Lelouch Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Όντως καλό φαίνεται εμφανισιακά. Θα το ψάξω να δω αν υπάρχει στην Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fronimitis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 7 λεπτά πριν, Lelouch είπε Όντως καλό φαίνεται εμφανισιακά. Θα το ψάξω να δω αν υπάρχει στην Ελλάδα. Μην το ψαχνεις τσαμπα δεν υπαρχει.Δωσε παραγγελια απο 2 λινκς πιο κατω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δεν είναι ούτε αυτόματο ούτε αδιάβροχο, αλλά είναι πανέμορφο. Το ερωτεύτηκα από την ώρα που το είδα 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jakis13 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Φθηνά ή ακριβά ρολόγια, σημασία έχει να χαίρεσαι όταν τα βλεπεις στο χέρι σου ! Το θρυλικό και αγαπημένο Casio F91W σε 2 παραλαγές: Spoiler Κόστος 2 NATO = Κοστος 3 Casio 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ωραίος! Νομίζω ότι το προτιμώ με το κλασσικό λαστιχένιο λουράκι πάντως! (Πόσα εκατομμύρια να έχει πουλήσει;! ). Επεξ/σία 3 Απριλίου 2018 από zio10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jakis13 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Η casio δεν έχει αναφέρει νούμερα αλλά σιγουρα μοσχοπουλάει ακόμη και σήμερα ! Με το εργοστασιακό λουρί ήταν πολύ αδιάφορο οπτικά... Δεν σε ελκύει να το φορέσεις πέρα από τη χρηστική πλευρά του θέματος "ρολόι". Εδώ φυσικά ξεκινά και η συζήτηση γιατί φορά κάποιος ρολόι εν έτει 2018.... (και μαλιστα σε τεχνολογικό forum). Ας την αφήσουμε για κάποια άλλη φορά Επεξ/σία 3 Απριλίου 2018 από jakis13 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cro-Magnon Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Στις 4/1/2018 στις 8:41 ΜΜ, mary είπε Δεν είναι ούτε αυτόματο ούτε αδιάβροχο, αλλά είναι πανέμορφο. Το ερωτεύτηκα από την ώρα που το είδα Συγγνώμη για το αρνητικό σχόλιο, αλλά το βρίσκω φοβερα κακόγουστο! Ελπίζω να μην το φορας δημόσια... 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Όχι το πήρε για το σπίτι Εντάξει τα παραλές λίγο νομίζω... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4mage Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, zio10 είπε Όχι το πήρε για το σπίτι Εντάξει τα παραλές λίγο νομίζω... Νομίζω δεν τα παραλέει, άλλα σαφώς είναι θέμα γούστων, καλοφόρετο να είναι κ όλοι εμείς οι υπόλοιποι είμαστε τρίτοι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Εγώ δεν το βρίσκω άσχημο, δεν είναι κλασσικό ρολόι. Είναι περισσότερο αξεσουάρ - κόσμημα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cro-Magnon Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 11 ώρες πριν, zio10 είπε Όχι το πήρε για το σπίτι Εντάξει τα παραλές λίγο νομίζω... Το σχόλιο μου είναι καλοπροαιρετο και ειλικρινές! Εύχομαι και εγω πχ να ειχε βρεθει κάποιος να με συμβουλευσει για το κούρεμα μου στην εφηβεία. Βλέπω τωρα κατι παλιές φωτογραφίες από την β γυμνασίου και καταλαβαίνω γιατί δεν με πλησίαζε άνθρωπος τοτε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, Cro-Magnon είπε Το σχόλιο μου είναι καλοπροαιρετο και ειλικρινές! Εύχομαι και εγω πχ να ειχε βρεθει κάποιος να με συμβουλευσει για το κούρεμα μου στην εφηβεία. Βλέπω τωρα κατι παλιές φωτογραφίες από την β γυμνασίου και καταλαβαίνω γιατί δεν με πλησίαζε άνθρωπος τοτε! Δέχομαι ότι είναι καλοπροαίρετο και ειλικρινές, αλλά το θεωρώ πολύ τραβηγμένο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cro-Magnon Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) https://www.victorinox.com/global/en/Products/Watches/Mens-Watches/AirBoss-Mechanical/p/241793 Όνειρα θερινής νυκτός, λόγω τιμής, αλλά ενδεικτικά κλασικού σχεδιασμού. Επεξ/σία 4 Απριλίου 2018 από Cro-Magnon 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DJIN Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 οχι ρε το explorer το 2 ,το ενα κοιτα που ειναι classic,αλλιως πας σε diver υπολογιζε με μετρητα και αποδειξη ενα -25% στους μεγαλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cro-Magnon Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 7 λεπτά πριν, 3DJIN είπε οχι ρε το explorer το 2 ,το ενα κοιτα που ειναι classic,αλλιως πας σε diver υπολογιζε με μετρητα και αποδειξη ενα -25% στους μεγαλους Αυτό μου αρέσει περισσότερο στο μάτι. Μπορείς να pm ποιους εννοεις "μεγάλους"; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα