Thulogur Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σ'ευχαριστω για την απάντηση, η ειναι αλήθεια ειναι οτι το καλοκαίρι μονο με υφασμάτινο πχ Nato την παλεύω, ουτε δέρμα ουτε μέταλλο(αντε με μέταλλο λιγο παραπάνω). Στα χρήματα ειναι τα ιδια γιατι θα αγοραστεί απο φυσικό κατάστημα στην Αθήνα, αντε ειναι και λιγο πιο ακριβό το αλλο λογω μεταλλικού μπρασελέ, πολυ όμορφο ομως και αυτό Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2018 από Thulogur
le vent nous porterAAAA Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 2/9/2018 στις 12:43 ΜΜ, amagawd είπε Νες άφιξη.. μου αρέσει μάλλον θα το κρατήσω Στις 2/9/2018 στις 12:49 ΜΜ, margaritagr είπε Καλορίζικο! Κλασσικο μοντέλο, διαχρονικό , πολυ τίμιο και -ωραιο κιόλας. (το ρολοι κρατά το το βραχιολάκι το καφέ χάρισε 😛 )
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 2/9/2018 στις 12:49 ΜΜ, margaritagr είπε Καλορίζικο! Κλασσικο μοντέλο, διαχρονικό , πολυ τίμιο και -ωραιο κιόλας. (το ρολοι κρατά το το βραχιολάκι το καφέ χάρισε 😛 ) Ορίστε για να μην γκρινιάζεις.
le vent nous porterAAAA Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 έφυγε και το χάλια λουράκι βλέπω μαζί με το κομπολόι αδερφέ, έτσι και αλλάξεις και το ρολόι, είσαι σένιος 😋😋
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, le vent nous porterAAAA είπε έφυγε και το χάλια λουράκι βλέπω μαζί με το κομπολόι αδερφέ, έτσι και αλλάξεις και το ρολόι, είσαι σένιος 😋😋 Είμαι στα μέλια με αυτό τώρα.. αλλαγή σε κανένα μήνα που θα έρθει το sbdc061
logistoulis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) ακόμα στα μέλια με το δικό μου, αλλά σήμερα είχε σύννεφα και δεν το πήγα θάλασσα 😥 αν εξαιρέσουμε τον ορυκτό κρύσταλλο που είναι λίγο γτπ σε σχέση με το ζαφείρι, αλλά τουλάχιστον δεν σπάει εξίσου εύκολα αν και τα σημάδια θα τα αποκτήσει , το ρολόι είναι υπερτίμιο για τα λεφτά του και το κοπανάω δεξιά αριστερά άφοβα, το άλλο μου αυτόματο με eta μετά την τελευταία κολώνα που έφαγε μάλλον πρέπει να πάει για service.. 4 ώρες πριν, vasiliasGR είπε Ελπιζω καποτε να το αποκτησω!!! εγώ θέλω να αποκτήσω σχετικά σύντομα ένα oris, είδα ότι έβγαλαν το aquis στα 39.5 mm και ψήθηκα γιατί είναι λίγο γκουμούτσα στα 43 και έχω ορκιστεί ότι δεν θα περάσω τα 42 που είναι το άνω όριο μου Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2018 από logistoulis 2
vasiliasGR Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Σχετικο/Ασχετο με το θεμα του ποστ. Θα ήθελα να ρωτησω αν εχετε να μου προτεινετε καποιο φθηνο ρολοι προκειμενου να παρω μαζι μου στο φανταριλικι.
margaritagr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 20 λεπτά πριν, vasiliasGR είπε Σχετικο/Ασχετο με το θεμα του ποστ. Θα ήθελα να ρωτησω αν εχετε να μου προτεινετε καποιο φθηνο ρολοι προκειμενου να παρω μαζι μου στο φανταριλικι. Οποιοδηποτε casio
ifr1t Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 21 λεπτά πριν, vasiliasGR είπε Σχετικο/Ασχετο με το θεμα του ποστ. Θα ήθελα να ρωτησω αν εχετε να μου προτεινετε καποιο φθηνο ρολοι προκειμενου να παρω μαζι μου στο φανταριλικι. https://www.skroutz.gr/c/334/andrika-rologia.html?keyphrase=g+shock
vasiliasGR Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Casio για στρατο; Στο μυαλο εχω να παρω κατι πολυ οικονομικο ισα να βγαλω την θητεια μου, ωστε αν παθει τιποτε ή αν το χασω να μην το κλαιω.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 17 λεπτά πριν, vasiliasGR είπε Casio για στρατο; Στο μυαλο εχω να παρω κατι πολυ οικονομικο ισα να βγαλω την θητεια μου, ωστε αν παθει τιποτε ή αν το χασω να μην το κλαιω. https://www.skroutz.gr/s/375128/Casio-Collection-F-91W-1Y.html 14€ σκυλί μαύρο, σίγουρα θα σου μείνει και μετά τον στρατό
vasiliasGR Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) εγω μπανισα αυτο . κινεζια βεβαια και δεν ξερω αν θα βγαλει τους 9 μηνες Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2018 από vasiliasGR
Fronimitis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Κυκλοφορουν αρκετα στην Ελλαδα αυτα.Αντεχουν αλλα δεν ειναι ποιοτικα. Σιγα 9€ εχει δεν θα κλαψεις και να χαλασει. Το μονο κακο ειναι οτι θα γρατζουνιεται πανευκολα και να προσεχεις ακομα και την βροχη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα