1nsom-n1k Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Όμορφο είναι, κι εγώ αυτά τα χρώματα θα προτιμούσα σε σχέση με άσπρο-μαύρο, γενικώς μου αρέσει πολύ αυτός ο συνδιασμός χρωμάτων σε ρολόι, βέβαια η δική μου τσέπη δεν σηκώνει τόσα λεφτά. Με 'γειά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xgol Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Τελικά πόσοι πήραν το moonswatch απο εδώ μέσα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Κανείς νομίζω Επεξ/σία 16 Απριλίου 2022 από margaritagr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1nsom-n1k Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Μπα βλέπω τρεις αγγελίες, που ζητάνε από διπλά μέχρι τετραπλά... 😐 Επεξ/σία 16 Απριλίου 2022 από 1nsom-n1k Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ge-lyk Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 5/4/2022 στις 9:17 ΜΜ, zio10 είπε Το ίδιο θέμα έχω κι εγώ με ένα tissot... Και μοιάζει αρκετά με αυτό στο λινκ, ίσως είναι ίδιος μηχανισμός. Παθών και εγώ. Σε αυτόματο, βέβαια. Το έφτιαξαν στην εγγύηση. Και του αδερφού μου το ίδιο. Πλέον έχει σταματήσει να λειτουργεί τελείως το δικό μου. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2022 από ge-lyk 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hexenlord Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) καλησπερα αγαπητοι συμφορουμιτες. Εχω βρει ενα ρολοι που με ενδιαφερει απο εδω: toptime.gr (βλεπω οτι εχει και φυσικο μαγαζι πισω απο την ομονοια, καλο αυτο). Οι ερωτησεις μου: 1) Εχει κανεις αγορασει απο το συγκεκριμενο μαγαζι? Εντυπωσεις? Ειναι αξιοπιστο? 2) Γνωριζετε αν μπορει να εκδωσει tax free αποδειξη? (θα τους παρω και τηλεφωνο for the same, αλλα σκεφτηκα μηπως το εχει κανει καποιος ηδη). Ευχαριστω Επεξ/σία 17 Απριλίου 2022 από hexenlord Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 22 λεπτά πριν, hexenlord είπε καλησπερα αγαπητοι συμφορουμιτες. Εχω βρει ενα ρολοι που με ενδιαφερει απο εδω: toptime.gr (βλεπω οτι εχει και φυσικο μαγαζι πισω απο την ομονοια, καλο αυτο). Οι ερωτησεις μου: 1) Εχει κανεις αγορασει απο το συγκεκριμενο μαγαζι? Εντυπωσεις? Ειναι αξιοπιστο? 2) Γνωριζετε αν μπορει να εκδωσει tax free αποδειξη? (θα τους παρω και τηλεφωνο for the same, αλλα σκεφτηκα μηπως το εχει κανει καποιος ηδη). Ευχαριστω Μια χαρά μαγαζί είναι. Διάβασε και τις κριτικές του στο google. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg2310 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Η γνωμη σας? Για την αξιοπιστια του eco drive caliber της citizen υπαρχουν αποψεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dante80 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 27 λεπτά πριν, greg2310 είπε Η γνωμη σας? Για την αξιοπιστια του eco drive caliber της citizen υπαρχουν αποψεις? Με δεδομένο πως δεν αφήνεις τον συσσωρευτή να αδειάσει εντελώς (δλδ δεν ξεχνάς για κανα χρόνο στο συρτάρι το ρολόι), τα eco drive θα σου κρατήσουν πολλααααά χρόνια πριν χρειαστείς αλλαγή (μ.ο. πάνω από δεκαετία). Γενικά μιλώντας ναι, είναι πολύ αξιόπιστοι μηχανισμοί για τα λεφτά τους! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg2310 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 22 λεπτά πριν, Dante80 είπε Με δεδομένο πως δεν αφήνεις τον συσσωρευτή να αδειάσει εντελώς (δλδ δεν ξεχνάς για κανα χρόνο στο συρτάρι το ρολόι), τα eco drive θα σου κρατήσουν πολλααααά χρόνια πριν χρειαστείς αλλαγή (μ.ο. πάνω από δεκαετία). Γενικά μιλώντας ναι, είναι πολύ αξιόπιστοι μηχανισμοί για τα λεφτά τους! Ο συσσωρευτης αλλαζει? Με τι κοστος ? Και οταν χρειαστει που πρεπει να απευθυνθω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
colombiano747 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 σκεφτομαι να παρω ενα ρολοι με μπρασελε απο 500 μεχρι 1200 ευρω. εχετε να προτεινετε καποια μαρκα; καποια μοντελα της gucci μου αρεσαν. ειναι αξιοπιστη στα ρολογια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 σε αυτά τα λεφτά εγώ θα πήγαινε σε κάποιο Tissot seamaster Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dante80 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 51 λεπτά πριν, greg2310 είπε Ο συσσωρευτης αλλαζει? Με τι κοστος ? Και οταν χρειαστει που πρεπει να απευθυνθω? Περί τα 60€ κάνει. Σε ένα τεχνικό με ένα δεκάρικο ακόμα για τοποθέτηση και αδιαβροχοποίηση. Όοοοοταν χαλάσει δλδ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 18 λεπτά πριν, zanskou είπε σε αυτά τα λεφτά εγώ θα πήγαινε σε κάποιο Tissot seamaster Εγώ με αυτά που γράφουν εδώ μέσα για την αναξιοπιστια της tissot, δεν θα πέρναγα ούτε έξω από το μαγαζί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, sphinxgr είπε Εγώ με αυτά που γράφουν εδώ μέσα για την αναξιοπιστια της tissot, δεν θα πέρναγα ούτε έξω από το μαγαζί τι να σου πω. εγώ προσωπικά είμαι απόλυτα ευχαριστημένος μετά από περίπου 4 χρόνια συμβίωσης με το δικό μου. δεν ξέρω να είμαι η εξαίρεση πάντως το μόνο που κάνω είναι να το προσέχω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα