Προς το περιεχόμενο

ρολόι χειρός: τί φοράτε/ποιο θα θέλατε?

ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

xe51ma.png

Ποιος μαλακας?

Αν κρίνουμε από τις πωλήσεις της Rolex, πολλοί και πολλές...Η αλήθεια είναι πως τόσο κακόγουστο rolex δεν έχω δει κανέναν ζωντανό άνθρωπο να φοράει, μόνο σε ταινίες έχω δει κάτι τέτοια.

@deamonos, αρκετές εταιρίες που βγάζουν ρολόγια έχουν αντίστοιχης εμφάνισης. Στο συγκεκριμένο πληρώνεις σε μεγάλο ποσοστό το ταμπελάκι, χωρίς η τιμή να ανταποκρίνεται στην πραγματική αξία του ρολογιού. Πχ. αυτό είναι απείρως σημαντικότερο και ποιοτικότερο ρολόι.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν κρίνουμε από τις πωλήσεις της Rolex, πολλοί και πολλές...Η αλήθεια είναι πως τόσο κακόγουστο rolex δεν έχω δει κανέναν ζωντανό άνθρωπο να φοράει, μόνο σε ταινίες έχω δει κάτι τέτοια.

@deamonos, αρκετές εταιρίες που βγάζουν ρολόγια έχουν αντίστοιχης εμφάνισης. Στο συγκεκριμένο πληρώνεις σε μεγάλο ποσοστό το ταμπελάκι, χωρίς η τιμή να ανταποκρίνεται στην πραγματική αξία του ρολογιού. Πχ. αυτό είναι απείρως σημαντικότερο και ποιοτικότερο ρολόι.

Μου το έκαναν δώρο το δικό μου, αλλα σαν εμφάνηση δέν είναι άσχημο εντάξει.

Το ρολόι να φανταστώ πάει ανάλογα τον καρπό που έχεις και όχι το πόσο σου αρέσει αλλα το πόσο σου ταιριάζει. έχει διαφορά αν το φοράς στο δεξί η το αριστερό? ( αριστερά εγώ ).

Εχει κανεις αποψη απο τα stuhrling? Ειναι καλα και ποιοτικα ρολογια?

Απόφυγέ τα καλύτερα, δεν είναι κάποια παραδοσιακή εταιρία.

@daemonos, εφόσον σου το έκαναν δώρο, αλλάζει το πράγμα! Όπως και τα ρούχα, δεν ταιριάζουν σε όλους τα ίδια ρολόγια, αν και έχω την εντύπωση ότι στα ρολόγια δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα από θέμα εμφάνισης, όσο από θέμα μεγέθους. Πχ. δεν μπορώ να ανεχτώ τα πολύ μεγάλα ρολόγια στους πολύ λεπτούς καρπούς, δεν μου αρέσει. Και δεν νομίζω ότι έχει σημασία σε ποιό χέρι φοράς το ρολόι, όπου σε βολεύει.

Πχ. δεν μπορώ να ανεχτώ τα πολύ μεγάλα ρολόγια στους πολύ λεπτούς καρπούς, δεν μου αρέσει. Και δεν νομίζω ότι έχει σημασία σε ποιό χέρι φοράς το ρολόι, όπου σε βολεύει.

Mια απ τα ίδια.

Βλέπω ανθρώπους με λεπτούς καρπούς με κάτι γκουμούτσες που δεν τους πάει καθόλου... Πέρα από αυτό είναι και το στυλ του καθενός να βρει κάτι που του ταιριάζει. Μπορεί ένα πανάκριβο ρολόι ακριβής εταιρίας να δείχνει αίσχος σε κάποιον και ένα με 100 ευρώ πχ σε έναν άλλο να ταιριάζει γάντι. Τις προάλες είδα ένα πιτσιρικά 17 χρονών σε μια βάφτιση με χρυσό ρολογάκι omega... Έλεος. Κάποια πράγματα στη ζωή πρέπει να μπορείς να τα στηρίζεις κιόλας....

Και για να μένουμε offtopic να ένα που προσωπικά μ αρέσει

etop003w.jpg?w=640

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...