Προς το περιεχόμενο

ρολόι χειρός: τί φοράτε/ποιο θα θέλατε?

ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εγώ αγόρασα αυτό με 90 περίπου  ευρώ. Μια χαρά σαν σχεδίαση κλπ, το κακό είναι πως είναι αναλώσιμα γιατί η οθόνη γρατσουνιεται υπερβολικά ευκολα!

SUSM400.2.jpg

Δεν είναι αναλώσιμο λόγω του κρύσταλλου!

Αγοράζεις αυτό, ακολουθείς τις οδηγίες χρήσης και είσαι κύριος!

Το έχω δοκιμάσει πολλές φορές σε swatch (και σε οθόνες κινητών) και το αποτέλεσμα είναι άψογο. Σε άλλα συνθετικά κρύσταλλα ρολογιών πάντως δεν το κατάφερα να κάνει δουλειά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

http://store.emporioarmaniwatches.com/en_US/shop/men_watches_jewelry/classic/classic_watch-AR2411P.html

δώρο μου το είχαν κάνει και μου αρέσει αρκετά. "σπαρτιάτικο" και κλασικό στυλ

Παιδια να ρωτησω κατι. Σε ενα swatch που εχω, στο καντραν εχει tachymeter km/h και στην περιφερεια, αντιθετα απο τη φορα των δεικτων εχει τις ενδειξεις 60,65,70...500. Αυτο το εχω δει σε πολλα ρολογια αλλα δεν το εχω ψαξει πολυ. Ποια ακριβως ταχυτητα μετραει; πως λειτουργει;

Δεν είναι αναλώσιμο λόγω του κρύσταλλου!

Αγοράζεις αυτό, ακολουθείς τις οδηγίες χρήσης και είσαι κύριος!

Το έχω δοκιμάσει πολλές φορές σε swatch (και σε οθόνες κινητών) και το αποτέλεσμα είναι άψογο. Σε άλλα συνθετικά κρύσταλλα ρολογιών πάντως δεν το κατάφερα να κάνει δουλειά.

διώχνει τις γρατσουνιές δηλαδή (γιατί για να προστατευει μάλλον δύσκολο το βλεπω)?

Για να δουλέψει αυτό, πρέπει να ξέρεις  την απόσταση που διανύει ένα αντικείμενο.

Ας πούμε ότι η απόσταση που μετράς είναι ένα χιλιόμετρο. Ξεκινάς τον χρονογράφο και μόλις το αντικείμενο διανύσει την απόσταση αυτή, τον σταματάς. Σε όποια ένδειξη του ταχυμέτρου βρίσκεται σταματημένος ο δευτερολεπτοδείκτης, αυτή είναι και η ταχύτητα του αντικειμένου. Ε, από εκεί και πέρα μπορείς να κάνεις και άλλους παρόμοιους υπολογισμούς, αρκεί πάντα να ξέρεις την απόσταση.

@spinxgr, ναι, διώχνει τις γρατζουνιές. Ουσιαστικά λειώνει το πλαστικό και γεμίζει τις γρατζουνιές. Φυσικά δεν κάνει θαύματα και δεν μπορεί να διορθώσει χοντρές ζημιές, αλλά αφαιρεί αυτά τα μικρά σημαδάκια και φρεσκάρει πολύ το κρύσταλλο.

Ήρθε και το τελευταίο, εκτός απροόπτου θα αργήσω να πάρω άλλο.

IMG_3803_zps6740669e.jpg

ΟΚ, αυτή η επιγραφή "Royal Marines Commando" είναι λίγο καγκούρικη, αλλά μερικές φορές πρέπει να παραβλέπουμε τέτοια μικροπράγματα, όταν το υπόλοιπο σύνολο είναι καλό.

• Like 1

Οι χρονογράφοι αυτής της κατηγορίας και αυτού του στυλ δεν μου αρέσουν, ιδίως με άσπρο καντράν,  αλλά αυτός μου άρεσε πολύ, δεν ξέρω γιατί! Και το λουράκι ούτε η citizen δεν θα μπορούσε να το βρει πιο ταιριαστό. Φυσικά το αγόρασες με μπρασελέ, έτσι;

Ναι με μπρασελέ αγοράστηκε! 150ε + 15ε το λουράκι! Κι εγώ πιστεύω πως το λουράκι του ταιριάζει πάρα πολύ!

Θα μπει κατευθείαν γιατί προορίζεται για καθημερινή χρήση το ρολόι και με κουράζει πλέον το μπρασελέ...

Ρολόι Σιγκαπούρη (watchub ebay), μπρασελέ Αγγλία (sectime ebay)!

Εδώ υπάρχει μόνο η έκδοση με μαύρο καντράν και με μπλε ή κόκκινες λεπτομέρειες στα 220.

Έλα ρε σύμπτωση, κάποτε πριν από τρία χρόνια είχα πάρει και εγώ από το Watchub! Είχε τρομερές τιμές.

Δεν είχανε θέμα να το κάνουν mark as gift οπότε καλά μου έκατσε!!

Γενικά μόνο απο έξω ρολόγια! Χαοτικές διαφορές στις τιμές!

Το μόνο θέμα που έχω είναι στο BL5376-55A του πατέρα μου που δε βρήκα μια μπαρέτα για την ασφάλεια στο κούμπωμα που του έφυγε επειδή δεν έχει εισαχθεί απο την αντιπροσωπεία και όλοι σηκώνουν τα χέρια ψηλά... :/

http://www.dutyfreeislandshop.com/Default.asp

To site πρέπει να είναι το φθηνότερο παγκοσμίως. Όσοι έχουν αγοράσει από εκεί βεβαιώνουν πως είναι γνήσια. Υπάρχει η δυνατότητα να αγοράσεις το ρολόι χωρίς το κουτί του, ακόμη φθηνότερα. Σε αυτήν την περίπτωση, πέρα από την μειωμένη τιμή, ελαχιστοποιούνται και οι πιθανότητες τελωνείου.

Σε μερικά κομμάτια που κοίταξα τυχαία οι τιμές είναι στη χειρότερη περίπτωση ίδιες με του creation watches, σε άλλες περιπτώσεις πολύ πιο κάτω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...