Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 1/5/2019 στις 9:55 ΜΜ, zio10 είπε Γιατί το λες αυτό; Δεν παίζει ρόλο από που θα το πάρεις; Αν το πάρεις από επώνυμο online κατάστημα ΟΚ. Αν το πάρεις όμως από το ebay όπως το post στο οποίο απάντησα παίζεις με την φωτιά. Προσωπικά πάντως δεν θα αγόραζα ποτέ ρολόι για πάνω από €300 online ακόμα κι αν ήταν από sites όπως το mrporter.com. Γιατί πέρα από την αυθεντικότητα υπάρχει και το θέμα της συντήρησης. Αν το ρολόι δεν το αγοράσεις από τον επίσημο εισαγωγέα τι θα κάνεις στην περίπτωση που χαλάσει; Επεξ/σία 11 Μαΐου 2019 από Επισκέπτης
cerato Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Ο πωλητής του bulova που έβαλα εγώ έχει πολύ καλές κριτικές. Άσχετα που δεν το πήρα επειδή έχω βάλει στο μάτι ένα seiko. Πληρώνεις 22 ευρώ περίπου ως import charges προσθετικά στην αξία του ρολογιού (108 ευρώ) για να μην πληρώσεις κάτι άλλο στο τελωνείο. Τώρα ότι είναι refurbished και τι θα γίνει αν χαλάσει, πάντα κάπου κερδίζεις και κάπου χάνεις. Έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 5 ώρες πριν, elorant είπε Αν το πάρεις από επώνυμο online κατάστημα ΟΚ. Αν το πάρεις όμως από το ebay όπως το post στο οποίο απάντησα παίζεις με την φωτιά. Προσωπικά πάντως δεν θα αγόραζα ποτέ ρολόι για πάνω από €300 online ακόμα κι αν ήταν από sites όπως το mrporter.com. Γιατί πέρα από την αυθεντικότητα υπάρχει και το θέμα της συντήρησης. Αν το ρολόι δεν το αγοράσεις από τον επίσημο εισαγωγέα τι θα κάνεις στην περίπτωση που χαλάσει; Έχω αγοράσει πολύ ακριβότερα seiko τα οποία είναι JDM. Οπότε service και λίγο μηχανισμού μόνο Ιαπωνία. Πότε δεν είχα θέμα.. γενικότερα είναι ρολογια που δουλεύουν χωρίς θέμα πολλα χρόνια
Weiss Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Παιδιά μια βοήθεια, είχα αγοράσει πριν από χρόνια αυτό το ρολόι : K-Swiss K-Tec Δυστυχώς έχει αρκετές γρατσουνιές και χρειάζεται αλλαγή το γυαλί. Σε μαγαζί που ρώτησα μου είπαν να απευθυνθώ στην εταιρία, υπάρχει κάτι άλλο που θα μπορούσα να κάνω?
what_if Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 https://www.youtube.com/results?search_query=polywatch
maik42 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Seiko 6139-6002 Pogue. Πρέπει να είναι μοντέλο του 1973-74. Αποθηκευμένο τα τελευταία 35 ίσως και παραπάνω χρόνια. Έγινε αλλαγή τζαμιού, συντήρηση του χρονογράφου και όλα οκ. Ψάχνω όμως να βρω καντράν αυθεντικό. E-bay έχει μόνο imitation. Αν κανείς έχει κάτι υπόψη ας μου στείλει πμ 1
Jiakometi Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, maik42 είπε Seiko 6139-6002 Pogue. Πρέπει να είναι μοντέλο του 1973-74. Αποθηκευμένο τα τελευταία 35 ίσως και παραπάνω χρόνια. Έγινε αλλαγή τζαμιού, συντήρηση του χρονογράφου και όλα οκ. Ψάχνω όμως να βρω καντράν αυθεντικό. E-bay έχει μόνο imitation. Αν κανείς έχει κάτι υπόψη ας μου στείλει πμ Κοίταξε και εδώ.
elgol Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Εδω και 3 χρονια μονο ηλεκτρονικα τα οποια ειναι εργαλεια και μαλιστα απολυτης ακριβειας, δεν ειναι κοσμηματα (στην καλυτερη) που λενε μονο την ωρα Μειονεκτημα η συχνη φορτιση τους αλλα που θα παει Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2019 από elgol Αναγνωριζω το λαθος μου
logistoulis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, elgol είπε Εδω και 3 χρονια μονο ηλεκτρονικα τα οποια ειναι εργαλεια και μαλιστα απολυτης ακριβειας, δεν ειναι κοσμηματα (στην καλυτερη) που λενε μονο την ωρα Μειονεκτημα η συχνη φορτιση τους αλλα που θα παει Αν μιλάς για smartwatch είναι αρκετά πιθανό να μην έχουν ιδιαίτερη ακρίβεια εκτός ίντερνετ, το ότι συγχρονίζουν με αυτό οκ τους επιτρέπει να έρχονται στα ίσια τους Ένα quartz υψηλής ακρίβειας είναι πολύ πιο αξιόπιστο Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2019 από logistoulis
AristidisZ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 16 ώρες πριν, elgol είπε Εδω και 3 χρονια μονο ηλεκτρονικα τα οποια ειναι εργαλεια και μαλιστα απολυτης ακριβειας, δεν ειναι κοσμηματα (στην καλυτερη) που λενε μονο την ωρα Μειονεκτημα η συχνη φορτιση τους αλλα που θα παει Το ρολόι είναι αξεσουάρ (ειδικά για τους άντρες - εκτός αν κάποιος φοράει χαϊμαλιά και τα ρέστα, οπότε πάσο). Τώρα αν κάνεις προπονήσεις κλπ, δεκτό, αλλά στη καθημερινότητά σου έχεις το κινητό που έχει απείρως περισσότερες λειτουργίες 1
logistoulis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, AristidisZ είπε Το ρολόι είναι αξεσουάρ όχι απαραίτητα, υπάρχουν αρκετές φορές που είναι εργαλείο και μάλιστα αξιόπιστο από τη στιγμή που και ο πολιτισμός να χαθεί αυτό θα συνεχίσει να δουλεύει για πολλά χρόνια σε προπονήσεις κτλ, δεν βάζω κανενός είδους ρολόι γιατί πολύ απλά θα σπάσει Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2019 από logistoulis
AristidisZ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, logistoulis είπε όχι απαραίτητα, υπάρχουν αρκετές φορές που είναι εργαλείο και μάλιστα αξιόπιστο από τη στιγμή που και ο πολιτισμός να χαθεί αυτό θα συνεχίσει να δουλεύει για πολλά χρόνια σε προπονήσεις κτλ, δεν βάζω κανενός είδους ρολόι γιατί πολύ απλά θα σπάσει Δε διαφωνώ, αλλά δες τι έγραψα παρακάτω 1
elgol Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Αν δεν σερφαρεις στο ιντερνετ που κι αυτο το κανει αλλα λογω μεγεθους οθονης δε βολευει ολα τα αλλα του κινητου τα κανει οποτε μπορεις και να μην κουβαλας το κινητο μαζι σου Τωρα αμα θες να βλεπεις ωρα και μερα πανω σε χρυσο αλλη κουβεντα Αυτο με το αξεσουαρ στον αντρα δεν το καταλαβα, αξεσουαρ ειναι μονο αν ειναι βαρυ και κοστιζει πολυ;
AristidisZ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 8 λεπτά πριν, elgol είπε Αυτο με το αξεσουαρ στον αντρα δεν το καταλαβα, αξεσουαρ ειναι μονο αν ειναι βαρυ και κοστιζει πολυ; Κανείς δεν είπε ότι το ρολόι πρέπει να είναι βαρύ ή να έχει 20000 ευρώ Αξεσουάρ είναι αυτό που νομίζεις ότι δένει με την εμφάνισή σου Αν εσύ θεωρείς ότι το smartwatch συνάδει καλύτερα με το στυλ σου, δε σου είπε κανείς να μη το φοράς Όπως μπορεί κάποιος να θεωρεί ότι π.χ. ένα ζευγάρι παπούτσια converse είναι πιο ωραίο από ένα ζευγάρι Allen Edmonds, έτσι μπορεί και κάποιος να πιστεύει ότι στο χέρι του δείχνει πιο ωραίο ένα Garmin από ένα Omega 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα