Voodooman Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 13 ώρες πριν, Demon Lord είπε Μπα όχι, μου αρέσουν τα συγκεκριμένα σε pilot στυλ και η αλήθεια είναι πως θα ήθελα και ένα αυτόματο για τη (μικρή ακόμα) συλλογή μου. Είδα πως έχει ενδιαφέροντα σχέδια και στη σειρά Marine. Πχ η Laco έχει αυτόματα B-Uhren. Με τα μισά χρήματα παίρνεις αυτόματο ρολόι από έναν από τους 5 ιστορικούς κατασκευαστές B-uhren. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι οι μηχανισμοί δεν είναι ελβετικοί, αλλά αν πράγματι η Laco τους έχει περιποιηθεί όπως αφήνει να εννοηθεί η ονοματολογία τους, δεν θα ανησυχούσα για την αξιοπιστία τους. Απλά εταιρείες όπως οι Laco, Stowa, όταν αποφασίσουν να φτιάξουν κάτι πραγματικά καλό ξεπερνάνε τα €1000, οπότε στην Steinhart παίρνεις εξίσου καλή ποιότητα με αρκετά λιγότερα χρήματα. 1
vsk Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Καλημέρα σας! Ωραίο thread! Τελευταίο μου απόκτημα αυτό το Junghans Max Bill Bauhaus (Ref. 027/4009.02). Μου αρέσουν τα λιτά dials, απ' ό,τι βλέπετε... 7
nefilim Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, sphinxgr είπε Υπάρχει κάποιος λόγος που το πουλάνε τόσο!?!?!?!? Ξερωγώ και καλά σαν συλλεκτικό; 7 ώρες πριν, sphinxgr είπε δεν ειναι αυτο? https://www.diveshop.gr/index.php/product1891.html?___store=default&___from_store=en Και αυτό δυστυχώς είναι για άλλο μοντέλο.
1nsom-n1k Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Το Mares Nemo excel είναι τελείως διαφορετικό μοντέλο ε; Δεν θα ταιριάζει το λουράκι στο δικό σου;
nefilim Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Πρώτα βγήκε (το 2005;) το mares nemo steel/titanium, μετά νομίζω το excel και τέλος το apneist από αυτήν την σειρά. Τα excel/apneist , χωρίς να είμαι σίγουρος, έχουν τα ίδια λουράκια, οι βίδες πιάνουν κάθετα όπως βλέπεις το ρολόι, από τον καρπό μέσα στην κάσα. Στο δικό μου οι βίδες μπαίνουν οριζόντια όπως βλέπεις το ρολόι. Προφανώς δεν τα κατασκεύαζε η ίδια η mares, πρέπει να ήταν ελβετός ο κατασκευαστής, αλλά δεν σκέφτηκαν τουλάχιστον να έχουν κοινό part list ώστε και το κόστος να μείωναν και να είχαν και απόθεμα... Να προσθέσω ότι στην τελευταία απόπειρα εύρεσης λουριού, ύστερα από σύσταση φίλου το είχα αφήσει καμιά δεκαριά μέρες σε ένα service στην Πανόρμου. Ο άνθρωπος μου φάνηκε σοβαρός με δεκαετίες στο επάγγελμα, μου είπε ότι το πήγε σε 2 κατασκευαστές λουριών ελαστικών/σιλικόνης και έναν δερμάτινων που συνεργάζεται χρόνια, ήμουν αισιόδοξος αλλά τελικά τζίφος. Δεν ξέρω, αν έχει κανείς να προτείνει τίποτα άλλο, μακάρι να βρεθεί λύση. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2021 από nefilim Προσθήκη
wizzy Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 29/11/2021 στις 5:39 ΜΜ, nefilim είπε Πρώτα βγήκε (το 2005;) το mares nemo steel/titanium, μετά νομίζω το excel και τέλος το apneist από αυτήν την σειρά. Τα excel/apneist , χωρίς να είμαι σίγουρος, έχουν τα ίδια λουράκια, οι βίδες πιάνουν κάθετα όπως βλέπεις το ρολόι, από τον καρπό μέσα στην κάσα. Στο δικό μου οι βίδες μπαίνουν οριζόντια όπως βλέπεις το ρολόι. Προφανώς δεν τα κατασκεύαζε η ίδια η mares, πρέπει να ήταν ελβετός ο κατασκευαστής, αλλά δεν σκέφτηκαν τουλάχιστον να έχουν κοινό part list ώστε και το κόστος να μείωναν και να είχαν και απόθεμα... Να προσθέσω ότι στην τελευταία απόπειρα εύρεσης λουριού, ύστερα από σύσταση φίλου το είχα αφήσει καμιά δεκαριά μέρες σε ένα service στην Πανόρμου. Ο άνθρωπος μου φάνηκε σοβαρός με δεκαετίες στο επάγγελμα, μου είπε ότι το πήγε σε 2 κατασκευαστές λουριών ελαστικών/σιλικόνης και έναν δερμάτινων που συνεργάζεται χρόνια, ήμουν αισιόδοξος αλλά τελικά τζίφος. Δεν ξέρω, αν έχει κανείς να προτείνει τίποτα άλλο, μακάρι να βρεθεί λύση. Θα σου πρότεινα να κάνεις μια σχετική ερώτηση στην αντιπροσωπεία της Mares στην Κύπρο (https://www.mavros.com.cy/). Πότε δεν ξέρεις. Υ.