Προς το περιεχόμενο

ρολόι χειρός: τί φοράτε/ποιο θα θέλατε?

ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 ώρες πριν, Dante80 είπε

Ενημέρωση για τα μέχρι τώρα. Θα το φάω το καπέλο της φορτωτικής, τουλάχιστον μπορεί να βοηθήσει η εμπειρία μου άλλους που ενδιαφέρονται για αγορές από Σιγκαπούρη.

Η αγορά έγινε μέσω paypal, χθες πρωινές ώρες. Στο καπάκι έλαβα ενημερωτικό από το site, και από paypal.

DVGe22R.png

Gjr2cSH.png

Το site ονομάζεται Creationwatches (δεν κάνω διαφήμιση btw), αλλά η χρέωση στο paypal έγινε σε έναν λογαριασμό με το όνομα REDSOL PPE LTD. Με έπιασαν τα φίδια με το που το είδα όταν πήγα να πληρώσω, αλλά μετά από λίγο ψάξιμο είναι legit (δλδ το ένα όνομα πράγματι αντιστοιχεί στο άλλο).

Στο επιβεβαιωτικό του σάιτ έγραφε πως η αποστολή γίνεται με DHL και χρόνο αναμονής 2-4 μέρες περίπου.

18 ώρες μετά, έλαβα τρία e-mail στο καπάκι. Δύο από το αναφερόμενο σάιτ και ένα από λογαριασμό της DHL.

To πρώτο email ήταν από κάποιον Jason (customer support?) και μου ανέφερε πως το ρολόι έφυγε.

TT5ZRvZ.png

Στο καπάκι μου ήρθε και ένα μάλλον αυτόματο μέιλ από το ίδιο σάιτ, που έλεγε τα ίδια (το πακέτο έφυγε). Επίσης έλεγε πως θα μου στείλει μέιλ η DHL σχετικά.

juOujMC.png

Μετά από ένα λεπτό, έστειλε μέιλ η DHL για την φορτωτική. Όμως, δεν ήταν το email που ανέφερε η Creationwatches ότι θα μου έρθει. Άλλος λογαριασμός, άλλη λεζάντα, ίδιο θέμα. 

Ysf3IWy.png

Και μετά από οχτώ ώρες από αυτά και 26 ώρες συνολικά (σήμερα το πρωϊ) μου ήρθε δεύτερο mail από DHL (αυτό που θεωρητικά περίμενα) με λεπτομέρειες για tracking κλπ.

8bI76oR.png

Το πακέτο αναμένεται την Δευτέρα (αισιόδοξους τους βλέπω αλλά τέσπα). Στο tracking της εταιρίας, το πακέτο φαίνεται να πέρασε τον έλεγχο στην Σιγκαπούρη. Και θα έρθει με απευθείας πτήση (?).

wuXkuGb.png

Για να δούμε τι έχουμε να πάθουμε. Θα ενημερώσω για νεότερα. 😝

Έχω αγοράσει από αυτούς πριν πολλά χρόνια χωρίς να έχω πληρώσει τελωνείο. Είχε περάσει έτσι. Δεν υπάρχει πρόβλημα με το κατάστημα. Τελωνείο μάλλον όμως θα πληρώσεις. Το ρολόι δουλεύει ακόμα και είναι μια χαρά.

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στις 4/11/2020 στις 5:39 ΜΜ, Dante80 είπε

Ενημέρωση για τα μέχρι τώρα. Θα το φάω το καπέλο της φορτωτικής, τουλάχιστον μπορεί να βοηθήσει η εμπειρία μου άλλους που ενδιαφέρονται για αγορές από Σιγκαπούρη.

Η αγορά έγινε μέσω paypal, χθες πρωινές ώρες. Στο καπάκι έλαβα ενημερωτικό από το site, και από paypal.

DVGe22R.png

Gjr2cSH.png

Το site ονομάζεται Creationwatches (δεν κάνω διαφήμιση btw), αλλά η χρέωση στο paypal έγινε σε έναν λογαριασμό με το όνομα REDSOL PPE LTD. Με έπιασαν τα φίδια με το που το είδα όταν πήγα να πληρώσω, αλλά μετά από λίγο ψάξιμο είναι legit (δλδ το ένα όνομα πράγματι αντιστοιχεί στο άλλο).

Στο επιβεβαιωτικό του σάιτ έγραφε πως η αποστολή γίνεται με DHL και χρόνο αναμονής 2-4 μέρες περίπου.

18 ώρες μετά, έλαβα τρία e-mail στο καπάκι. Δύο από το αναφερόμενο σάιτ και ένα από λογαριασμό της DHL.

To πρώτο email ήταν από κάποιον Jason (customer support?) και μου ανέφερε πως το ρολόι έφυγε.

TT5ZRvZ.png

Στο καπάκι μου ήρθε και ένα μάλλον αυτόματο μέιλ από το ίδιο σάιτ, που έλεγε τα ίδια (το πακέτο έφυγε). Επίσης έλεγε πως θα μου στείλει μέιλ η DHL σχετικά.

juOujMC.png

Μετά από ένα λεπτό, έστειλε μέιλ η DHL για την φορτωτική. Όμως, δεν ήταν το email που ανέφερε η Creationwatches ότι θα μου έρθει. Άλλος λογαριασμός, άλλη λεζάντα, ίδιο θέμα. 

Ysf3IWy.png

Και μετά από οχτώ ώρες από αυτά και 26 ώρες συνολικά (σήμερα το πρωϊ) μου ήρθε δεύτερο mail από DHL (αυτό που θεωρητικά περίμενα) με λεπτομέρειες για tracking κλπ.

8bI76oR.png

Το πακέτο αναμένεται την Δευτέρα (αισιόδοξους τους βλέπω αλλά τέσπα). Στο tracking της εταιρίας, το πακέτο φαίνεται να πέρασε τον έλεγχο στην Σιγκαπούρη. Και θα έρθει με απευθείας πτήση (?).

wuXkuGb.png

Για να δούμε τι έχουμε να πάθουμε. Θα ενημερώσω για νεότερα. 😝

Κράτα μας ενήμερους. Ενδιαφέρομαι και εγώ για αγορά από αυτό το site.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Lousy Offcomer είπε

Will do. Το ρολόι είναι στο αεροδρόμιο από τις 6 του μήνα, και περνάω την διαδικασία εκτελωνισμού.

TBLBU9B.png

Όταν με το καλό το πάρω, θα ποστάρω για εντυπώσεις (αλλά και τελικό κόστος). Αυτό που μπορώ να πω σε πρώτη φάση είναι πως το σάιτ είναι legit grey market με πολύ καλές τιμές και αυθεντικά προϊόντα, αλλά εκτός ΕΕ δυστυχώς οπότε το κόστος εκτελωνισμού (και το θέμα της εγγύησης) μετριάζει την εμπειρία αρκετά.

Επεξ/σία από Dante80

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 10/11/2020 στις 8:35 ΜΜ, Lousy Offcomer είπε

Και, το παρέλαβα!

bk3Ph1Zl.png

Συνολικά μια εβδομάδα δουλειά, συμπεριλαμβανομένου του τελωνείου. Το ρολόι ήρθε στο original κουτί του κομπλέ, με τα χαρτιά του όλα. Από κοντά είναι πολύ πιο όμορφο από ότι νόμιζα, είμαι πολύ ευχαριστημένος (δεν μπορώ να βγάλω photos προς το παρόν). Ήρθε ακριβώς όπως το βλέπουμε εδώ , το συγκεκριμένο μοντέλο που πήρα είναι εδώ σε review.

Συνολικό κόστος.

106 η αγορά

42 έξοδα εκτελωνισμού στην DHL

30,24 οι φόροι/δασμοί

Σύνολο, 178€ και κάτι ψιλά.

Έχοντας αυτά τα νούμερα στο μυαλό, δεν είμαι τόσο σίγουρος πως θα το ξανάκανα. Σίγουρα, ένα ακριβότερο ρολόι σε καλή τιμή θα είχε νόημα, καθώς το στάνταρ κόστος εκτελωνισμού γίνεται λιγότερο σημαντικό σε αυτή την περίπτωση (αν κερδίζεις 250€ με την αγορά και χάνεις 150€ από το τελωνείο τότε πήρες ρολόι 100€ φθηνότερα, για παράδειγμα). Από την άλλη, όσο ακριβότερο ρολόι κοιτάς, τόσο λιγότερο θα ήθελες να το πάρεις από reseller στην Σιγκαπούρη, με ότι συνεπάγεται για DOA, εγγύηση εδώ Ελλάδα κλπ.

Meh, αλλά τέλος καλό όλα καλά!!

Επεξ/σία από Dante80
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν αγόραζες από το ebay θα πλήρωνες μόνο τα 30 περίπου ευρώ των φόρων και όχι το νταβατζιλίκι της dhl. Αν το έβρισκες σε κατάστημα με την ένδειξη  "via the Global Shipping Program" Καλοφόρετο πάντως

Επεξ/σία από mr.Vox
  • Like 1

Καταρχάς καλορίζικο και καλές ώρες να δείχνει ! Περιμένουμε φωτό στο καρπό.

Παλαιότερα το συγκεκριμένο κατάστημα χρησιμοποιούσε ταχυδρομείο και γλυτωναμε τη DHL (και ακόμη παλιότερα και το τελωνείο).

Τωρα μονο αν κοιτάζω για κάτι πολύ συγκεκριμένο που δεν έχει έρθει Ελλάδα θα ριξω μια ματιά (αν και τα καλά JDM μονο απο Ιαπωνία τα βρίσκεις)

• Like 1

17 ώρες πριν, Dante80 είπε

Meh, αλλά τέλος καλό όλα καλά!!

Ρε συ.. πολύ καλό ρολογάκι! Και νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος που ενδιαφέρεται για Orient (αυτόματα)

Εγώ έχω αγοράσει 3 φορές από εδώ και όλα μια χαρά. 

Καταλαβαίνω πάντως ότι κερδίζεις λίγο στη τιμή με ερωτηματικό όμως -όχι στη γνησιότητα- αλλά στο service αν χρειαστεί. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, Lousy Offcomer είπε

Ρε συ.. πολύ καλό ρολογάκι! Και νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος που ενδιαφέρεται για Orient (αυτόματα)

Αγαπάμε Orient, τώρα χαλβαδιάζω ένα Defender 2 για πιο καθημερινές καταστάσεις.

eOKBBOHm.jpg

https://www.skroutz.gr/s/20755509/Orient-RA-AK0403N10B.html

(και ειδικότερα το RA-AK0405 ψάχνω, αλλά δεν το βρίσκω εδώ). 

SMYCAUPm.jpg

Μου φαίνεται με έπιασε μικρόβιο..Τ_Τ

Επεξ/σία από Dante80
  • Like 1

6 λεπτά πριν, Dante80 είπε

Αγαπάμε Orient, τώρα χαλβαδιάζω ένα Defender 2 για πιο καθημερινές καταστάσεις.

eOKBBOHm.jpg

https://www.skroutz.gr/s/20755509/Orient-RA-AK0403N10B.html

Μου φαίνεται με έπιασε μικρόβιο..Τ_Τ

Παρα πολυ ωραιο, προσωπικα το μπεζ/ασπρο μου αρεσει πολυ

Εγω σκεφτομαι και το GA 2100 

https://www.amazon.co.uk/Watches-Unisex_Adult-Quartz-Rubber-GA-2100-1AER/dp/B07WDD3YW9/ref=pd_lpo_241_t_1/262-6928614-1265202?_encoding=UTF8&pd_rd_i=B07WDD3YW9&pd_rd_r=14e363da-edf2-4632-84da-cab38e1a9247&pd_rd_w=DnTRG&pd_rd_wg=66RCU&pf_rd_p=7b8e3b03-1439-4489-abd4-4a138cf4eca6&pf_rd_r=XY8E89T58KET6286G9PQ&psc=1&refRID=XY8E89T58KET6286G9PQ

Που βλεπω υπαρχει παλι πλεον μετα τον αρχικο πανικο

• Like 1

2 λεπτά πριν, imr είπε

Παρα πολυ ωραιο, προσωπικα το μπεζ/ασπρο μου αρεσει πολυ

Χεχε...το έκανα edit το ποστ καθώς έγραφες. Και εγώ το μπεζ βλέπω. 

Το 2100 είναι πράγματι τέρας!

5 λεπτά πριν, Dante80 είπε

Χεχε...το έκανα edit το ποστ καθώς έγραφες. Και εγώ το μπεζ βλέπω. 

Το 2100 είναι πράγματι τέρας!

Σε μπεζ ειναι ιδανικο, ειδικα αν το θελεις για πιο " καλο" 

• Like 1

Αν αγόραζα ρολόι από το εξωτερικό, θα πήγαινα στάνταρ στο "chrono24", σε πωλητή που έχει buyer's protection

Έχει ρολόγια σε καλές τιμές από ΕΕ, δεν υπάρχει λόγος να μπλέκεις με τελωνεία κλπ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...