xgol Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, margaritagr είπε Πολυ καλα ρολόγια. Ποιο σου γυάλισε ? Είδα κάποια σε μια βιτρίνα εδώ, σε σχετικά καλή τιμή (700) βέβαια δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το σπορ για να ξέρω αν δικαιολογούν την τιμή τους, απλώς μου άρεσαν εμφανισιακά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, xgol είπε Είδα κάποια σε μια βιτρίνα εδώ, σε σχετικά καλή τιμή (700) βέβαια δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το σπορ για να ξέρω αν δικαιολογούν την τιμή τους, απλώς μου άρεσαν εμφανισιακά. Κανα hydroconquest ? Αν σου αρέσει και μπορείς να δώσεις τα λεφτά προχωρά άφοβα Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2018 από margaritagr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thulogur Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Καλησπέρα, γνώμες για το Invicta 22633 ; (αν το βρω ποτε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 3 ώρες πριν, xgol είπε Είδα κάποια σε μια βιτρίνα εδώ, σε σχετικά καλή τιμή (700) βέβαια δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το σπορ για να ξέρω αν δικαιολογούν την τιμή τους, απλώς μου άρεσαν εμφανισιακά. Για δωσε αν μπορεις παραπανω πληροφοριες για ποια μοντελα ειδες σε αυτη την τιμη και που μιας και με ενδιαφερει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xgol Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 4 λεπτά πριν, Fulgore είπε Για δωσε αν μπορεις παραπανω πληροφοριες για ποια μοντελα ειδες σε αυτη την τιμη και που μιας και με ενδιαφερει. Μιλαω για λαρισα. Το μοντελο ειναι αυτο που εγραψε η Μαργαρίτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Αμα ειναι το αυτοματο ειναι οκ τιμη , για το quartz δεν θα τα εδινα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, xgol είπε Μιλαω για λαρισα. Το μοντελο ειναι αυτο που εγραψε η Μαργαρίτα. Δεν βοηθαει και πολυ https://www.skroutz.gr/c/334/andrika-rologia.html?keyphrase=longines+hydroconquest&order_by=pricevat&order_dir=asc Γενικα ειναι καλα ρολογια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xgol Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 6 ώρες πριν, Fulgore είπε Δεν βοηθαει και πολυ https://www.skroutz.gr/c/334/andrika-rologia.html?keyphrase=longines+hydroconquest&order_by=pricevat&order_dir=asc Γενικα ειναι καλα ρολογια. Πρεπει να παω να το ξαναδω για να σου πω σιγουρα. Παντως απο κοντα ειναι πολυ πιο ωραια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrJulius Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Καλησπέρα φίλοι μου. Εγω έχω ένα Daniel Wellington και γενικά με αρέσει αυτό το στυλ minimalist στα ρολόγια, Ποιες άλλες μάρκες είναι έτσι; Παρεπιπτόντως διάβασα στο reddit ότι τα DW από ένα άτομο που δουλεύει μέσα το πόσταρε ανώνυμα λέει ότι το κόστος παραγωγής του είναι στα 12$ και ότι δεν αξίζουν τα λεφτά που το πουλάνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Ρολόγια που κάνουν λιανική 60€ τι περιμένεις να έχουν κόστος παραγωγής ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrJulius Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 11 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Ρολόγια που κάνουν λιανική 60€ τι περιμένεις να έχουν κόστος παραγωγής ; Καλά σωστό από τι μια, Απλά έχω και ένα Follie Follie άμα το έγραψα σωστά που με είχε πάρει δώρο ο μπαμπάς μου έκανε κάπου στα 325€ εντάξει δεν μπορώ να το συγκρίνω με αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Και τα follie follie φασόν είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrJulius Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Για Benyar Curren ρολόγια έχει κάποιος να πει τι γνώμη του Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2018 από MrJulius Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 10 ώρες πριν, MrJulius είπε Καλά σωστό από τι μια, Απλά έχω και ένα Follie Follie άμα το έγραψα σωστά που με είχε πάρει δώρο ο μπαμπάς μου έκανε κάπου στα 325€ εντάξει δεν μπορώ να το συγκρίνω με αυτό. Αν σκεφτεις οτι με τα χρηματα αυτα μπορεις πχ να βρεις τιμιοτατα ρολογια απο Tissot και περιπου στα χρηματα αυτα και Hamilton,τοτε ναι και τα follie follie ειναι υπερκοστολογημενα καργα στα χρηματα αυτα. 2 ώρες πριν, MrJulius είπε Για Benyar Curren ρολόγια έχει κάποιος να πει το γνώμη του Ρολογια της λαικης/του κιλου,αρα πληρωνεις καθαρα και μονο την εμφανιση και παρακαλας να μην σου παθει κατι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
t_p Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Έχετε να προτείνετε ρολόι για δώρο σε φοιτητή 21 χρονών; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα