Προς το περιεχόμενο

ρολόι χειρός: τί φοράτε/ποιο θα θέλατε?

ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, Dante80 είπε

Πήγα μια βολτίτσα από την Tissot σήμερις...και βγήκα με αυτό το αγροτεμάχιο.

MbPayPW.jpg

fTh54QM.jpg

uTMRJBL.jpg

mCx3Tgz.jpg

sfPQFNh.jpg

Και η δική μου βόλτα στην Tissot στις 02/10 έτσι κατέληξε! Με το Quartz PRX βέβαια! Μεγειά!!!

E53F0246-6DCF-4F5C-A7BC-3DC35BE416B5.jpeg

Επεξ/σία από Bomber-21
  • Like 8
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5 ώρες πριν, villasg είπε

Δωράκι απο φίλο που ζει και εργάζεται στη Ταϊλάνδη  (κοπια ) .
Κοστος εκει 2000 μπατ ( 55€ περιπου)

Απόκρυψη περιεχομένων

feipSQ7.jpg

NxBSiTu.jpg

xbpSzZO.jpg

ελα ρε. Ωραίο φαίνεται. Βάλε και καμία ακόμα κοντινή της μηχανής να δουμε διαφορές528306199_IMG_20211214_202648_edit_71382823621398_resized_20211214_0830011176577.jpg.33124f83ee2de7687f180ad2e050b03e.jpg

1292017590_IMG_20211214_202450_resized_20211214_0830008326576.jpg.d0ebfa4b9ef4307077da3bb7e6d92afc.jpg

• Like 2

1 ώρα πριν, sphinxgr είπε

ελα ρε. Ωραίο φαίνεται. Βάλε και καμία ακόμα κοντινή της μηχανής να δουμε διαφορές528306199_IMG_20211214_202648_edit_71382823621398_resized_20211214_0830011176577.jpg.33124f83ee2de7687f180ad2e050b03e.jpg

1292017590_IMG_20211214_202450_resized_20211214_0830008326576.jpg.d0ebfa4b9ef4307077da3bb7e6d92afc.jpg

λογικά παρότι είναι ρέπλικα δεν νομίζω να είναι εμφανείς με το μάτι οι όποιες διαφορές και ειδικά μέσα από φωτογραφίες. στην πράξη θα φανεί περισσότερο, όταν αρχίσουν να φαίνονται σημάδια οξείδωσης, θαμπώματα, κολλήματα του μηχανισμού και ποιος ξέρει τι άλλο που σε ένα γνήσιο omega δεν θα τα αντιμετωπίσει ποτέ υπό κανονικές συνθήκες. 

• Like 1

1 ώρα πριν, sphinxgr είπε

ελα ρε. Ωραίο φαίνεται. Βάλε και καμία ακόμα κοντινή της μηχανής να δουμε διαφορές

Μηχανη μου ειπε οτι ειναι Miyota .

Spoiler

DyYnNX5.jpg

fkm4OmC.jpg

Στις 11/12/2021 στις 11:02 ΜΜ, Dante80 είπε

Πήγα μια βολτίτσα από την Tissot σήμερις...και βγήκα με αυτό το αγροτεμάχιο.

MbPayPW.jpg

Εξαιρετικό κομμάτι, εύχομαι μόνο καλές ώρες. Μετά το θρυλικό SKX 007 σίγουρα θα ήθελα να είναι η επόμενη αγορά μου. Το κοιτούσα πολύ πριν καιρό απλά δεν ξέρω εάν το dial του quartz είναι ομορφότερο από το automatic. Βέβαια δεν τα έχω δει από κοντά...

• Thanks 1

55 λεπτά πριν, villasg είπε

Μηχανη μου ειπε οτι ειναι Miyota .

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

DyYnNX5.jpg

fkm4OmC.jpg

Εξακολουθώ να θεωρώ ότι όντως είναι ωραίο! Από κοντά βέβαια θα φαίνεται καλύτερα τι γίνεται. 

Αν δεν βαριέσαι ρίξε κ μια μέτρηση βάρους. Το αυθεντικό είναι κάπου 177γρ

4 ώρες πριν, d4mage είπε

Εξαιρετικό κομμάτι, εύχομαι μόνο καλές ώρες. Μετά το θρυλικό SKX 007 σίγουρα θα ήθελα να είναι η επόμενη αγορά μου. Το κοιτούσα πολύ πριν καιρό απλά δεν ξέρω εάν το dial του quartz είναι ομορφότερο από το automatic. Βέβαια δεν τα έχω δει από κοντά...