Γ.: Μην σε προβληματίσει το site, το κατάστημα είναι κυρίως παιχνιδάδικο, έχει, όμως, μεγάλη ποικιλία σε καταδυτικά. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2021 από wizzy 1
nefilim Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Τους πήρα τηλέφωνο στην Κύπρο, εξυπηρετικότατοι. Μου λένε να δούμε αν υπάρχει στοκ στο service και θα σας πάρουμε πίσω, δεν πέρασαν ούτε 5 λεπτά και με πήραν όντως. Τελικά ούτε αυτοί είχαν στοκ. Έστειλα ένα ωραιότατο μέιλ παραπόνων στην "μαμά" εταιρεία στην Ιταλία; (αν και την ιστορική mares την έχουν αγοράσει Αυστρο-Αμερικανοί η Head και η παραγωγή έχει πάει στην Κίνα, μόνο η cressi sub έχει μείνει made in italy). Μετά από κάποιες ώρες μου απάντησαν ένα ξερό "το μοντέλο είναι παλιό και δεν υπάρχουν ανταλλακτικά λυπούμαστε". Οκ ομάδα, για να μην σπαμάρω άλλο και το θέμα, να ευχαριστήσω όσους ασχολήθηκαν και αν έχει κάποιος καμιά ιδέα ή γνωρίζει κάποιον που κατασκευάζει λουριά και θα ασχοληθεί, ας μου στείλει πμ.
wizzy Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, nefilim είπε Τους πήρα τηλέφωνο στην Κύπρο, εξυπηρετικότατοι. Μου λένε να δούμε αν υπάρχει στοκ στο service και θα σας πάρουμε πίσω, δεν πέρασαν ούτε 5 λεπτά και με πήραν όντως. Τελικά ούτε αυτοί είχαν στοκ. Έστειλα ένα ωραιότατο μέιλ παραπόνων στην "μαμά" εταιρεία στην Ιταλία; (αν και την ιστορική mares την έχουν αγοράσει Αυστρο-Αμερικανοί η Head και η παραγωγή έχει πάει στην Κίνα, μόνο η cressi sub έχει μείνει made in italy). Μετά από κάποιες ώρες μου απάντησαν ένα ξερό "το μοντέλο είναι παλιό και δεν υπάρχουν ανταλλακτικά λυπούμαστε". Οκ ομάδα, για να μην σπαμάρω άλλο και το θέμα, να ευχαριστήσω όσους ασχολήθηκαν και αν έχει κάποιος καμιά ιδέα ή γνωρίζει κάποιον που κατασκευάζει λουριά και θα ασχοληθεί, ας μου στείλει πμ. Το επόμενο να είναι Suunto.😊
Kapetanakos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 θα ηθελα να παρω σαν δωρο ενα smartwatch σε ενα φιλο, θελω να απανταει κλησεις απο το ρολοι και να συνδεεται με κινητο samsung. μπατζετ μαξ τα 100 ευρω.
sphinxgr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Kapetanakos είπε θα ηθελα να παρω σαν δωρο ενα smartwatch σε ενα φιλο, θελω να απανταει κλησεις απο το ρολοι και να συνδεεται με κινητο samsung. μπατζετ μαξ τα 100 ευρω. Μόνο ένα υπάρχει https://www.skroutz.gr/s/20786538/Huawei-Watch-GT-2-46mm-Classic-Pebble-Brown.html 3
JohnnypR Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Seiko snzg15j1 Πολύ καλό για μόνιμη χρήση. Αν δεν είχα αυτό θα ήθελα πάλι ένα απλό
1nsom-n1k Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, JohnnypR είπε Seiko snzg15j1 Πολύ καλό για μόνιμη χρήση. Αν δεν είχα αυτό θα ήθελα πάλι ένα απλό Καλό, αλλά ο φίλος μας θέλει smart
JohnnypR Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Θέλει να απαντάει κλήσεις και να μη μπορεί να συνεννοηθει ή θέλει activity, να βλέπει μηνύματα κλήσεις κτλ? Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2021 από JohnnypR
Dante80 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Πήγα μια βολτίτσα από την Tissot σήμερις...και βγήκα με αυτό το αγροτεμάχιο. 25
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα