NickTG Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 10 hours ago, nvel said: Λυπάμαι όσους έχουν speedmaster και θα το βλέπουν ως καρικατούρα παντού. Γιατί? Δεν πιστεύω να εννοείς πως η μόνη αξία αυτών των ρολογιών είναι το να ξεχωρίζουν. Σίγουρα οι κάτοχοι τα αγοράζουν από αγάπη στην τέχνη της ωρολογοποι ας και αδιαφορούν αν υπάρχει κάτι άλλο που του μοιάζει.
Stathis85 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 15 λεπτά πριν, margaritagr είπε Δε θα χε νόημα ρε συ να πάνε να κάνουν μια συνεργασία για να βγάλουν random design. Το ρολοι ειναι 100% swatch με το σχέδιο του moonwatch και πανω στο 2ο ειναι που πατάνε. Σ ενα θρυλικό σχέδιο, γι αυτό και ο όλος πανικος. Γιατί μπορείς να έχεις με σχετικά λίγα χρήματα ενα all time classic σχέδιο. Δεν ειναι το “omega” που τραβάει τον κόσμο, ειναι το moonwatch συγκεκριμένα. Εγω εκεί κολλάω. Γενικά δεν μου αρέσει να βλέπω "αντιγραφές". Δεν θα με χάλαγε καθόλου μια συνεργασία τους σε κάτι καινουργιο γιατι ετσι κ αλλιώς στον ιδιο όμιλο ανήκουν αλλά τι νόημα έχει να αναπαράγεις κάτι π έχει γίνει ήδη κάνοντάς το "χειρότερο"?
NickTG Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 5 hours ago, xgol said: δε θα είχα την καλύτερη πρώτη εντύπωση για όποιον το φορούσε. Εγώ πάλι θα είχα πολύ άσχημη πρώτη, δεύτερη και τρίτη εντύπωση για κάποιον που βγάζει εντυπώσεις από το ρολόι έτσι εύκολα. Εκτός αν το ρολόι είναι χρυσό ρολεξ και η εντύπωση είναι έμπορος ναρκωτικών οπότε εκεί μαζί σου. 3
nvel Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 16 λεπτά πριν, NickTG είπε Γιατί? Δεν πιστεύω να εννοείς πως η μόνη αξία αυτών των ρολογιών είναι το να ξεχωρίζουν. Σίγουρα οι κάτοχοι τα αγοράζουν από αγάπη στην τέχνη της ωρολογοποι ας και αδιαφορούν αν υπάρχει κάτι άλλο που του μοιάζει. γιατί πήραν ένα ρολόι και το αντέγραψαν ως πλαστικό quartz, δεν έφταναν οι μαϊμούδες τώρα θα κυκλοφορεί και σε πλαστικό από την ίδια εταιρία. Καλύτερα ένα κινέζικο homage που είναι και φθηνότερο.
NickTG Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 7 minutes ago, nvel said: γιατί πήραν ένα ρολόι και το αντέγραψαν ως πλαστικό quartz, δεν έφταναν οι μαϊμούδες τώρα θα κυκλοφορεί και σε πλαστικό από την ίδια εταιρία. Καλύτερα ένα κινέζικο homage που είναι και φθηνότερο. Συνεχίζω να μην βλέπω πως αυτό ενοχλεί έναν κάτοχο του Omega. 2
dtk-386 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, NickTG είπε Συνεχίζω να μην βλέπω πως αυτό ενοχλεί έναν κάτοχο του Omega. Το ίδιο κι εγώ. Τα ρολόγια είναι έργα τέχνης στον εσωτερικό τους κόσμο. Προφανώς οι περισσότεροι κοιτάνε το φαίνεσθαι. 1
MrRush Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 6 λεπτά πριν, NickTG είπε Συνεχίζω να μην βλέπω πως αυτό ενοχλεί έναν κάτοχο του Omega. Ο κάτοχος του κανονικού, αν ενοχλείται, μάλλον το ότι η Swatch έβγαλε tribute στο ρολόι του είναι το μικρότερο από τα προβλήματα που έχει να λύσει. 3
Peugeot208 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Εγώ έχω ένα garmin fenix 6 για όλες τις ώρες και τις περιστάσεις.
Ducatista Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, NickTG είπε Συνεχίζω να μην βλέπω πως αυτό ενοχλεί έναν κάτοχο του Omega. Εγω βλέπω ένα απίστευτα όμορφο ρολόι σε τιμή fashion ρολογιού... η σύγκριση με το omega δεν υπάρχει ούτε πρέπει να ενοχλεί κανένα ειδικά τον κάτοχο του omega....( θα πάρω τηλεφωνο να δω αν η swatch δινει μονο αυτή την συλλογή για να βάλω στο μαγαζί ή θέλει και την εταιρία συνολικά)
Fulgore Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Stathis85 είπε Μάλλον δεν ασχολείσαι με το αντικείμενο.... Ποιό ενδιαφέρον έχει μετατοπιστεί στα smartwatch? Άλλο το κοινό των smartwatch των 200ε και άλλο των ρολογιών που ξεκινάνε απο 3000. Η ζήτηση αυτη τη στιγμή στις luxury μαρκες ειναι τεράστια. Η λίστα αναμονής της Rolex αυτη τη στιγμή ειναι η μεγαλύτερη στην ιστορία της καθώς και σε πολλές άλλες μάρκες. Αγοράζεις τώρα συγκεκριμένα ΑP ή Οmega ή PP ή IWC απο αντιπροσωπεία μετά απο μήνες ή χρόνια αναμονής (αν είσαι απο τους τυχερούς και σε αφήσουν) και την επόμενη στιγμη το έχεις πουλήσει με κέρδος. Χρηστικά ναι ενα ρολόι ειναι για να σου δείχνει την ώρα αλλά δεν ειναι ολα άσπρο ή μαύρο. Άλλοι γουστάρουν μπιχλιμπίδια και τσιπάκια και άλλοι γουστάρουν τα υλικά και την τέχνη που υπάρχει πίσω απο ενα premium ρολόι. Ο καθένας όπως τη βρίσκει. Η swatch κακώς κάνει και ξεφτιλίζει ενα απο τα πιο ιστορικά ρολόγια... Καταρχην δεν αναπροσαρμόζεται στους καιρους. Έτσι κ αλλιώς η ζήτηση για καποιες εκδόσεις speedmaster (πχ moonwatch) ειναι πολυ μεγάλη. Το μόνο π κάνει ειναι να εκμεταλλεύεται την ματαιοδοξία καρμίρηδων... Δεν το μπορώ αυτό το όλα για όλους. Αν θέλεις μάζεψε λεφτά και αγόρασε το κανονικό speedmaster. Δεν θα χάσει την αξία του και θα το έχουν και τα τρισέγγονά σου. Αναφέρομαι στην πλειοψηφία του κόσμου που προφανώς αγοράζει ρολόγια φθηνότερα των 500ευρώ. Δεν αναφέρομαι στους συλλέκτες ρολογιών που αυτοί μπορεί να έχουν και smartwatch και Rolex πχ. Γιαυτό ακριβώς και ανέφερα ότι η Swatch καλά κάνει και βγάζει ένα ''προσιτό'' Omega το οποίο επειδή είναι και φθηνότερο,θα είσαι και πιο άνετος με αυτό στο να το φορέσεις ή αν σου πάθει κάτι(σπάσιμο/service/κλέψιμο),σε σχέση με ενα των 5000. Και εννοείται ότι το αγοράζεις καθαρά απο προσωπικό γούστο, γιατί αλλιώς βρίσκεις ωραία μηχανικά με 250ευρώ από άλλες εταιρείες τύπου Orient/Seiko κλπ. Για την μπαταρία δεν γνωρίζω τι παίζει με την Swatch,γιαυτό και ανέφερα με Tissot.υποθέτοντας ότι ισχύε κάτι ανάλογο. Αφού δεν ισχύει κάτι τέτοιο και είναι τόσο απλή η όλη διαδικασία, τότε ίσως τιμήσω και εγώ ενα,αν το βρώ σε καλή τιμή. Τελος οι ουρές στα καταστήματα νομίζω ότι ξεκαθαρίζουν το αν ήταν ή όχι καλή ιδέα η κυκλοφορία του. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2022 από Fulgore
xgol Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, NickTG είπε Εγώ πάλι θα είχα πολύ άσχημη πρώτη, δεύτερη και τρίτη εντύπωση για κάποιον που βγάζει εντυπώσεις από το ρολόι έτσι εύκολα. Εκτός αν το ρολόι είναι χρυσό ρολεξ και η εντύπωση είναι έμπορος ναρκωτικών οπότε εκεί μαζί σου. Κι ομως η εμφανιση ειναι πολυ σημαντικη στην εντυπωση που θα κανει καποιος. Και σου μιλαω και για ιατρικα θεματα, οχι μονο σε μια γκομενα/ ενα γκομενο στο μπαρ. Επειδη ομως εισαι ασχετος με το συγκεκριμενο ζητημα, η αποψη σου δεν εχει καμια σημασια. ΥΓ. Θα εξηγησω αυριο τι εννοω ή αργοτερα, δε το εννοω προσωπικα. Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2022 από xgol 1
NickTG Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 10 minutes ago, xgol said: Κι ομως η εμφανιση ειναι πολυ σημαντικη στην εντυπωση που θα κανει καποιος. Και σου μιλαω και για ιατρικα θεματα, οχι μονο σε μια γκομενα/ ενα γκομενο στο μπαρ. Επειδη ομως εισαι ασχετος με το συγκεκριμενο ζητημα, η αποψη σου δεν εχει καμια σημασια. ΥΓ. Θα εξηγησω αυριο τι εννοω ή αργοτερα, δε το εννοω προσωπικα. Καταλαβαίνω ότι είσαι άσχετος από διάβασμα αλλά κάνε ακόμα μια προσπάθεια. Κανείς δεν μίλησε, ούτε εσύ, για συνολική εμφάνιση αλλά για κακή εντύπωση επειδή θα φοράει ένα συγκεκριμένο ρολόι. Στην περίπτωση αυτή λοιπόν όντως κάποιος έχει πρόβλημα και δεν είναι αυτός με το ρολόι. 1 2
Fulgore Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, xgol είπε Κι ομως η εμφανιση ειναι πολυ σημαντικη στην εντυπωση που θα κανει καποιος. Και σου μιλαω και για ιατρικα θεματα, οχι μονο σε μια γκομενα/ ενα γκομενο στο μπαρ. Επειδη ομως εισαι ασχετος με το συγκεκριμενο ζητημα, η αποψη σου δεν εχει καμια σημασια. ΥΓ. Θα εξηγησω αυριο τι εννοω ή αργοτερα, δε το εννοω προσωπικα. Βγαίνει σε τόσα χρώματα το συγκεκριμένο ρολόι και επίσης φαντάζομαι θα μπορείς να του αλλάξεις και λουράκι κουτσά στραβά. Ελεος ακόμα και πλαστικό μια χαρά εμφανίσιμο είναι.....
Stathis85 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, Fulgore είπε Γιαυτό ακριβώς και ανέφερα ότι η Swatch καλά κάνει και βγάζει ένα ''προσιτό'' Omega το οποίο επειδή είναι και φθηνότερο,θα είσαι και πιο άνετος με αυτό στο να το φορέσεις ή αν σου πάθει κάτι(σπάσιμο/service/κλέψιμο),σε σχέση με ενα των 5000. Μα εκεί ειναι το θέμα. Οτι δεν ειναι omega. Mόνο το σχέδιο είναι το ίδιο. Είναι σαν να λέμε οτι τα smart ειναι mercedes... Αυτό που κάνει ενα luxury brand ρολογιού δεν ειναι μόνο το όνομα αλλά και η ποιότητα κατασκευής, τα υλικά και κυρίως η κίνηση που ειναι το α κ το ω στην τέχνη της ωρολογοποιίας. Προσωπικά αν δεν θέλω να φορέσω ενα ακριβό ρολόι φοράω κάποιο seiko ή citizen. Γιατι να φορέσω μια φτηνή αντιγραφή? Bλέπω το λόγο που θα το αγόραζε κάποιος γιατι ειναι διαχρονικό design (αν και οι περισσότεροι θα το αγοράσουν επειδή γράφει Omega αν κ δεν έχει καμία σχέση), αλλά δεν σημαίνει οτι ειναι καλό ρολόι ακόμα κ για τα λεφτά του.
ma3stros Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 9 ώρες πριν, Stathis85 είπε Το μόνο π κάνει ειναι να εκμεταλλεύεται την ματαιοδοξία καρμίρηδων... Σα καρμιρης ηθελα να το αγορασω.. αλλα μετα ειδα το hype και σκεφτηκα οτι θα το αγορασουν πολλοι καρμιριδες... ε και δεν θελω να φοραω το ιδιο ρολοι με ολους τους καρμιριδες Ειμαι ο πιο ματαιοδοξος καρμιρης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα