Dakonblackblade Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Ένα θα είναι το επόμενο πάντως. Μάλλον το πράσινο που δεν είναι στην εικόνα. 2
sphinxgr Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, Dakonblackblade είπε Ένα θα είναι το επόμενο πάντως. Μάλλον το πράσινο που δεν είναι στην εικόνα. Και εμένα μου αρέσει καλύτερα το πράσινο. Άρχισε να μου αρέσει σαν ιδέα όταν τυχαία είδα το Whale Shark Limited Edition της ORIS, που ούτε καν ηξερα οτι υπάρχει Επεξ/σία 26 Μαΐου 2021 από sphinxgr 5
Dakonblackblade Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ . Spring Drive nuff said 3
cirith Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη... Ενθαρρυμένος από την πρόσφατη παραγγελία ενός Pagani Design από Aliexpress που δεν είχε σταματήσει στο τελωνείο, παράγγειλα τον Απρίλιο ένα Steeldive 1970 "Captain Willard". Σήμερα το πρωί, όμως, (8:30 π.μ.) έλαβα SMS να στείλω αποδεικτικά της αγοράς του στο ΓΕΤΑ-ΕΛΤΑ για τον εκτελωνισμό του Πράγματι, στις 10:30 π.μ. τους έστειλα print-out της συναλλαγής στο Aliexpress και της χρέωσης στην πιστωτική μου. Πριν από λίγο (1:24 μ.μ.), μου έστειλαν το ακόλουθο e-mail: "Ολοκληρώθηκε η υποβολή των παραστατικών για το δέμα σας και αναμένεται η απελευθέρωσή του από το Τελωνείο ώστε να αποσταλεί στο ταχυδρομικό κατάστημα της διεύθυνσης προορισμού." Τώρα περιμένω τη λυπητερή (Ελπίζω ΦΠΑ + € 15). Τουλάχιστον είναι γρήγοροι...
mr.Vox Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Κάποια από τα μοντέλα αυτά υπήρχαν σε Ευρωπαϊκή αποθήκη. Θα καταργηθεί και η ατέλεια σε λίγες μέρες που είναι μέχρι τα 22 ευρώ. Να δούμε αν βγει νέα εγκύκλιος. Οπότε προς το παρόν δεν παραγγέλνω τίποτα εκτός Ευρώπης.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Μέχρι να έρθει το κανονικό προσπαθώ να δω εάν μου κάνει σαν μέγεθος και βάρος.
Dante80 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Τελευταίο JDM αγροτεμάχιο, Seiko SARY181 "Raku". Δυστυχώς, οι φωτογραφίες το αδικούν. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2021 από Dante80 11
jakis13 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Καλορίζικο ! Seiko από τα πιο ενδιαφέροντα όσον αφορά το dial πηρες, βγάλε καμια macro να το καμαρώσουμε ! Παναθεμα σας Γιαπωνεζοι δεν θα μας μεινει ¥ 1
imr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 17 ώρες πριν, Dante80 είπε Τελευταίο JDM αγροτεμάχιο, Seiko SARY181 "Raku". Δυστυχώς, οι φωτογραφίες το αδικούν. Τρομερο Απο που το πηρες?
Dante80 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, imr είπε Τρομερο Απο που το πηρες? Εισαγωγή μέσω Amazon Ιαπωνίας. Να βάλω και μερικές ακόμα. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2021 από Dante80 2
imr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 2 λεπτά πριν, Dante80 είπε Εισαγωγή μέσω Amazon Ιαπωνίας. Ποσο βγηκε τελικη τιμη? Πραγματικα οι φωτο σου με ενθουσιασαν και το σκεφτομαι
IcemanGr71 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Στις 26/5/2021 στις 12:54 ΜΜ, onelonelystar είπε Hamilton Khaki Navy Auto (40mm) έχω πάρει και το μαύρο/πορτοκαλί nato strap για να το δοκιμάσω τώρα το καλοκαίρι. πριν λίγες μέρες βγήκε και σε 43αρι που πιστεύω ταιριάζει καλύτερα σε αντρικό χέρι. Πολύ ωραίο.... Από που το πήρες?????? TIA
onelonelystar Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Μόλις τώρα, IcemanGr71 είπε Πολύ ωραίο.... Από που το πήρες?????? TIA Ευχαριστώ! Από επίσημο αντιπρόσωπο που έχει κοσμηματοπωλείο. Δεν το είχε στο μαγαζί αλλά το έκανε παραγγελία και σε 1 εβδομάδα το πήρα. 1
IcemanGr71 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Στις 4/6/2021 στις 1:38 ΜΜ, cirith είπε Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη... Ενθαρρυμένος από την πρόσφατη παραγγελία ενός Pagani Design από Aliexpress που δεν είχε σταματήσει στο τελωνείο, παράγγειλα τον Απρίλιο ένα Steeldive 1970 "Captain Willard". Σήμερα το πρωί, όμως, (8:30 π.μ.) έλαβα SMS να στείλω αποδεικτικά της αγοράς του στο ΓΕΤΑ-ΕΛΤΑ για τον εκτελωνισμό του Πράγματι, στις 10:30 π.μ. τους έστειλα print-out της συναλλαγής στο Aliexpress και της χρέωσης στην πιστωτική μου. Πριν από λίγο (1:24 μ.μ.), μου έστειλαν το ακόλουθο e-mail: "Ολοκληρώθηκε η υποβολή των παραστατικών για το δέμα σας και αναμένεται η απελευθέρωσή του από το Τελωνείο ώστε να αποσταλεί στο ταχυδρομικό κατάστημα της διεύθυνσης προορισμού." Τώρα περιμένω τη λυπητερή (Ελπίζω ΦΠΑ + € 15). Τουλάχιστον είναι γρήγοροι... Μήπως το Pagani Design από Aliexpress σου ήρθε από Ευρωπαϊκή αποθήκη.... από Τσεχία μεριά ίσως???
cirith Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Ήρθε και ο γιαλαντζί Λοχαγός Γουίλαρντ (με φέσι € 33 από το τελωνείο), έτοιμος για περιπέτειες στην Καμπότζη. 1 ώρα πριν, IcemanGr71 είπε Μήπως το Pagani Design από Aliexpress σου ήρθε από Ευρωπαϊκή αποθήκη.... από Τσεχία μεριά ίσως??? Όχι, κι αυτό από τις εσχατιές της Κίνας ήρθε 😛 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα