mr.Vox Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Ωραία. Άλλωστε τόσο έχει ένα service. Πείτε του να το μετρήσει ως προς την ακρίβεια και να του αλλάξει και φλάντζα κτλ. Αν είναι σωστός ξέρει και τα κάνει αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 7 ώρες πριν, mr.Vox είπε Ωραία. Άλλωστε τόσο έχει ένα service. Πείτε του να το μετρήσει ως προς την ακρίβεια και να του αλλάξει και φλάντζα κτλ. Αν είναι σωστός ξέρει και τα κάνει αυτά. Είπε ότι θα τα αλλάξει, το θέμα είναι είχα και εγώ ενα ρολόι οχι σεικο ενα των 30€ παλι με ημερομηνια και μερα η κορονα σκουριασε και το πήγα να μου αλλαξει την κωρονα, με εβαγλε λιγο ποιο μεγάλη έφυγα για στρατό γιατι ημουν με αδεια και είδα μετα οτι η ημερομηνια και η μερα δεν αλλαζαν ειχανε χαλασει, του το πηγα ξανα οταν ειχα ερθει με αδεια και με ειπε θελει αλλαγμα τα γραναζακια μέσα γιατί είναι παλια, πως γίνεται οταν αλλάχτηκε η κωρονα να χαλασουν και τα γραναζακια, σαν ανθρωπος ειναι αριστος στην δουλεια του βαζει μπαταριες renata παντα, αλλα μηπως δεν ειναι και τοσο σωστος; και το σεικο εχει μέσα πολύ καλό μηχανισμό δεν ξερω τι θα κανει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Μπαταρίες αλλάζουν όλοι. Βέβαια ρολόι 30 ευρώ δεν θα το επισκεύαζα. Εκτός και πάλι συναισθηματικών λόγων και αυτό δύσκολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 55 λεπτά πριν, mr.Vox είπε Μπαταρίες αλλάζουν όλοι. Βέβαια ρολόι 30 ευρώ δεν θα το επισκεύαζα. Εκτός και πάλι συναισθηματικών λόγων και αυτό δύσκολα. Ναι εντάξει 3€ κόστισε η αλλαγή της κορώνας άλλα όχι να με βγάλει μετά και τα γραναζακια για την ημερομηνία και την μέρα πρόβλημα και να με λέει ότι έχουνε φθαρεί και να ζητάει άλλα 10€ για αλλαγή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasivouzoukos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Στις 14/2/2019 στις 12:30 ΜΜ, amagawd είπε https://forums.m3cutters.co.uk/threads/ceramic-hublot-bang.144691/#post-1907255 Μααααααλιστα Πόσο σιχαίνομαι τους ψεύτες, έλεος τι κερδίζουν αν ανεβάζουν ψεύτικες φωτογραφίες στον ίντερνετ προσποιούμενοι κάτι που δεν είναι; On topic τώρα να και το δικό μου, δώρο από καλό πελάτη που του έκανα μπίζνα εκατομμυρίων 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Vadim Moda εσυ ?😎😎😎😎 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Πρόσφατα πήρα ένα Tissot Seastar 1000 powermatic 80. Είναι το δευτερο αυτόματο που έχω της εταιρείας και ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Το δικο μου daily beater , το πηρα μισο μηνιατικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Ολοι οι billionaire's μέσα σε ένα φόρουμ Μπράβο ρε σεις 😂😂😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 4 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Ολοι οι billionaire's μέσα σε ένα φόρουμ Μπράβο ρε σεις 😂😂😂 Φοραμε και την ιδια gucci σαγιοναρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Επειδή δεν έχω ROLEX διπλό χειροποίητο κομποσκοίνι.☺️ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CyberWolf Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δεν φορουσα ποτε τιποτα εκτος απο μερικες φορες τον χρονο που φορουσα το citizen BJ2111-08E, Ηθελα το Amazfit Stratos 2 που μου το εκανε δωρο η κοπελα μου, το φοραω συνεχεια εκτος απ οταν κοιμαμαι ειναι πολυ ελαφρυ και για την δουλεια μου με εχει εξυπηρετησει παρα πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p8denu Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 8 ώρες πριν, amagawd είπε Το δικο μου daily beater , το πηρα μισο μηνιατικο. 19 ώρες πριν, Vasivouzoukos είπε Πόσο σιχαίνομαι τους ψεύτες, έλεος τι κερδίζουν αν ανεβάζουν ψεύτικες φωτογραφίες στον ίντερνετ προσποιούμενοι κάτι που δεν είναι; On topic τώρα να και το δικό μου, δώρο από καλό πελάτη που του έκανα μπίζνα εκατομμυρίων Απλά έτυχε να έχετε ίδιες παντόφλες, ίδιο μέγεθος χεριού, ίδιο χρωμα τρίχες, ίδια δάχτυλα στα πόδια και ίδιο background? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ronnie79 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Το παρακάτω e-shop είναι αξιόπιστο? https://www.monsterwatches.eu/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cambo99 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 5 minutes ago, ronnie79 said: Το παρακάτω e-shop είναι αξιόπιστο? https://www.monsterwatches.eu/ Πολύ ερασιτεχνικό site. Δεν θα αγόραζα ποτέ! Ούτε τηλέφωνο δεν έχει ο τύπος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα