Voodooman Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Γαμώτο, έχω και καταδυτικό και τζι-σοκ... Να πάρω κανένα ψαγμένο; Κανένα στάινχαρτ, πιλότο, τέτοια φάση; Η μαλακία είναι οτι η θειά θέλει να μου το πάρει η ίδια, χλωμό να δεχτεί να μου δώσει τα φράγκα για να πάρω εγώ από ίντερνετ. Και θέλει σώνει και καλά να μου πάρει ρολόι. Για δείτε σ αυτό το μαγαζί (παπαριές έχει δλδ, τα είδα) και προτείνετε γιατί από εκεί θέλει να μου το πάρει, επειδή είναι στην πόλη της http://www.rologia.com.gr Αφού έχει ήδη κάποια ρολόγια και αφού φοράς, σωστή η σκέψη για Steinhart, εξαιρετική ποιότητα, περιορισμένη παραγωγή, καλή περίπτωση. Προσωπικά δεν μου αρέσουν τα pilot's, αλλά αν έπρεπε να πάρω έναν σε αυτά τα χρήματα, μάλλον θα έπαιρνα Steinhart. Ίσως θα μπορούσες να πάρεις και έναν "στρατιωτικό" χρονογράφο σε τιτάνιο. Ωραίο υλικό το τιτάνιο, ελαφρότατο, ανθεκτικό, ανοξείδωτο και με ωραίο χρώμα. Αυτό μου μοιάζει καλή περίπτωση. Διαβάζω για 46mm διάμετρο, αν είναι με την κορώνα μέσα (που μάλλον έτσι είναι) ΟΚ, αλλιώς είναι πολύ μεγάλο. Στο ebay το βρίσκεις με 180 δολάρια από Hong Kong, αν αντέχεις το ρίσκο του τελωνείου, στο amazon δεν το βρήκα, €155 συν μεταφορικά στο creationwatches. Εντάξει, όχι και τόσο άσχημα το μαγαζάκι στο Ναύπλιο. Και όσο το βλέπω τώρα, αρχίζουν να μου τρέχουν τα σαλάκια...
freedubus Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Ωραίο είναι ε. Αλλά με άσπρα νούμερα, αυτό το πορτοκαλί τρώει Χ.
kalogeros Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Ρε παιδιά, επειδή από ρολόγια έχω μαύρα μεσάνυχτα, λύστε μου μια απορία. Θέλει η κοπέλα μου να μου πάρει δώρο ένα ρολόι Cerruti. Είναι καλή μάρκα ή θα μας βγει μούφα; Την ξέρει κανένας, γιατί εγώ πρώτη φορά την ακούω;
mary Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Ακουστα τα έχω και νομιζω πως ειναι αρκετα ακριβα... Τωρα για το καλά δε ξέρω. Και τα loisir ειναι ακριβα και λένε πως ειναι καλά αλλά στο νερό δε κρατάνε.Να το χέσω δλδ, να δωσω 250ευρώ για ένα ρολόι και να μην αντεξει οταν πλενω τα χερια μου πχ...πφ...
doctorkostis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Ρε παιδιά, επειδή από ρολόγια έχω μαύρα μεσάνυχτα, λύστε μου μια απορία. Θέλει η κοπέλα μου να μου πάρει δώρο ένα ρολόι Cerruti. Είναι καλή μάρκα ή θα μας βγει μούφα; Την ξέρει κανένας, γιατί εγώ πρώτη φορά την ακούω; Δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο. Fashion ρολοι ειναι, δηλαδη κατασκευαζει καποιος το ρολοι και βαζει απο πανω η Cerruti τη φιρμα οπως τοσα και τοσα. Αν θες ενα καλο ρολοι, να παρεις μια μαρκα που να φτιαχνει μονο ρολογια (σε οικονομικες τιμες μπορεις να δεις Orient, Citizen, Seiko πχ).
donpaganistis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο. Fashion ρολοι ειναι, δηλαδη κατασκευαζει καποιος το ρολοι και βαζει απο πανω η Cerruti τη φιρμα οπως τοσα και τοσα. Αν θες ενα καλο ρολοι, να παρεις μια μαρκα που να φτιαχνει μονο ρολογια (σε οικονομικες τιμες μπορεις να δεις Orient, Citizen, Seiko πχ). Ρε παιδιά, επειδή από ρολόγια έχω μαύρα μεσάνυχτα, λύστε μου μια απορία. Θέλει η κοπέλα μου να μου πάρει δώρο ένα ρολόι Cerruti. Είναι καλή μάρκα ή θα μας βγει μούφα; Την ξέρει κανένας, γιατί εγώ πρώτη φορά την ακούω; Εγω πάλι θα σου προτεινα να την προτιμησεις. Συμφωνω με τον φιλο, οτι ειναι πιο "μοδατα" ρολογια παρα "ρολογια" ρολογια αλλα επειδη ακριβως δεν ενδιαφερεσαι καθολου για το ρολοι, με τα Cerruti θα συνδυασεις εικονα+ποιοτητα+καλη τιμη. Μην ανησυχεις, δεν προκειται να σου χαλασει. Δεν ειναι της πλακας και εχει ποικιλια μοντελων. Σε αρκετα μοντελα (δεν ξερω αν σε ολα), τα κομματια τους ειναι κατασκευασμενα στην Ελβετια. Ψανε και τσο ebay για να βρεις καλυτερες τιμες. Μια ιδεα: http://www.ebay.co.u...984.m1423.l2649 http://www.ebay.co.u...984.m1423.l2649 http://www.ebay.co.u...984.m1423.l2649 http://www.ebay.co.u...984.m1423.l2649
Tomahawk Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Θέλει η κοπέλα μου να μου πάρει δώρο ένα ρολόι Cerruti. Είναι καλή μάρκα ή θα μας βγει μούφα; Την ξέρει κανένας, γιατί εγώ πρώτη φορά την ακούω; Μια εταιρία ρούχων κλπ που απλά κολλάει τη στάμπα της σε μια σειρά ρολογιών... Δεν ξέρω ποιοτικά τι λένε, σχεδιαστικά πας βάσει γούστου. Μόνο Cerruti θέλει να σου πάρει ή έχεις κι άλλες επιλογές;
Voodooman Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Ρε παιδιά, επειδή από ρολόγια έχω μαύρα μεσάνυχτα, λύστε μου μια απορία. Θέλει η κοπέλα μου να μου πάρει δώρο ένα ρολόι Cerruti. Είναι καλή μάρκα ή θα μας βγει μούφα; Την ξέρει κανένας, γιατί εγώ πρώτη φορά την ακούω; Πες της να σου πάρει στα ίδια χρήματα κάποιο seiko, citizen, orient, casio, hamilton κτλ. Δίνω προτεραιότητα σε seiko,citizen, casio, γιατί ξέρω πως έχουν σέρβις και στην Ελλάδα. Καλό το design και το όνομα, αλλά καλύτερα δώσε βάση στην ποιότητα.
bele Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 εγω εχω ενα swach irony four jewels με χρονογραφο και χρονομετρο λεπτων, δετερολεπτων και δεκατων, φυσικα αδιαβροχο. Εχει μεταλλικο σκελετο μαυρο καντραν και μπρασελιε και ανοιχτους κοκκινους δεικτες και γραμμες για την ωρα. Το ειχα παρει πριν εναμιση χρονο απο 320 στα 280 ευρω απο κααστημα της εταιριας στο εξωτερικο. Αρχικα πηγαινε για πιο επισημο αλλα κατεληξε σε καθημερινο. Εχω επισης αλλα 2 ρολογια ενα ηλεκτρονικο σεικο και ενα αλλο με δεικτες της πλακας που δεν αξιζει να αναφερθω περισσοτερο. Το ονειρο μου ειναι ενα rolex submarriner οταν με το καλο βγαλω τα πρωτα μου λεφτα με τη δουλεια μου...τωρα ακομα σπουδαζω οδοντοιατρικη και ως φοιτητης τα εξοδα περιορισμενα. Περα απο το ρολοι εναν απλο σταυρο στο λαιμο και ενα κινητο, δεν κυκλοφορω με κατι αλλο πανω μου.
kalogeros Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Παιδιά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Το Cerruti για το οποίο συζητάμε, κάνει 400 ευρώ και επειδή τα χρήματα είναι αρκετά, γι' αυτό είπα να ρωτήσω. Αν θυμάμαι καλά, πρέπει να είναι Site: αυτό . Πώς το βλέπετε; Τι πρέπει να προσέξω στα χαρακτηριστικά του; Έχω κοιτάξει και για Seiko, αλλά σε αυτά τα λεφτά δεν βρήκα κάτι που να με ενθουσιάσει. Βέβαια, για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω ψάξει και ιδιαίτερα πολύ.
Voodooman Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Στα χαρακτηριστικά έχω να παρατηρήσω: -Δεν φοράει κρύσταλλο ζαπφείρου. To mineral glass που φοράει είναι αρκετά καλό, αλλά υπάρχουν φθηνότερα Tissot με αντίστοιχο κρύσταλλο, πιο ανθεκτικό και διαυγές. -Είναι αδιάβροχο στα 50m. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως μόνο τα χέρια σου μπορείς να πλύνεις φορώντας το, δεν κάνει να έρθει σε κοντινότερη επαφή με νερό. Ένα αντίστοιχο Tissot είναι αδιάβροχο στα 100μ., μπορείς να το βάλεις και στη θάλασσα. -Το χαρακτηριστικό του που μου άρεσε είναι που το τρίτο υποκαντράν δείχνει την ημέρα της εβδομάδας, αρκετά ασυνήθιστο. Είναι όμορφο, αλλά δεν θα έδινα χρήματα σε ένα ρολόι όπου κατασκευάζεται αλλού και έρχεται ο οίκος μόδας και βάζει το λογότυπό του επάνω. Επειδή και εμένα δεν με ξετρελαίνει σχεδιαστικά η seiko σε αυτήν την κατηγορία τιμής, κοίταξε την Tissot, "πραγματική" εταιρεία ρολογιών με ποιοτικά κομμάτια σε αντίστοιχες τιμές. Ξεκίνα με τα μοντέλα PRC και V8.
Voodooman Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Σήμερα το πήρα πλέον απόφαση. Το πιο αγαπημένο μου ρολόι (citizen 4X4) το τελευταίο τρίμηνο είχε πρόβλημα με την στεφάνη του. Το έστειλα Γερμανία για επισκευή και μου απάντησαν ότι δεν υπάρχουν ανταλλακτικά πλέον. Το κοίταξα από εδώ, το κοίταξα από εκεί και αποφάσισα ότι δεν μπορώ να το κρατάω χαλασμένο. Το πούλησα, να μην το βλέπω καν. Το συγεκριμένο είναι-και καλά- ένα από τα 5-10 πιο ανθεκτικά ρολόγια που κατασκευάστηκαν ποτέ, και όμως έπαθε μη επισκευάσιμη ζημιά μετά από 4 χρόνια ήρεμης γενικά χρήσης, χωρίς καν να το καταλάβω, δεν το χτύπησα κάπου. Εννοείται πως έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου σε οποιονδήποτε κατασκευαστή, τίποτα δεν κρατάει για πάντα.
maxdore217 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. έριξα μια ματιά στο post με την προσφορά του seiko και μου ήρθε έτσι στην τρέλα να πάρω και εγώ 1. Όλο το forum πήρε ποια Το θέμα είναι ότι δεν τα έχω καλά με αυτά τα πραγματάκια οπότε καλύτερα να μην δείξω ποιο έχω από παλιά ( δεν το φοράω πλέον) θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο αξιόλογο στην τιμή 100€ σπίτι μου max θα ήθελα κάποιο γνωστό πχ. seiko μου άρεσε πολύ αυτό δεν ξέρω τι τιμή είχε όμως (τώρα είναι ποιο ακριβό ) http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003ZUXTGO/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&camp=1634&creative=19450&tag=19450-21&creativeASIN=B003ZUXTGO&linkCode=as2 κάτι τέτοιο ψάχνω άμα έχετε να προτείνετε θα το εκτιμούσα . Ελπίζω να έχω κάποια αντιπρόταση από εδώ για να μην διαιωνίσω και εγώ το άλλο θέμα που έχει φτάσει τα ίδια μηνύματα σε κάποιες μέρες με αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα