Kamil Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Στις 2/8/2018 στις 12:50 ΠΜ, zio10 είπε Είχα ατύχημα σήμερα, μου έσπασε το τζαμάκι από ένα seiko... Ξέρει κανείς πόσο πάει περίπου η αντικατάσταση; Ε κανα 50€ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Στις 2/8/2018 στις 12:50 ΠΜ, zio10 είπε Είχα ατύχημα σήμερα, μου έσπασε το τζαμάκι από ένα seiko... Ξέρει κανείς πόσο πάει περίπου η αντικατάσταση; Αναλογα ποιο μοντελο ( υλικο τζαμιου) και που θα το φτιαξεις . Ακριβα στην seiko στην Γ.Σεπτεμβριου , ιδια δουλεια φτηνα στον Στεφανιδη το Βασιλη Εμμανουήλ Μπενάκη 5 2103251590 λιγο πιο πανω απο ομονοια https://goo.gl/posts/GNh5J 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Ευχαριστώ πολύ, δεν είμαι Αθήνα όμως! Κάνω μια σκέψη μήπως κάνω μια προσπάθεια να το αλλάξω μόνος μου άλλα δεν το έχω ψάξει ακόμα να δω τι χρειάζεται κι αν γίνεται. Ευτυχώς είναι λίγο και φοριέται μέχρι να το φτιάξω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Με τρώει να πάρω το sbdc061 Θα μου βγει τελική με μεταφορικά κτλπ 700€ Η ερώτηση είναι έχουμε άλλο αυτή σε αυτά τα χρήματα? (Black dial, sel ss bracelet απαραίτητα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 https://invictastores.com/men/invicta-grand-diver-mens-automatic-52mm-stainless-steel-titanium-case-blue-dial-model-22860 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Τραγική μάρκα, τραγικά μεγάλο μέγεθος και ακριβό. Τα invicta αξίζουν μόνο όταν είναι 90% κάτω από το RSP Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, amagawd είπε Τραγική μάρκα, τραγικά μεγάλο μέγεθος και ακριβό. Τα invicta αξίζουν μόνο όταν είναι 90% κάτω από το RSP Πάρα πολύ καλή μάρκα (μηχανισμός/ποιότητα κατασκευής) για τα λεφτά της (ειδικά τα μοντέλα made in Swiss με αγορά από USA), έχω 3 Invicta Pro Diver αυτόματα + το παραπάνω, το μέγεθος θέμα προσωπικού γούστου... Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2018 από zacharis1955 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, zacharis1955 είπε https://invictastores.com/men/invicta-grand-diver-mens-automatic-52mm-stainless-steel-titanium-case-blue-dial-model-22860 Το συγκεκριμένο είναι υπερτιμημένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 10 λεπτά πριν, mr.Vox είπε Το συγκεκριμένο είναι υπερτιμημένο. 340 $ το αγόρασα σε προσφορά ημέρας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Αφού έχει Ελβετικό μηχανισμό ΟΚ. Μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δεν παύει να είναι εξωφρενικά φουσκωμένες οι list price και με την έκπτωση να έρχεται σε ανεκτά επίπεδα. Χίλιες φορές σε αυτά τα λεφτά seiko. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Και εγώ σε αυτά τα χρήματα θα προτιμούσα Seiko αλλά μην ξεχνάμε άλλο Ελβετικός μηχανισμός και άλλο Ιαπωνικός Ασιατικός. Συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα. Πάντως και σε μένα όσα Invicta έχουν περάσει από τα χέρια μου είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Φοράω αυτό τελευταία ως κύριο ρολόι. Βαρύ και ασήκωτο όμως. https://www.amazon.com/Invicta-Stainless-Steel-Automatic-Silver/dp/B000FVE3A2/ref=cts_wa_1_vtp Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2018 από mr.Vox 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Το συγκεκριμένο μου φαίνεται γιγάντιο, τι 55? Με το ζόρι φοράω έως 42αρια και έχω και χοντρό καρπό, παρόλα αυτά και το 42 μου φαίνεται μεγάλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Εμένα μου αρέσουν εμφανισιακά τα invicta αλλά τα βρίσκω βαριά και δεν ξέρω κατά πόσο συνηθίζεται αυτό. Επίσης στα amazon παίζουν συχνά πολύ καλές τιμές! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 55 mm ρολόι ;;; Παίζει τα τασάκια στο σπίτι μου να είναι πιο μικρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα