Προς το περιεχόμενο

ρολόι χειρός: τί φοράτε/ποιο θα θέλατε?

ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, margaritagr είπε

Πολυ καλα ρολόγια. Ποιο σου γυάλισε ?

Είδα κάποια σε μια βιτρίνα εδώ, σε σχετικά καλή τιμή (700) βέβαια δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το σπορ για να ξέρω αν δικαιολογούν την τιμή τους, απλώς μου άρεσαν εμφανισιακά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, xgol είπε

Είδα κάποια σε μια βιτρίνα εδώ, σε σχετικά καλή τιμή (700) βέβαια δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το σπορ για να ξέρω αν δικαιολογούν την τιμή τους, απλώς μου άρεσαν εμφανισιακά.

Κανα hydroconquest ? Αν σου αρέσει και μπορείς να δώσεις τα λεφτά προχωρά άφοβα 

Επεξ/σία από margaritagr

3 ώρες πριν, xgol είπε

Για δωσε αν μπορεις παραπανω πληροφοριες για ποια μοντελα ειδες σε αυτη την τιμη και που μιας και με ενδιαφερει.

4 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Για δωσε αν μπορεις παραπανω πληροφοριες για ποια μοντελα ειδες σε αυτη την τιμη και που μιας και με ενδιαφερει.

Μιλαω για λαρισα. Το μοντελο ειναι αυτο που εγραψε η Μαργαρίτα. 

1 ώρα πριν, xgol είπε

Μιλαω για λαρισα. Το μοντελο ειναι αυτο που εγραψε η Μαργαρίτα. 

Δεν βοηθαει και πολυ https://www.skroutz.gr/c/334/andrika-rologia.html?keyphrase=longines+hydroconquest&order_by=pricevat&order_dir=asc

Γενικα ειναι καλα ρολογια.

6 ώρες πριν, Fulgore είπε

Δεν βοηθαει και πολυ https://www.skroutz.gr/c/334/andrika-rologia.html?keyphrase=longines+hydroconquest&order_by=pricevat&order_dir=asc

Γενικα ειναι καλα ρολογια.

Πρεπει να παω να το ξαναδω για να σου πω σιγουρα. Παντως απο κοντα ειναι πολυ πιο ωραια.

Καλησπέρα φίλοι μου. 

Εγω έχω ένα Daniel Wellington και γενικά με αρέσει αυτό το στυλ minimalist στα ρολόγια, Ποιες άλλες μάρκες είναι έτσι; 

Παρεπιπτόντως διάβασα στο reddit ότι τα DW από ένα άτομο που δουλεύει μέσα το πόσταρε ανώνυμα λέει ότι το κόστος παραγωγής του είναι στα 12$ και ότι δεν αξίζουν τα λεφτά που το πουλάνε.

11 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Ρολόγια που κάνουν λιανική 60€ τι περιμένεις να έχουν κόστος παραγωγής ; :)

Καλά σωστό από τι μια, Απλά έχω και ένα Follie Follie άμα το έγραψα σωστά που με είχε πάρει δώρο ο μπαμπάς μου έκανε κάπου στα 325€ εντάξει δεν μπορώ να το συγκρίνω με αυτό.

10 ώρες πριν, MrJulius είπε

Καλά σωστό από τι μια, Απλά έχω και ένα Follie Follie άμα το έγραψα σωστά που με είχε πάρει δώρο ο μπαμπάς μου έκανε κάπου στα 325€ εντάξει δεν μπορώ να το συγκρίνω με αυτό.

Αν σκεφτεις οτι με τα χρηματα αυτα μπορεις πχ να βρεις τιμιοτατα ρολογια απο Tissot και περιπου στα χρηματα αυτα και Hamilton,τοτε ναι και τα follie follie ειναι υπερκοστολογημενα καργα στα χρηματα αυτα.

2 ώρες πριν, MrJulius είπε

Για Benyar Curren ρολόγια έχει κάποιος να πει το γνώμη του

Ρολογια της λαικης/του κιλου,αρα πληρωνεις καθαρα και μονο την εμφανιση και παρακαλας να μην σου παθει κατι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...