Τα είδα από κοντά και τα δύο, νομίζω πως η βάφλα στο αυτόματο είναι λίγο καλύτερη στο μπλε χρώμα. Αντιθέτως, στο άσπρο το quartz είναι πιο όμορφο κατά την γνώμη μου, μιας και το καντράν έχει ένα ελαφρύ linen brushed texture κάθετα.

Σε κάθε περίπτωση, να τα δεις από κοντά/στον καρπό προτού αγοράσεις.

• Like 1

Υποψην οτι οι κατοχοι πανακριβων ρολογιων κατεχουν και ακριβες κοπιες που συνηθως φορανε αυτες και οχι τα ακριβαρολογια και αυτο κατοπιν συστασης των ιδιων των πωλητων ρολογιων

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η όλη κουβέντα κατά τη γνώμη μου έχει να κανει με το γιατί αγοράζει κάποιος ένα προϊόν υψηλής ωρολογοποιίας που συνήθως είναι είτε το status symbol που εκφράζει αυτό και οχι κάποια ρέπλικα.

Δεν το αγοράζεις απλά για να βλέπεις την ώρα. Κατά κάποιο τρόπο εκφράζεις κάτι με αυτό. Γι'αυτό και οι ρέπλικες εκτός του ότι είναι συνήθως πεταμένα λεφτά είναι προϊόντα που πολύς κόσμος δεν θέλει ούτε να τα ακούει. 

Πάντα βέβαια υπάρχουν και αυτοί που αρκούνται στην εικόνα μιας ρεπλίκας. Την εύκολη λύση δηλαδή, όπως και σε κάθε κομμάτι της ζωής. 

9 λεπτά πριν, villasg είπε

Υποψην οτι οι κατοχοι πανακριβων ρολογιων κατεχουν και ακριβες κοπιες που συνηθως φορανε αυτες και οχι τα ακριβαρολογια και αυτο κατοπιν συστασης των ιδιων των πωλητων ρολογιων

για ποιο λόγο θα μπορούσε κάποιος πωλητής να προτείνει κάτι τέτοιο ; για να μην έχει ο πελάτης το ρίσκο της κλοπής ας πούμε ; 

Επεξ/σία από zanskou

2 λεπτά πριν, zanskou είπε

για ποιο λόγο θα μπορούσε κάποιος πωλητής να προτείνει κάτι τέτοιο ; για να μην έχει ο πελάτης το ρίσκο της κλοπής ας πούμε ; 

Μάλιστα έδωσε και το mail που του έστειλε ο φίλος του από την Αμερική, στο οποίο αναφέρει ότι δεν πρόκειται για γνήσιο ρολόι αλλά ούτε και «μαϊμού», καθώς είναι super clone watch (σούπερ κλώνος), δηλαδή πιστό αντίγραφο. Οπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, σε τέτοιου είδους πανάκριβα ρολόγια οι οίκοι, μαζί με το original ρολόι των εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, δίνουν στον αγοραστή και έναν σούπερ κλώνο. Δηλαδή, ένα πιστό αντίγραφο του οποίου η αξία ανέρχεται σε 2.000-3.000 ευρώ προκειμένου να μπορεί να το χρησιμοποιεί σε καθημερινή βάση, για παράδειγμα στην παραλία. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Αμερικανός φίλος του Ελβετού αγόρασε το μοναδικό πανάκριβο ρολόι, το οποίο κράτησε για τον εαυτό του, δωρίζοντας τον κλώνο στον φίλο του. Φυσικά χωρίς να του πει ποτέ την πικρή αλήθεια!

Το θυμόμουν από εδώ 

• Like 1

Anyway για να κλεισει το θεμα ΕΓΩ θα το φοράω γιατί ειναι δώρο φίλου ξενιτεμένου που με θυμήθηκε ( και ναι για αυτον τα 60€ ειναι ποσο εαν αναλογισθεις τους μισθους της Ταυλανδης ).
Οποτε περι ορεξεως ...........

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...