Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι ρολόγια μέσω Internet παιδιά γιατί 9/10 φορές παίρνετε απομίμηση.

• Απαντ. 8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Απο τα πιο ωραία ρολόγια, εμφανισιακά, που έχω φορέσει. 3€ απο Alie

image.png.f117b23b7110f6e1b14dc1496485144a.png

Link;

Κάτι τέτοιο σε design υπάρχει;

https://www.amazon.in/AFFECO-Xiaomi-SYB01-Waterproof-Bluetooth/dp/B07Q73TH2P

Απλά δε θέλω smart. Χρώμα και λοιπά να είναι ίδια ή παρεμφερή.

Δημοσ.

Είχα πάρει 2 ρολόγια από το αλί περίπου 15-20 ευρώ το καθένα. Ωραία εμφανισιακά για τα λεφτά τους αλλά η ποιότητα δεν ήταν αυτή που περίμενα από τα λεγόμενα εδώ μέσα.

Εννοείτε ότι δεν περίμενα να είναι επιπέδου casio η έστω Q&Q(που είναι μια χαρά για 20 ευρώ που έχουν συνήθως).

Της γυναίκας μου διαβρώθηκε η κάσα, τόλμησε να το φορέσει 2 βδομάδες συνεχόμενα. Δεν φοριέται πλέον.

Και το δικό μου απέκτησε τρελό τσαμπουκά στο τζάμι, με το παραμικρό όμως, και μετά από πλύσιμο χεριών (δικό μου λάθος- δεν κάνει με τέτοια ρολόγια)

θάμπωσε και μετά από 2 μέρες σταμάτησε να δουλεύει.

Ποτέ ξανά.

το δικό μου. (δεν υπάρχει πια στο aliexpress)

της γυναίκας

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, TrifonSam είπε

Ξέρεις τι σημαίνει ρολόι με διάμετρο 57mm; Θα είναι σα να κουβαλάς στο χέρι σου το Big Ben...😂😂😂

Γνώμη μου, δεν αξίζει.Δες στα ίδια λεφτά τι ψωνίζεις σε Orient, Seiko, Citizen κλπ...

Σοβαρές εταιρίες, αξιόπιστα προιόντα.

Σαν εταιρεία ρολογιών η diesel δεν λέει τίποτα? 

Ναι θα πάω αύριο να το δω από κοντά γιατί έχει όντως τεράστια διάμετρο.

Καμία πρόταση σε τέτοιο περίπου στυλ , με μεγάλη διάμετρο αλλά όχι στα 57mm στις μάρκες που ανέφερες?

Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, alucards74 είπε

Σαν εταιρεία ρολογιών η diesel δεν λέει τίποτα? 

Ναι θα πάω αύριο να το δω από κοντά γιατί έχει όντως τεράστια διάμετρο.

Καμία πρόταση σε τέτοιο περίπου στυλ , με μεγάλη διάμετρο αλλά όχι στα 57mm στις μάρκες που ανέφερες?

Ευχαριστώ

καταρχήν δεν υπάρχει εταιρεία diesel  που να φτιάχνει ρολόγια! απλά τους τα φτιάχνει άλλες εταιρίες και μπαίνει το όνομα. γενικά όσο και να μου αρέσει κάποιο ρολόι από εταιρεία με ρούχα,αρώματα κτλ δεν τα πλησιάζω καν. από εκεί και πέρα αν σου αρέσουν τα oversize κοίτα τα Police καλύτερα 

https://www.skroutz.gr/c/334/andrika-rologia/m/1907/Police.html?o=candino&order_by=pricevat&order_dir=asc&page=2

Επεξ/σία από gab76
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 30/4/2019 στις 1:10 ΜΜ, elorant είπε

Όχι ρολόγια μέσω Internet παιδιά γιατί 9/10 φορές παίρνετε απομίμηση.

Γιατί το λες αυτό; Δεν παίζει ρόλο από που θα το πάρεις;

• Like 3
Δημοσ.

απλο λιτο ευχρηστο κ καλαισθητο , νομιζω ταιριαζει κ με ολα τα ντυσιματα κ περιστασεις

πολυ καλη επιλογη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φοράει τον νέο μηχανισμό F67 ο οποίος θεωρείται αξιόπιστος και χακάρει στην ρύθμιση. Δηλαδή ο δείκτης δευτερολέπτων σταματάει όταν θες να ρυθμίσεις την ώρα.

Δεν ξέρω σε τιμή το βρίσκεις αλλά ίσως σε αυτά τα χρήματα υπάρχουν καλύτερες προτάσεις. Φυσικά είναι γούστα αυτά.

Αν κάνεις αρχή με αυτόματο καλό είναι να διαβάσεις μερικά πράγματα για τις «παραξενιές» τους.

Επεξ/σία από mr.Vox

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...