Dante80 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Μόλις τώρα, sphinxgr είπε *Και πως γινεται τελικά να μην έχει κάποιος Smartphone το 2022 !!!! Μια χαρά γίνεται. Nokia 105 FTW..😎 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Dante80 είπε Τελευταίο απόκτημα μιας και μπαίνει το καλοκαιράκι και έδιωξα το GW-5000.. GBD-200-1JF. Εξαιρετική πραγματικά η MIP οθόνη, θα έπρεπε η CASIO να την έβαζε παντού μετά από ένα πλαίσιο τιμής! Σαν το δικό μου μονο που Εμενα ειναι διακριτικό λαχανί χαχα με γεια ! Επεξ/σία 6 Μαΐου 2022 από margaritagr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dante80 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ. Να πω την αλήθεια και εγώ σε άλλο χρωματάκι το κοίταγα (έχει βγει μόλις ένα off-white μούρλια Ιαπωνία).. Αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα να το φέρω εδώ σε καλή τιμή. Οπότε..μαύρο. 😅 Επεξ/σία 6 Μαΐου 2022 από Dante80 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Πάντως σήμερα στη Swatch γι οτα. Ένας χαμουλης από το πρωι μέχρι το απογευμα. Φαντάζομαι έχουν φέρει στοκ από Moonswatch? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1nsom-n1k Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Ξέρουμε κάνα καλό μαγαζί από Ιαπωνία που να στέλνει Ελλάδα; Ή χρησιμοποιείτε κάποια υπηρεσία που να τα παραλαμβάνει εκεί και μετά τα στέλνει; Με τελωνείο κλπ τι ισχύει για αγορές από Ιαπωνία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dante80 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, 1nsom-n1k είπε Ξέρουμε κάνα καλό μαγαζί από Ιαπωνία που να στέλνει Ελλάδα; Ή χρησιμοποιείτε κάποια υπηρεσία που να τα παραλαμβάνει εκεί και μετά τα στέλνει; Με τελωνείο κλπ τι ισχύει για αγορές από Ιαπωνία; Για καλά μαγαζιά, δύο που ξέρω είναι τα https://www.sakurawatches.com/ και https://www.shoppinginjapan.net/. Επίσης, από το Ιαπωνικό Amazon μπορείς να βρεις κατά καιρούς πράγματα. Τέλος, πολλοί Ιάπωνες έμποροι στέλνουν Ελλάδα μέσω του Chrono24. Τελωνείο πληρώνεις κανονικά. Στην περίπτωση του Amazon, μπορεί να προπληρώσεις εκεί κάποια χρήματα και να περάσει τελωνείο το πακέτο σου χωρίς πρόσθετα έξοδα εκτελωνισμού. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2022 από Dante80 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
26ska Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Ρε παιδιά έχω ένα Apple Watch 6αρι,έχω πρόβλημα με το λουράκι σιλικόνης,το οποίο μυρίζει δυσάρεστα παρόλο το καθημερινό πλύσιμο.Καμία ιδέα κανείς να μην υπάρχει η μυρωδιά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, 26ska είπε Ρε παιδιά έχω ένα Apple Watch 6αρι,έχω πρόβλημα με το λουράκι σιλικόνης,το οποίο μυρίζει δυσάρεστα παρόλο το καθημερινό πλύσιμο.Καμία ιδέα κανείς να μην υπάρχει η μυρωδιά; Θεωρώ ότι είναι θέμα του δέρματος σου, του συνδυασμού βασικά με το υλικό από το λουράκι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1nsom-n1k Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Μια αναζήτηση στη Google έφερε μπόλικα αποτέλεσμα με το ίδιο πρόβλημα, το λουράκι το έπλυνες με σαπούνι και νερό ή με υγρό πιάτων όπως προτείνουν; Άστο μια νύχτα στη σαπουνάδα όπως γράφουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
26ska Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 45 λεπτά πριν, 1nsom-n1k είπε Μια αναζήτηση στη Google έφερε μπόλικα αποτέλεσμα με το ίδιο πρόβλημα, το λουράκι το έπλυνες με σαπούνι και νερό ή με υγρό πιάτων όπως προτείνουν; Άστο μια νύχτα στη σαπουνάδα όπως γράφουν. Με κρεμοσαπουνο για τα χέρια το έπλυνα.Για να δοκιμάσω και με υγρό πιατων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
colombiano747 Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Στις 5/5/2022 στις 11:47 ΠΜ, 1nsom-n1k είπε Σε ποια χώρα ήσουν; Δοκίμασα διάφορες με vpn αλλά πάλι δεν βλέπω τιμή όπως στη φωτό. στην Eλβετια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Λουράκι σιλικόνης και να μυρίζει άσχημα δενμου έχει ξανατύχει. Αυτά που μπορεί να μυρίσουν είναι τα δερμάτινα και αυτά που σίγουρα θα μυρίσουν είναι τα πλαστικά τύπου ΝΑΤΟ. Για τα δερμάτινα δεν έχω λύση, για τα ΝΑΤΟ χρησιμοποιώ το μωβ Dettol υγρό σαπούνι για τα χέρια. Γεμίζω ένα δοχείο με ζεστό νερό, βάζω αρκετό dettol και αφήνω μέσα τα λουράκια για μερικές ώρες. Για κάποιον καιρό γίνονται εντάξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 7 λεπτά πριν, colombiano747 είπε στην Eλβετια. Και Αγγλία δείχνει τιμή Oyster, 41 mm, Oystersteel £4,850 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
colombiano747 Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 41 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Και Αγγλία δείχνει τιμή Oyster, 41 mm, Oystersteel £4,850 αρα εδω θα πρεπει να επικοινωνησεις με το καταστημα για να μαθεις την τιμη και εαν σου πουν τιμη απο το τηλεφωνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Το ότι έχουν τιμές, δεν πιστεύω να νομίζετε ότι υπάρχουν και διαθέσιμα στα καταστήματα σε τέτοιες τιμές... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα