AristidisZ Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 3 λεπτά πριν, logistoulis είπε ναι μιλάμε για καταδυτικό πάντα Τότε πολύ σωστά το έθεσες, αλίμονο να έχεις τέτοιο ακριβό ρολόι και να μη το φοράς στη θάλασσα... Από την άλλη βέβαια,κατά τη γνώμη μου είναι και άτοπο να φοράς κουστούμι με τέτοιο ρολόι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 καλά υπάρχουν διάφοροι κανόνες, όπως πχ όχι ένα "σπορ" ρολόι (ανεξαρτήτως κόστους) με κουστούμι , αλλά όλα είναι σχετικά.. αν κάτι σου αρέσει εσένα τότε ίσως δεν είναι κακή ιδέα όπως και αν το βλέπουν οι άλλοι η πολλή αυστηρότητα στο στυλ ίσως είναι και ολίγον υπερβολική 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Τώρα μόλις πήρα ένα κατάστημα για να δω τι τιμές παίζει για αλλαγή μπαταρίας για κάτι ρολόγια που έχω αχρησιμοποίητα, δηλαδή δεν έχουν φορεθεί ποτέ και μου είπαν 16 ευρώ έκαστο γιατί θα ελεγχθούν για στεγανοποίηση. Είχα πάει παλιότερα ένα ακριβό αυτόματο εκεί για service και είχα μείνει ευχαριστημένος Tα ρολόγια προς αλλαγή μπαταρίας είναι της τάξης των 100-250 ευρώ. Orient, Casio, Seiko κτλ. Ζητάει 16 ευρώ έκαστο. Τόσα του λείπουν φαίνεται. Μερικοί δεν έχουν καταλάβει σε τι εποχή ζούμε. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2018 από mr.Vox Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stamer Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, mr.Vox είπε Τώρα μόλις πήρα ένα κατάστημα για να δω τι τιμές παίζει για αλλαγή μπατίρισσας για κάτι ρολόγια που έχω αχρησιμοποίητα, δηλαδή δεν έχουν φορεθεί ποτέ και μου είπαν 16 ευρώ έκαστο γιατί θα ελεγχθούν για στεγανοποίηση. Είχα πάει παλιότερα ένα ακριβό αυτόματο εκεί για service και είχα μείνει ευχαριστημένος Tα ρολόγια προς αλλαγή μπαταρίας είναι της τάξης των 100-250 ευρώ. Orient, Casio, Seiko κτλ. Ζητάει 16 ευρώ έκαστο. Τόσα του λείπουν φαίνεται. Μερικοί δεν έχουν καταλάβει σε τι εποχή ζούμε. Στην τιμή βάζει και την σταγανοποίηση με λαστιχάκι/τζελ (κάτι τέτοιο) που βάζουν. Τόσο πάει. Όχι βέβαια οτι θα έπρεπε φυσικά, και πάλι πολύ είναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχει ξανασυζητηθεί. Σε ένα με δυο χρόνια πάλι τα ίδια. Πάλι αλλαγή θα θέλουν. Θα πάω σε άλλον. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2018 από mr.Vox Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, mr.Vox είπε Ζητάει 16 ευρώ έκαστο. Τόσα του λείπουν φαίνεται. Μερικοί δεν έχουν καταλάβει σε τι εποχή ζούμε. τόσο θεωρεί ότι κάνει η δουλειά του, τόσα ζητάει εφόσον όπως και εσύ ο ίδιος είπες έμεινες ευχαριστημένος από προηγούμενη φορά, εσύ έχεις το άδικο.. πήγαινε αλλού που ίσως σου κάνουν χειρότερη δουλειά προκειμένου να δώσεις λιγότερα, αλλά υπάρχει και η άποψη ότι η φθήνια τρώει τον παρά Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2018 από logistoulis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλά κάνει και ζητάει όσα θέλει. Εδώ δεν μιλάμε για service μιλάμε για αλλαγή μπαταρίας. Αν έχεις τρία τέσσερα ρολόγια που κάθονται σίγουρα θα σου φανούν πολλά. Η άποψη μου είναι και θεωρώ ότι είναι πολλά όταν μια μπαταρία κοστίζει λιγότερο από ένα ευρώ και η φλάντζα άλλο τόσο. Τώρα θα μου πεις ότι θα το ελέγξει για στεγανοποίηση και αυτό κοστίζει με το μηχάνημα που έχει για να κάνει απόσβεση. Στο κάτω κάτω ούτε αντιπρόσωπος είναι για να δικαιολογεί τέτοιο ποσό. Μάλιστα μου είπε ότι πρέπει να αφήσει και τα ρολόγια εκεί και να τα πάρω άλλη μέρα. Σαν έναν άλλον που του είχα πάει ένα για να μου κοντύνει το μπρατσελέ και μου λέει ότι πρέπει να το αφήσω εκεί. Καλά του λέω αν στο αφήσω στο μαγαζί πως θα το μετρήσεις πάνω στο χέρι μου; Και μου λέει. Αυτό θα γίνει όταν έρθεις να το παραλάβεις. Τελικά το κόντυνα μόνος μου με ένα εργαλείο που είχα πάρει από το ebay. Αν υπάρχει εναλλακτική δοκιμασμένη λύση για αλλαγή μπαταρίας ας αναφερθεί. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2018 από mr.Vox Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Stamer είπε Δεν υπερβάλλει απλώς, ήταν άκυρο εντελώς σχόλειο θεωρώ. Υπάρχουν σχέδια σε ρολόγια (ανεξαρτήτως μάρκας) που απευθύνονται άλλα περισσότερο σε νεαρές ηλικίες και άλλα περισσότερο σε μεγάλες ηλικίες. Το κάθε brand μπορεί να βγάζει διάφορα σχέδια με στόχο διαφορετικό ηλικιακό κοινό. Αγαπητε δεν υπερβαλω καθολου. Οταν πηγαινα στην σχολη και μου εσκαγε ο αλλος στο κυλικειο και εκανε φιγουρα με το λευκο χρυσο rolex(καινουργιο ή ρεπλικα δεν ξερω,γιατι δεν μας αφηνε να το ''ζυγισουμε''ή να το τσεκαρουμε προσεκτικα)εκει ηταν για γιαουρτι στην μαπα.Και τον εβλεπες μετα να κανει αναπαντητες για να τον παρουν τηλεφωνο. Ασε με γιατι παιζει παρα πολλη φιγουρα στην Ελλαδα(και πολλες ρεπλικες φυσικα)με τον καθε πικραμενο. Ξεχνας το σλογκαν που μας εχει βγει στην Ελλαδα απο πιο παλια?Ακριβο κινητο(iphone)στις καφετεριες και καρτα ποτε,μονο αναπαντητες. Το ιδιο και αλλοι σε τετοιες περιπου ηλικιες που μου βλεπαμε τον James bond και μετα τους κολλαγε στο κουτελο το Omega τρομαρα τους(που πριν την ταινια ουτε κανονικο ρολοι δεν φοραγαν). Αλλο το αν υπαρχουν ρολογια για ολες τις ηλικιες,για ολες τις περιστασεις,για ολα τα γουστα,για ολες τις περιοδουν,με απειρα σχεδια/χρωματα. Μιλαμε για τον Ελληνα της φιγουρας και του φαινεσθε,την εποχη που οι περισσοτεροι δεν φορανε καν ρολογια γιατι οπως λενε εχουν τα κινητα για να βλεπουν την ωρα. Και που αυτοι που φορανε κατι αντιστοιχο ειναι κυριως smart band ή smart watch. 13 λεπτά πριν, mr.Vox είπε Καλά κάνει και ζητάει όσα θέλει. Εδώ δεν μιλάμε για service μιλάμε για αλλαγή μπαταρίας. Αν έχεις τρία τέσσερα ρολόγια που κάθονται σίγουρα θα σου φανούν πολλά. Η άποψη μου είναι και θεωρώ ότι είναι πολλά όταν μια μπαταρία κοστίζει λιγότερο από ένα ευρώ και η φλάντζα άλλο τόσο. Τώρα θα μου πεις ότι θα το ελέγξει για στεγανοποίηση και αυτό κοστίζει με το μηχάνημα που έχει για να κάνει απόσβεση. Στο κάτω κάτω ούτε αντιπρόσωπος είναι για να δικαιολογεί τέτοιο ποσό. Μάλιστα μου είπε ότι πρέπει να αφήσει και τα ρολόγια εκεί και να τα πάρω άλλη μέρα. Σαν έναν άλλον που του είχα πάει ένα για να μου κοντύνει το μπρατσελέ και μου λέει ότι πρέπει να το αφήσω εκεί. Καλά του λέω αν στο αφήσω στο μαγαζί πως θα το μετρήσεις πάνω στο χέρι μου; Και μου λέει. Αυτό θα γίνει όταν έρθεις να το παραλάβεις. Τελικά το κόντυνα μόνος μου με ένα εργαλείο που είχα πάρει από το ebay. Αν υπάρχει εναλλακτική δοκιμασμένη λύση για αλλαγή μπαταρίας ας αναφερθεί. Πηγε η μητερα μου πιο παλια οταν ημουν στρατο ενα citizen αξιας αναλογης με αυτα που αναφερεις παραπανω(γυρω στα 100ευρω)το οποιο το εχω πολλα χρονια.Της ειχε παρει 7ευρω αν θυμαμαι καλα ενα γειτονικο μικρο μαγαζι,βεβαια απο στεγανοποιηση επειδη δεν νομιζω να εκανε και καθολου δουλεια οσο μπορω αποφευγω το νερο. Το αναφερω καθαρα σαν μετρο συγκρισης,με μονο μειονεκτημα την στεγανοποιηση φυσικα που προσωπικα δεν με πολυ πειραζει λογω της μικρης του αξιας. Για να πεις αν ειναι πολλα ή λιγα θα πρεπει να ρωτησεις ποσα ζητανε απο τα επισημα service για την αντιστοιχη δουλεια και μετα να τα συγκρινεις με το συγκεκριμενο. Αν πχ οι αντιπροσωπειες ζητανε 15-20ευρω για το καθενα αναλογα την εταιρεια τοτε ναι δυστηχως ψαχνει για κοροιδα.Αν ομως ζητανε τα διπλασια,τοτε καλα κανει και ζηταει οσα ζηταει. Τελος σε τετοια καταστηματα ακριβως λογω των καιρων αν του πας πχ 4 ρολογια και σου ζητησει 16ευρω για το καθενα,εκει μπορεις να του κανεις παζαρι και να στα αφησει λιγο χαμηλοτερα. Δεν το κανουν φυσικα ολοι αλλα απο το να βαρανε μυγες και να χασουν τσαμπα πελατη δεν θα πουν οχι αρκετοι. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2018 από Fulgore 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Στα συνοικιακά ζητάνε 3 ευρώ. Παλαιότερα άλλαζε και ο Γερμανός και έκανε και στεγανοποίηση. Τώρα δεν ξέρω αν ασχολείται με ρολόγια. Απλά έλεγα για κάτι πιο εγγυημένο για αυτό το συζητάω. Στο συρτάρι θα μείνουν οπότε δεν με νοιάζει και τόσο. Αυτό που κυρίως θέλω είναι να βγουν οι παλιές γιατί άμα βγάλουν υγρά μπορεί να καταστραφεί ο μηχανισμός. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2018 από mr.Vox 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, mr.Vox είπε Στα συνοικιακά ζητάνε 3 ευρώ. Παλαιότερα άλλαζε και ο Γερμανός και έκανε και στεγανοποίηση. Τώρα δεν ξέρω αν ασχολείται με ρολόγια. Απλά έλεγα για κάτι πιο εγγυημένο για αυτό το συητάω. Στο συρτάρι θα μείνουν οπότε δεν με νοιάζει και τόσο. Αυτό που κυρίως θέλω είναι να βγουν οι παλιές γιατί άμα βγάλουν υγρά μπορεί να καταστραφεί ο μηχανισμός. Καλα και εγω πιο παλια πανω απο 5ευρω δεν θυμαμαι να ζηταγαν απλα για μπαταρια,βεβαια λογω των καιρων σου λενε εχουμε που εχουμε ελαχιστη πελατεια ας ανεβασουμε και σε αυτους τις τιμες. Τωρα το ''πιο εγγυημενο'' θα το ακριβο πληρωσεις αυτο ειναι κανονας,δεν ξερω βεβαια σε σχεση με τα επισημα service για τι διαφορα μιλαμε. Αν παντως σε ενδιαφερει αποκλειστικα και μονο η αλλαγη μπαταριας,τοτε προφανως κοιτας σε καποιο αλλο μαγαζι(πιθανως και μικροτερο)με κοστος προφανως κατω των 10ευρω,οσο πιο κοντα στα 5ευρω βρεις. 2 ώρες πριν, logistoulis είπε νομίζω ότι υπερβάλλεις, ούτε περιστάσεις υπάρχουν για τα ρολόγια ούτε απαραίτητα ηλικίες για τη συντήρηση θα συμφωνήσω Κοιταξε να δεις οταν μιλαμε για ρολογια τυπου breitling σε τι ακριβως ηλικιες περιμενεις εσυ να τα δεις να τα φορανε?20ρηδες στο γηπεδο μπασκετ της γειτονιας που θα πας να παιξεις 2v2? Δεν ειναι μονο το αρχικο κοστος αγορας ή το κοστος συντηρισης παιδια.Για να αγορασει καποιος ακομα και ενα φθηνοτερο τυπου Tissot πρεπει να ξερει να εκτιμαει το ρολοι. Εν ετη 2018 και συγκεκριμενα οταν μιλαμε για Ελλαδα για πες μου εσυ σε τοσο ακριβα ρολογια σε τι ηλικιες περισσοτερο εχεις δει να φορανε ή πιστευεις οτι φορανε?Νομιζω οτι πολλοι κολλησαν με την ηλικια και νομιζουν οτι απευθυνομαι σε 50ρηδες και πανω ενα πραγμα,ενω δεν ημουν συγκεκριμενος. Βγειτε απο την φουσκα του τι γραφεται στα διαφορα forum δεξια και αριστερα και δειτε γυρω σαν τι ρολογια(και αν)φορανε οι περισσοτεροι,οχι μονο στις εξοδους αλλα και στην καθημερινοτητα. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2018 από Fulgore 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) άμα κάποιος είναι από οικογένεια που έχει άνεση και του αρέσουν τα ρολόγια από τα 20 μπορεί να φοράει breitling (και βάλε), πού είναι το περίεργο; αλλά έτσι κι αλλιώς σε πιο μικρούς τα ρολόγια δεν είναι τόσο απαραίτητο αξεσουάρ και δεν τα πολυφοράνε, ή θα φοράνε κάποια χιπστερική παπαριά που είναι της μόδας την τάδε στιγμή (και αυτές συνήθως είναι φθηνές) αλλά σχετικά μικρούς με ακριβά ρολόγια έχει τύχει να δω κάμποσες φορές ακόμα και τώρα, δεν χρειάζεται να διαβάσω φόρουμ για κάτι που με ενδιαφέρει και πάει το μάτι αμέσως, πριν κάτι μήνες (το πιο έτσι ακραίο που μου έρχεται στο νου) είχα πετύχει τύπο σίγουρα όχι πάνω από 30 που φόραγε vintage rolex το να αθλείσαι πάντως με καλό σχετικά ρολόι είναι άκυρο γιατί μπορεί να γίνει ζημιά, από το σπασείς κάνα καντράν, μέχρι να στραβώσεις κουμπώματα (και να τραυματιστείς κι εσύ ο ίδιος) , εκτός αν μιλάμε για τρεξιματάκι ξερωγώ ή ιστιοπλοΐα ή γκολφ Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2018 από logistoulis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stamer Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 34 λεπτά πριν, Fulgore είπε Κοιταξε να δεις οταν μιλαμε για ρολογια τυπου breitling σε τι ακριβως ηλικιες περιμενεις εσυ να τα δεις να τα φορανε?20ρηδες στο γηπεδο μπασκετ της γειτονιας που θα πας να παιξεις 2v2? Δεν ειναι μονο το αρχικο κοστος αγορας ή το κοστος συντηρισης παιδια.Για να αγορασει καποιος ακομα και ενα φθηνοτερο τυπου Tissot πρεπει να ξερει να εκτιμαει το ρολοι. Εν ετη 2018 και συγκεκριμενα οταν μιλαμε για Ελλαδα για πες μου εσυ σε τοσο ακριβα ρολογια σε τι ηλικιες περισσοτερο εχεις δει να φορανε ή πιστευεις οτι φορανε?Νομιζω οτι πολλοι κολλησαν με την ηλικια και νομιζουν οτι απευθυνομαι σε 50ρηδες και πανω ενα πραγμα,ενω δεν ημουν συγκεκριμενος. Βγειτε απο την φουσκα του τι γραφεται στα διαφορα forum δεξια και αριστερα και δειτε γυρω σαν τι ρολογια(και αν)φορανε οι περισσοτεροι,οχι μονο στις εξοδους αλλα και στην καθημερινοτητα. Προσωπικά εξήγησα οτι το κάθε brand βγάζει σχέδια για κάθε ηλικία. Το αν ο Έλληνας, ο Άγγλος, ο Γερμανός, ο Χ, ο Ψ έχουν λεφτά να το πάρουν ή αν πρέπει είναι άλλη κουβέντα, κανείς δεν έκανε σχετικά σχόλια. Όντως, σπάνια βλέπεις τέτοια ρολόγια σε 20αρηδες. Ναι, μπορεί να υπάρχουν και πολλοί νέοι που να μπορούν να τα εκτιμήσουν. Το σχόλιο μου αρχικά απλώς απαντούσε στο σχόλιο που έκανες οτι τετοιου τύπου ρολόγια είναι για συγκεκριμένες ηλικίες. Οι εταιρείες βγάζουν μοντέλα για όλους και απο εκει και πέρα όποιος θέλει αγοράζει. Τίποτε λιγότερο, τίποτε περισσότερο. Υπάρχει για παράδειγμα το παρακάτω σχέδιο: http://www.ernestjones.co.uk/webstore/d/6955401/breitling+colt+skyracer+men's+breitlight+strap+watch/ Σου φαίνεται κάτι ευφάνταστο? Ξαναλέω... το αν το φοράει ένα άτομο μόνο ή 1000000 είναι εντελώς διαφορετική συζήτηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 7 ώρες πριν, amagawd είπε Το φορα ο 5χρονος γιος μου σε εξαιρετικα αδυνατο καρπο. Ναι τα baby-g ειναι μικρότερα, και καποια όπως αυτο που έβαλες αρκετά μικρά , το ξερω. Το θεμα ειναι οτι δεν εισάγονται στην Ελλάδα κι έχω ενα θεμα με το ν αγοράζω κατι που δεν έχω δει απο κοντά όποτε ως τωρα δεν ειχα προχωρήσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Μα δεν ανεφερα καπου οτι τα ρολογια δεν βγαινουν σε διαφορα σχεδια(ειδικα με τα απειρα λουρακια)ή οτι μονο οι ηλικιας 50+τα φορανε αυτα. Ημουν ουτως ή αλλως ξεκαθαρος οταν εγραψα για συγκεκριμενες ηλικιες(δεν ανεφερα νουμερα ακριβως για αυτο τον λογο)που για να μπορεσεις να εκτιμησεις ακριβοτερα ρολογια καλως ή κακως περαν της οποιας οικονομικης καταστασης πρεπει να εχεις συνηθισει κιολας γενικα στα ρολογια. Τωρα το αν ο γιος καποιου φοραει στο Καταρ ή δεν ξερω και εγω που Breitling στα 20 του δεν νομιζω να μας ενδιαφερει εμας εδω,ουτε ειναι καποιο παραδειγμα αξιο αναφορας. Εγω μιλαω με βαση τα τωρινα Ελληνικα δεδομενα μιας και σε Ελληνικο forum σχολιαζουμε,και αναφερω τι βλεπω γυρω μου(ακομα και απο συγγενεις),αλλα και τι διαβαζω δεξια και αριστερα περι ρολογιων. Και το παραδειγμα σου δεν μπορω να πω οτι μου λεει κατι. Γνωριζεις εσυ προσωπικα πολλους που θα εδιναν 2000ευρω για το παραπανω μη αυτοματο ρολοι αδιαβροχο μεχρι 100μετρα που αναλογα ρολογια(quartz 100 μετρα προφανως)βρισκει καποιος και κατω απο 100ευρω?Για Ελλαδα μιλαμε παντα,ασε τι κανουν οι αλλοι στο εξωτερικο. Αναφερομαι ξεκαθαρα στο οικονομικο θεμα που οδηγει και στις οποιες αντιληψεις υπαρχουν στην χωρα μας(ειδικα εν ετη 2018)για τα ακριβα ρολογια,αλλα και τα ρολογια γενικοτερα,οχι αν μπορει στην πραξη ενας κατω των 35ετων να φορεσεις τετοια ρολογια ή οχι. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2018 από Fulgore 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Εγώ έχω quartz με τιμή άνω των 2000€. Αυτο μου άρεσε, αυτο πήρα. Ο καθένας με τις επιλογές του 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα