zacharis1955 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 52 λεπτά πριν, zizu10 είπε Αυτό ή αυτό οεο? Citizen... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, zizu10 είπε Αυτό ή αυτό οεο? η σωστή σύγκριση με το skx είναι το ny0040 https://www.skroutz.gr/c/334/andrika-rologia.html?from=catspan&keyphrase=citizen+ny0040 το άλλο βέβαια που έβαλες σαν ηλιακό έχει άλλες χάρες, αλλά το βρίσκω πιο λογικό να συγκρίνεται αυτόματο με αυτόματο Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2018 από logistoulis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Εννοειται οτι μεταξυ των 2 το πιο ομορφο(αλλα και πιο γνωστο)ειναι με διαφορα το Seiko. Τωρα αν το αλλο citizen το κοιτας για καποιο συγκεκριμενο λογο(που δεν τον αναφερεις)δεν ξερω,αλλα το βρισκω αρκετα ασχημο προσωπικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsiro7 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 https://www.skroutz.gr/s/6323313/Citizen-Eco-Drive-Promaster-BN0150-10E.html?from=account_favorites και αυτο σε eco 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 3 λεπτά πριν, Fulgore είπε Εννοειται οτι μεταξυ των 2 το πιο ομορφο(αλλα και πιο γνωστο)ειναι με διαφορα το Seiko. Τωρα αν το αλλο citizen το κοιτας για καποιο συγκεκριμενο λογο(που δεν τον αναφερεις)δεν ξερω,αλλα το βρισκω αρκετα ασχημο προσωπικα. πέρα από το αισθητικό που κι εμένα δε μου αρέσει, είναι 48mm διάμετρος.. γελοίο.. για εργαλείο οκ μια χαρά, γιατί αυτός είναι προφανώς και ο σκοπός του, αλλά όχι για να το φοράς έξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsiro7 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 το σωστο ειναι να μετρησεις τον καρπο σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, tsiro7 είπε https://www.skroutz.gr/s/6323313/Citizen-Eco-Drive-Promaster-BN0150-10E.html?from=account_favorites και αυτο σε eco το οποιο ειναι ρολογαρα και δεν καταλαβαίνει τπτ. Εχει η γυναικα μου το 34αρι EP6050-68E και το προτιμαει απο το DJ Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2018 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 17 λεπτά πριν, logistoulis είπε πέρα από το αισθητικό που κι εμένα δε μου αρέσει, είναι 48mm διάμετρος.. γελοίο.. για εργαλείο οκ μια χαρά, γιατί αυτός είναι προφανώς και ο σκοπός του, αλλά όχι για να το φοράς έξω Εγω κατι συγκεκριμενο δεν ειδα να αναφερει οπως γιατι προτιμαει τα δυο αυτα συγκεκριμενα,για τι χρηση προοριζονται(και ξεχωρισε το δευτερο)κλπ κλπ και επειδη δεν μπορω να μυρισω τα νυχια μου σε αυτο το κομματι,το πηγα καθαρα με το κομματι ομορφιας/φημης/γνωστου ονοματος/αξιοπιστιας(οχι οτι τα citizen δεν ειναι αξιοπιστα αλλα τα seiko στα αυτοματα γυρω στα 200ευρω ειναι απο τα πιο γνωστα/αξιοπιστα του χωρου). Το μονο κριμα με το εν λογω Seiko ειναι οτι δεν πρεπει να ερχεται πια στην χωρα μας γιαυτο και δεν εχει διαθεσιμοτητα πολλων καταστηματων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) @Fulgore Κοίτα αν μιλάμε καθαρά για θέματα αξιοπιστίας ένα ηλιακό είτε Seiko είτε citizen είναι σίγουρα πιο σίγουρη επιλογή ειδικά αν θες σοβαρη ακρίβεια και να μην ασχολείσαι με συντήρηση. Το skx είναι δοκιμασμένο και αξιόπιστο και όλα τα καλά (και σίγουρα από τα πιο όμορφα), απλά αν δεν είναι το μοναδικό σου ρολόι και δεν το φοράς όλη μέρα καθε μέρα είναι μεγάλο πρόβλημα το ότι δεν κουρδίζει με κάτι άλλο εκτός από την κίνηση, εκτός αν έχεις winder που δε νομίζω ότι αφορά τους περισσότερους. Για μένα πάντως μαζί με τη πιο χαμηλή τιμή και την πιο άμεση διαθεσιμότητα το ny0040 ήταν επιλογή χωρίς δεύτερη σκέψη έναντι του skx Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2018 από logistoulis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Μια και βρηκα χρονο να σας δειξω την συλλογη μου απο ερωτες και καθημερινα ρολογια .... Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2018 από villasg 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELMastas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Συνήθως δεν φοράω λόγο κινητού αλλά όταν φοράω είναι ένα time2u φτηνό που είχα πάρει πρίν μερικά χρόνια απο μια προσφορά,είναι όπως αυτό,μόνο που είναι μπλέ σκούρο το "γύρο γύρο" καθώς και το μέσα Είναι αρκετά που μου αρέσουν αλλά είναι ψιλοακριβά,Θα ήθελα και κάποιο Gshock πχ σαν αυτό εναλλακτικά θα φόραγα χαλαρά και κάποιο σε πολύ ρέτρο στύλ των 80'ς απο τα "γνωστά" γιατί είχα ένα τέτοιο πιτσιρίκος ( αυτό με το computerακι) Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2018 από ELMastas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 4 ώρες πριν, zizu10 είπε Αυτό ή αυτό οεο? Κάνω quote σε εμένα γιατί έχετε δίκιο, ήταν ελλιπές το αρχικό μου post. Όντως, το σωστό θα ήταν να συγκριθεί το skx με το ny0040 αλλά το δεύτερο το έχω ήδη στην κατοχή μου και είναι άψογο. Απλά, επειδή θα ήθελα και ένα δεύτερο 200αρι μιας και θα τρωει αρκετό νερό, ξεχώρισα το skx λόγω φήμης + εμφάνισης και το citizen λόγω specs + ecodrive + brand. Ακόμα δεν μπορώ να αποφασίσω βέβαια...!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icsd08063 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Από τα μέσα του Ιανουαρίου περίπου είμαι με το Garmin Vivomove HR πλέον. Αν και ήμουν εντελώς αντίθετος στα rubber λουράκια, μπορώ να πω ότι το συγκεκριμένο το έχω λατρέψει. Κατά τα άλλα, πρόκειται για κλασσικό activity tracker που όμως δεν μοιάζει με activity tracker. Στην δουλειά που το φοραώ πχ. δεν καταλαβαίνει κανείς ότι πρόκειται για hybrid activity tracker / smartwatch (μιας και υποστηρίζει απλές λειτουργίες). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 39 λεπτά πριν, zizu10 είπε Κάνω quote σε εμένα γιατί έχετε δίκιο, ήταν ελλιπές το αρχικό μου post. Όντως, το σωστό θα ήταν να συγκριθεί το skx με το ny0040 αλλά το δεύτερο το έχω ήδη στην κατοχή μου και είναι άψογο. Απλά, επειδή θα ήθελα και ένα δεύτερο 200αρι μιας και θα τρωει αρκετό νερό, ξεχώρισα το skx λόγω φήμης + εμφάνισης και το citizen λόγω specs + ecodrive + brand. Ακόμα δεν μπορώ να αποφασίσω βέβαια...!! Και τα δυο αδιαβροχα ειναι αρα αγοραζεις καθαρα με βαση το ποιο σαρεσει περισσοτερο απο εμφανιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karetsos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 και αυτό είναι το δικό μου αγαπημένο, αλλά το φοράω αραιά και πού (για να μην φθαρεί και γιατί συνήθως φοράω activity tracker) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα