Daemonos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Ένα Tommy Hilfiger μου αρέσει πολύ Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2012 από Daemonos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Ποιος μαλακας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pOLoS Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 αυτό θέλω http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003ZUXTGO/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&camp=1634&creative=19450&tag=19450-21&creativeASIN=B003ZUXTGO&linkCode=as2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Ποιος μαλακας? Αν κρίνουμε από τις πωλήσεις της Rolex, πολλοί και πολλές...Η αλήθεια είναι πως τόσο κακόγουστο rolex δεν έχω δει κανέναν ζωντανό άνθρωπο να φοράει, μόνο σε ταινίες έχω δει κάτι τέτοια. @deamonos, αρκετές εταιρίες που βγάζουν ρολόγια έχουν αντίστοιχης εμφάνισης. Στο συγκεκριμένο πληρώνεις σε μεγάλο ποσοστό το ταμπελάκι, χωρίς η τιμή να ανταποκρίνεται στην πραγματική αξία του ρολογιού. Πχ. αυτό είναι απείρως σημαντικότερο και ποιοτικότερο ρολόι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastor10 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 εχω το casio illuminator mtd-1049 και θελω casio παλι edifice τωρα μαλλον αυτο ή αυτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Αν κρίνουμε από τις πωλήσεις της Rolex, πολλοί και πολλές...Η αλήθεια είναι πως τόσο κακόγουστο rolex δεν έχω δει κανέναν ζωντανό άνθρωπο να φοράει, μόνο σε ταινίες έχω δει κάτι τέτοια. @deamonos, αρκετές εταιρίες που βγάζουν ρολόγια έχουν αντίστοιχης εμφάνισης. Στο συγκεκριμένο πληρώνεις σε μεγάλο ποσοστό το ταμπελάκι, χωρίς η τιμή να ανταποκρίνεται στην πραγματική αξία του ρολογιού. Πχ. αυτό είναι απείρως σημαντικότερο και ποιοτικότερο ρολόι. Μου το έκαναν δώρο το δικό μου, αλλα σαν εμφάνηση δέν είναι άσχημο εντάξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Εχει κανεις αποψη απο τα stuhrling? Ειναι καλα και ποιοτικα ρολογια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Το ρολόι να φανταστώ πάει ανάλογα τον καρπό που έχεις και όχι το πόσο σου αρέσει αλλα το πόσο σου ταιριάζει. έχει διαφορά αν το φοράς στο δεξί η το αριστερό? ( αριστερά εγώ ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Εχει κανεις αποψη απο τα stuhrling? Ειναι καλα και ποιοτικα ρολογια? Απόφυγέ τα καλύτερα, δεν είναι κάποια παραδοσιακή εταιρία. @daemonos, εφόσον σου το έκαναν δώρο, αλλάζει το πράγμα! Όπως και τα ρούχα, δεν ταιριάζουν σε όλους τα ίδια ρολόγια, αν και έχω την εντύπωση ότι στα ρολόγια δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα από θέμα εμφάνισης, όσο από θέμα μεγέθους. Πχ. δεν μπορώ να ανεχτώ τα πολύ μεγάλα ρολόγια στους πολύ λεπτούς καρπούς, δεν μου αρέσει. Και δεν νομίζω ότι έχει σημασία σε ποιό χέρι φοράς το ρολόι, όπου σε βολεύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Ενα omega seamaster ειναι το ονειρο μου http://www.omegawatches.com/ladies/seamaster/planet-ocean/23215382004001 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pOLoS Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Ενα omega seamaster ειναι το ονειρο μου http://www.omegawatc.../23215382004001 πόσο πάει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 πόσο πάει ? Αρκετά χιλιαρικάκια, γύρω στα 10 ίσως λόγω των διαμαντιών; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fuku Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 τι λετε ωρε.......... CASIO και δεν ειμαι καλα..................http://www.amazon.co...54911480&sr=8-1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vk13 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Πχ. δεν μπορώ να ανεχτώ τα πολύ μεγάλα ρολόγια στους πολύ λεπτούς καρπούς, δεν μου αρέσει. Και δεν νομίζω ότι έχει σημασία σε ποιό χέρι φοράς το ρολόι, όπου σε βολεύει. Mια απ τα ίδια. Βλέπω ανθρώπους με λεπτούς καρπούς με κάτι γκουμούτσες που δεν τους πάει καθόλου... Πέρα από αυτό είναι και το στυλ του καθενός να βρει κάτι που του ταιριάζει. Μπορεί ένα πανάκριβο ρολόι ακριβής εταιρίας να δείχνει αίσχος σε κάποιον και ένα με 100 ευρώ πχ σε έναν άλλο να ταιριάζει γάντι. Τις προάλες είδα ένα πιτσιρικά 17 χρονών σε μια βάφτιση με χρυσό ρολογάκι omega... Έλεος. Κάποια πράγματα στη ζωή πρέπει να μπορείς να τα στηρίζεις κιόλας.... Και για να μένουμε offtopic να ένα που προσωπικά μ αρέσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 ΒΕΣΤ ςΑΤΨΗ ΕΩΕΡ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα