Iris_89 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Βασικα ειναι κοσμημα-ρολοι.... like diamonds for the womens..... Eιχα παρακολουθησει μια δημοπρασια για ενα Breitling του 1942 νομιζω (δεν θυμαμαι καλα) Αρχικη τιμη ηταν 50.000 και εκλεισε τελικα στα 180.000 σε λιρες παντα. women* sorry Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 True, true..... βιασυνη και μπαινοντας στο tube βλεπεις..... sorry. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redhotstef Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Αυτά τα τόσο ακριβά ρολόγια είναι και μια μορφή επένδυσης? Δηλαδή, με τον καιρό τι γίνεται με την αξία τους? Μένει σταθερή, αυξάνεται ή μειώνεται? Bασικα επρεπε να ανοιξω καινουριο θεμα, εκανα βλακεια που ξεθαψα αυτο καθως εδω δεν προκειται να βρω/βρεις/βρει απαντησεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iris_89 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Αυτά τα τόσο ακριβά ρολόγια είναι και μια μορφή επένδυσης? Δηλαδή, με τον καιρό τι γίνεται με την αξία τους? Μένει σταθερή, αυξάνεται ή μειώνεται? Αυτό κυρίως συμβαίνει περί χρυσού, αλλά νομίζω γίνεται και στα ρολόγια. Αποκτούν μεγαλύτερη αξία όταν φτάσει η εποχή που γίνονται "vintage". Απαραίτητη προυπόθεση, η αξία τους να είναι ήδη μεγάλη, και να είναι σχετικά σπάνια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pho Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Εγώ φοράω ένα suunto ambit sapphire 2. Τα κάνει όλα και συμφέρει. Και gps, και στις προπονήσεις, και στο βουνό, και είναι και στυλάτο ... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis32 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Εχω εναν χρονογράφο της swatch απο ανοξείδωτο ατσάλι και δερμάτινο λουράκι αλλά δεν το φοράω επειδή δεν με βολεύει στο χέρι. Εξάλλου έχω το κινητό για να βλέπω την ώρα. Οπότε πέρα απο την "μόστρα" είναι άχρηστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_Duck Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Εχω ενα tag που μου το εκανε δώρο η δικιά μου αντι για αμαξι... δεν το φοραω σχεδόν ποτέ θα προτιμούσα να οδηγώ το αμαξι. Θα πάρω ενα Suunto γιατι γουστάρω την πλαστικούρα και το γεγονός πως τα κάνει ολα για 300€. Γενικά θεωρώ πως πιο πεταμένα λεφτά από τα λεφτά για ρολοί δεν υπάρχουν ειναι κατι εντελώς περιττό οπως και τα μανικετόκουμπα. Απορώ αν υπάρχει κανείς που κοιτάει την ωρα στο ρολόι οταν ολοι εχουν κινητό. Χαχαχαχα, σωστη....... Αυτο το πρωτο κλικ το κανω στα παπουτσια..... love at first sight....... Βρηκα και αυτο...... Η τιμη του ειναι τζαμπα για τετοιο ρολοι...... http://www.thewatchgallery.com/shop/breitling-for-bentley-barnato-black-dial-automatic-watch-a2536824-bb11-990a.html Πφφφφφ, δυσκολη επιλογη...... Τζάμπα 10000€ χμμμ εχεις ενδιαφέρουσες αποψης σχετικά με το τζάμπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Εχω ενα tag που μου το εκανε δώρο η δικιά μου αντι για αμαξι... δεν το φοραω σχεδόν ποτέ θα προτιμούσα να οδηγώ το αμαξι. Θα πάρω ενα Suunto γιατι γουστάρω την πλαστικούρα και το γεγονός πως τα κάνει ολα για 300€. Γενικά θεωρώ πως πιο πεταμένα λεφτά από τα λεφτά για ρολοί δεν υπάρχουν ειναι κατι εντελώς περιττό οπως και τα μανικετόκουμπα. Απορώ αν υπάρχει κανείς που κοιτάει την ωρα στο ρολόι οταν ολοι εχουν κινητό. Χαχαχαχα, σωστη....... Αυτο το πρωτο κλικ το κανω στα παπουτσια..... love at first sight....... Βρηκα και αυτο...... Η τιμη του ειναι τζαμπα για τετοιο ρολοι...... http://www.thewatchgallery.com/shop/breitling-for-bentley-barnato-black-dial-automatic-watch-a2536824-bb11-990a.html Πφφφφφ, δυσκολη επιλογη...... Τζάμπα 10000€ χμμμ εχεις ενδιαφέρουσες αποψης σχετικά με το τζάμπα. Το τσαμπα το ανεφερα σε συναρτηση με τις υπολοιπες τιμες της συγκεκριμενης εταιριας και οχι γενικα. Πχ, Οι ferrari κοστιζουν απο 80.000 και πανω, αμα εβρισκες ενα μοντελο στα 15.000-20.000 τσαμπα δεν θα ηταν για την συγκεκριμενη εταιρια ? Sent from my iPad Air using Insomnia 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Εγώ πάλι το κινητό το έχω για να τηλεφωνώ , να σερφάρω, ή για μουσική και το ρολόι για να βλέπω την ώρα. Ανωμαλία; τι να κάνω,βίτσια είναι αυτά. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Κι εγω οταν φοραω ρολοι γιατι να βγαζω το κινητο απο την τσαντα/τσεπη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos-thess Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Αντί να βάζετε ρολόγια με αστρονομικά ποσά (για ρολόι πάντα) δεν βάζετε και κάνα πιο "φθηνό" να παίρνουμε καμιά ιδέα; Σε πιο γήινα μπατζετ δλδ μέχρι 300 ευρά ας πούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 80 ευρω ενα Parnis 50mm απο ebay με seagull μηχανισμο.(απομιμηση uboat) και το εχω 2 χρονακια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Αντί να βάζετε ρολόγια με αστρονομικά ποσά (για ρολόι πάντα) δεν βάζετε και κάνα πιο "φθηνό" να παίρνουμε καμιά ιδέα; Σε πιο γήινα μπατζετ δλδ μέχρι 300 ευρά ας πούμε. διαλεγεις και παιρνεις…… http://www.amazon.co.uk/Casio-EQW-M600DC-1AER-Gents-Quartz-Analogue/dp/B004N86C20/ref=sr_1_44?ie=UTF8&qid=1413571871&sr=8-44&keywords=casio+edifice http://www.amazon.co.uk/TW-Steel-Wristband-Watch-CEO-TWCE1032/dp/B002GRY894/ref=sr_1_10?ie=UTF8&qid=1413571992&sr=8-10&keywords=tw+steel+watches+men http://www.amazon.co.uk/Seiko-SNA411-Mens-Watch/dp/B00068TJM6/ref=sr_1_4?s=watch&ie=UTF8&qid=1413572125&sr=1-4&keywords=seiko http://www.amazon.co.uk/Festina-Chronobike-Chronograph-Stainless-F16776/dp/B00KQLTVVC/ref=sr_1_3?s=watch&ie=UTF8&qid=1413572227&sr=1-3 http://www.amazon.co.uk/Citizen-Eco-Drive-Chronograph-AT4004-52E-Stainless/dp/B005SEFNKU/ref=sr_1_6?s=watch&ie=UTF8&qid=1413572250&sr=1-6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
simaras Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Εγώ φοράω ένα suunto ambit sapphire 2. Τα κάνει όλα και συμφέρει. Και gps, και στις προπονήσεις, και στο βουνό, και είναι και στυλάτο ... Ωραιος !εχω το ambit 2 black! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dare-Devil Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Αντί να βάζετε ρολόγια με αστρονομικά ποσά (για ρολόι πάντα) δεν βάζετε και κάνα πιο "φθηνό" να παίρνουμε καμιά ιδέα; Σε πιο γήινα μπατζετ δλδ μέχρι 300 ευρά ας πούμε. Ε έβαλα το δικό μου . seiko snd703p1 . Πέρυσι που το πήρα Ελλάδα είχε 350 ευρώ περίπου και όμως το βρήκα απο Αγγλία (ebay) στα 180 ευρώ με μεταφορικά. Γνήσιο πάντα εξακριβωμένο με πολλούς τρόπους. (ο πωλητής είναι επίσημoς πωλητής Seiko σύμφωνα με την seiko Αγγλίας καθώς και στην seiko Ελλάδας που πήγα για ένα θέμα μου είπαν ότι είναι 100 % γνήσιο.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα