5 εκ και νομίζω το 42αρι είναι οριακό. Αυτό το καινούργιο έχει διαφορά στον μηχανισμό πέρα από το δίχρωμο πλαίσιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dante80 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Πλέον 17εκ. Τα καταδυτικά λόγω του μπέζελ τους φαίνονται μικρότερα στο χέρι, 42 είναι μια χαρά δλδ (41.8mm για την ακρίβεια το Kamasu), ειδικά με το μικρό τους lug to lug (46.8mm). Το καινούριο δεν έχει διαφορά στον μηχανισμό. Πλαίσιο, καντράν και δείκτες είναι αλλαγμένα. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2022 από Dante80 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Asevastos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Τέλεια, ευχαριστώ πολύ. Η διχρωμία δε με τρελαίνει αλλά θα τα ξανά δω, μέχρι τώρα το μπλε είναι το αγαπημένο μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S1eepwalker Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Θέλω να αγοράσω για δώρο το Casio Vintage A-1000RG-5EF συγκεκριμένα. Το θεωρώ ακριβό για αυτά που προσφέρει και έτσι σκέφτομαι την πιο φθηνή επιλογή, το epapoutsia.gr Θα εμπιστευόσασταν για αγορά ρολογιού Casio το epapoutsia.gr; Έχει κανείς εμπειρία με το τι γίνεται σε περίπτωση που χρειαστεί να κάνεις χρήση της εγγύησης σε Casio ρολόι παραεισαγωγής σε ελληνικό σέρβις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neo4 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Γιατί όχι από Amazon; https://www.amazon.de/dp/B07ZTHSD2L Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S1eepwalker Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δεν έχω αγοράσει ποτέ από amazon οπότε δεν γνωρίζω και πολλά. Από άποψη τιμής βγαίνει τα ίδια. Από άποψη ασφάλειας αγορών είναι αξιόπιστο; Θα βγάλω συνεννόηση με τον Γερμανό αν χρειαστεί να το στείλω πίσω ή θα μου παριστάνει τον Κινέζο; Και τα μεταφορικά για Γερμανία πιστεύω θα βγουν πολλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neo4 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Πωλητής είναι το amazon οπότε δεν τίθεται θέμα αξιοπιστίας. Επίσης εγγύηση καλύτερη του amazon λίγο δύσκολο να βρεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dante80 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, S1eepwalker είπε Δεν έχω αγοράσει ποτέ από amazon οπότε δεν γνωρίζω και πολλά. Από άποψη τιμής βγαίνει τα ίδια. Από άποψη ασφάλειας αγορών είναι αξιόπιστο; Θα βγάλω συνεννόηση με τον Γερμανό αν χρειαστεί να το στείλω πίσω ή θα μου παριστάνει τον Κινέζο; Και τα μεταφορικά για Γερμανία πιστεύω θα βγουν πολλά. Από άποψη τιμής βγαίνει 3€ ακριβότερο. Από άποψη ασφάλειας αγορών το Amazon είναι σαφώς ανώτερο. Αν χρειαστεί να το στείλεις πίσω θα βγάλεις συνεννόηση (το πουλάει το ίδιο το Amazon), τα μεταφορικά είναι λιγότερο από 6€, ενώ μπορείς να κάνεις και επέκταση εγγύησης. Δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης μεταξύ e-papoutsia και Amazon, μην το σκέφτεσαι καν αυτό. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2022 από Dante80 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S1eepwalker Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Διαφωτιστικές οι πληροφορίες και ενθαρρυντικές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) EFV-100D-1AVUEF Το πήρα για τον πατέρα μου για τα γενέθλιά του. Μιλάμε το συγκεκριμένο ρολόι είναι πραγματικά αψεγάδιαστο, το χάζευα 2 μέρες στο κουτί του. Έχω πάθει πλάκα για τα 85 ευρώ. Όποιος έχει καρπό (γενικά) πρέπει οπωσδήποτε να του ρίξει μια ματιά Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2022 από Dakonblackblade 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Είχα παλιότερα ένα Ferrari, το είχα πάρει από Ferrari Store στα 300€, με 5atm μεγάλη μούφα σαν ποιότητα, χάλασε το λουράκι στον 1 χρόνο, το άλλαξα 80€ και ξαναχάλασε σε 6 μήνες και το πέταξα. Πλέον έχω ένα Casio G Shock ατσάλινο μπρασελέ, 20atm, τρομερό σε αντοχή περισσότερο όχι τόσο σε ντιζάιν που το λές απλά καλό, το πήρα κάπου 400€, δεν το αλλάζω. Δεν θα ήθελα κάτι πιο ακριβό, είμαι ικανοποιημένος με αυτό που έχω[είναι και δύσκολες οι εποχές, οπότε...] Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2022 από Milkofree Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 από βάρος στο χέρι δεν σε ενοχλεί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, dtk-386 είπε από βάρος στο χέρι δεν σε ενοχλεί? Δεν το θεωρώ πολύ βαρύ, εμένα μ'έχει βολέψει, το ferrari ήταν πανάλαφρο αλλά διάλυσε δύο φορές, και αποφάσισα ότι από δω και στο εξής θα παίρνω μόνο ατσάλινο μπρασελέ και κατά προτίμηση G Shock! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα