Unabomber Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δύο από από τα αγαπημένα της συλλογής μου -font-b-FESTINA-b-font-TOUR-DE-FRANCE-F16542-3-font-b-CHRONOGRAPH-b-font.jpg t0223-1.jpg Kαυ……λα !!!!!!!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 είναι μέχρι να αρχίσεις τα μπινελίκια επειδή δεν θα βλέπεις την ώρα σε χαμηλό φωτισμό εξαιτίας του μαύρου συνδιασμού, φόντου και δεικτών... What's the problem? Θα κοιτάει το κινητό, Το ρολόϊ είναι και κόσμημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 What's the problem? Θα κοιτάει το κινητό, Το ρολόϊ είναι και κόσμημα. famous last words... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Και επειδή οι επιθυμίες δεν απαγορεύονται, άλλο αν πραγματοποιούνται , κοιτάξτε εδώ να απολαύσετε. http://www.uboatwatch.com/en/collezione/collezione.php?m=2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Και επειδή οι επιθυμίες δεν απαγορεύονται, άλλο αν πραγματοποιούνται , κοιτάξτε εδώ να απολαύσετε. http://www.uboatwatch.com/en/collezione/collezione.php?m=2 Tα σεβη μου……. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 είναι μέχρι να αρχίσεις τα μπινελίκια επειδή δεν θα βλέπεις την ώρα σε χαμηλό φωτισμό εξαιτίας του μαύρου συνδιασμού, φόντου και δεικτών... Ούτως ή άλλως είναι γενικά ένα άχρηστο αξεσουάρ στην εποχή μας το ρολόι μιας και υπάρχουν παντού ρολόγια να δεις την ώρα. Οπότε μια χαρά την κάνει τη δουλειά του. Τελικά μου απάντησαν πως -> Unfortunately due to strict shipping guidelines we are unable to do that. We use DHL to Greece. As you may already know, you would be responsible for any duties or taxes in Greece. We understand from our customers that can be very high in Greece. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Η παλιατζουρα μου , ενα ταπεινό 6538 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leukonas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Η παλιατζουρα μου , ενα ταπεινό 6538 Τι σαβούρα είναι αυτό ρε αδερφέ, δέχομαι να το ανταλλάξω με ένα swatch πιο μοντέρνο!! Τα μεταφορικά χαλάλι, θα τα πληρώσω εγώ!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakitsan95 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Πέτυχα αυτό στο νετ και μου φαίνεται φοβερό. Αν βρω άκρη να έρθει και χωρίς τελωνείο θα είναι εξαιρετικό (75€) http://www.mvmtwatches.com/products/black-tan-leather τελωνειο δε θα πληρωνες για πανω απο 100 ευρο? πολυ ωραιο ρολογακι το ψηνω και εγω! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulouri Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 το lego στον καφε, το Tommy σε βραδινη εξοδο..το Tommy φαινεται πιο ωραιο στο χερι μου παρα στην φωτογραφια!Επισης μολις βρω τροπο θα παραγγειλω και εγω το MVMT 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RottenLungs Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Εγω σε κανα μήνα θα τσιμπήσω αυτό Suunto Ambit2 Sapphire Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 τελωνειο δε θα πληρωνες για πανω απο 100 ευρο? πολυ ωραιο ρολογακι το ψηνω και εγω! Πάνω απο 50$ νομίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas_kriti Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 http://www.oroloi.gr/product_info.php?products_id=39357 Το ρόλο γατί αυτό πως σας φαίνεται?? Μου εχει καρφωθεί λόγω του vintage χαραχτήρα π έχει...Ποιοτικά τι λέει? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 http://www.oroloi.gr/product_info.php?products_id=39357 Το ρόλο γατί αυτό πως σας φαίνεται?? Μου εχει καρφωθεί λόγω του vintage χαραχτήρα π έχει...Ποιοτικά τι λέει? Αν είναι σαν τα παλιά σκυλί θα είναι! Με τόση κακομεταχείριση που τα κάναμε και δεν καταλαβαίνανε τίποτα! Casio, το συνώνυμο του ρολογιού όταν ήμασταν σχολείο! (προσωπικά δεν θα έπαιρνα χρυσό αλλά αυτά είναι γούστα) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas_kriti Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Αν είναι σαν τα παλιά σκυλί θα είναι! Με τόση κακομεταχείριση που τα κάναμε και δεν καταλαβαίνανε τίποτα! Casio, το συνώνυμο του ρολογιού όταν ήμασταν σχολείο! (προσωπικά δεν θα έπαιρνα χρυσό αλλά αυτά είναι γούστα) Φθηνό μου φαίνεται...Προφανώς από παλιά δε ξέρω γιατί είμαι νέος. . Ασημένιο ρολόι έχω....Μαύρο δερμάτινο έχω...!! Θα ήθελα σε απόχρωση καφέ για να κλείσω για αυτπ κοιτούσα το χρυσό.!! Σε αυτά τα λεφτά υπάρχει τίποτα άλλο ποιοτικό παρόμοιο στυλ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα