Dakonblackblade Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Κατάστημα με ρολόγια στο κέντρο της Αθήνας? Θέλω δώρο για το κορίτσι αύριο και θα πεταχτώ κέντρο. Κάντε μου μια πρόταση. 50-70 το ποσό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tomahawk Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Κατάστημα με ρολόγια στο κέντρο της Αθήνας? Θέλω δώρο για το κορίτσι αύριο και θα πεταχτώ κέντρο. Κάντε μου μια πρόταση. 50-70 το ποσό. Στοά Φέξη θα βρεις 5-6 καταστήματα μαζεμένα, και στη Πανεπιστημίου πάνω επίσης. Υπάρχει και αυτό το site στο οποίο έχει αρκετά φθηνά ρολογάκια www.watchdeals.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devill0 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Το εχω σε ασημενιο χρωμα με μπρασελε απο τιτανιο!!!Πολυ ωραιο ρολοι Ναι πολυ ωραιο,και κανει τη δουλεια του αψογα. Sent from my MT11i using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 παιδες δωστε μια βοηθεια! θελω ενα ρολοι φθηνο, no name, oversized που λενε... Υπαρχει καποιο καλο e store? ή ακομα καλυτερα παιζει κανα μαγαζι πχ Μοναστηρακι? θα προτιμουσα ν αποφυγω την Ομονοια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 παιδες δωστε μια βοηθεια! θελω ενα ρολοι φθηνο, no name, oversized που λενε... Υπαρχει καποιο καλο e store? ή ακομα καλυτερα παιζει κανα μαγαζι πχ Μοναστηρακι? θα προτιμουσα ν αποφυγω την Ομονοια... www.e-men.gr / www.e-women.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ennoeitai Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι, από καθαρή απορία. Για ποιό λόγο να φοράει κάποιος ρολόι τη σήμερον ημέρα; Εντάξει το λούσο είναι ένας παράγοντας, κατανοητό, αλλά εγώ ρωτάω τι πρακτικό εξυπηρετεί. Υπάρχει κανείς που να κυκλοφορεί χωρίς κινητό (που είναι και ρολόι); Γιατί άμα υπάρχει να του βγάλω το καπέλο. Που δεν έχω, αλλά άμα πάρω, να του το βγάλω μετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 ποιο ευκολα κοιτάς το χέρι σου ή το κινητό στη τσέπη σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι, από καθαρή απορία. Για ποιό λόγο να φοράει κάποιος ρολόι τη σήμερον ημέρα; Εντάξει το λούσο είναι ένας παράγοντας, κατανοητό, αλλά εγώ ρωτάω τι πρακτικό εξυπηρετεί. Υπάρχει κανείς που να κυκλοφορεί χωρίς κινητό (που είναι και ρολόι); Γιατί άμα υπάρχει να του βγάλω το καπέλο. Που δεν έχω, αλλά άμα πάρω, να του το βγάλω μετά. Μερικοί τα χρησιμοποιούν στα sports (καταδυτικά/ποδηλάτες κτλ) αλλά ok αυτοί είναι το 1% του γενικού πληθυσμού. Από εκεί και πέρα, πουλ μουρ (για τα ακριβά), branding, συν ότι αν είσαι καλαίσθητος και επιλέξεις κάτι που να βλέπεται, το ρολόι μπορεί να είναι ένα όμορφο αξεσουάρ. Μην το βλέπεις μόνο χρηστικά... Ααα και υπάρχει και μία ομάδα ανθρώπων που τα συλλέγουν, τα μυρίζουν και ίσως τους κάνουν και γλυκό έρωτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι, από καθαρή απορία. Για ποιό λόγο να φοράει κάποιος ρολόι τη σήμερον ημέρα; Εντάξει το λούσο είναι ένας παράγοντας, κατανοητό, αλλά εγώ ρωτάω τι πρακτικό εξυπηρετεί. Υπάρχει κανείς που να κυκλοφορεί χωρίς κινητό (που είναι και ρολόι); Γιατί άμα υπάρχει να του βγάλω το καπέλο. Που δεν έχω, αλλά άμα πάρω, να του το βγάλω μετά. επειδη ειναι γερος και εχει αισθηση του στυλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι, από καθαρή απορία. Για ποιό λόγο να φοράει κάποιος ρολόι τη σήμερον ημέρα; Εντάξει το λούσο είναι ένας παράγοντας, κατανοητό, αλλά εγώ ρωτάω τι πρακτικό εξυπηρετεί. Υπάρχει κανείς που να κυκλοφορεί χωρίς κινητό (που είναι και ρολόι); Γιατί άμα υπάρχει να του βγάλω το καπέλο. Που δεν έχω, αλλά άμα πάρω, να του το βγάλω μετά. Δε βολεύει να μετρήσεις σφυγμό με το κινητό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δε βολεύει να μετρήσεις σφυγμό με το κινητό. that also +1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 www.e-men.gr / www.e-women.gr σ ευχαριστω που απαντησες, αυτα τα μαγαζια ομως τα ξερω κι εχουν επωνυμα ρολογια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 http://www.autoblog.com/2010/11/09/norschleife-watches-measure-the-time-that-counts/ Το δεξια πως σας φαινετε? Σκεφτομαι να το αγορασω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δεν έχω ρολόι αλλά θα ήθελα να έχω αυτό: Τρομερό το Omega γιατρέ ' date=' αλλά με μια γρήγορη ματιά πολύ ακριβό . [/quote'] Στα ωμεγα απο Τηβ τιμη καταλόγου υπολόγισε -35,40% σε συγκεκριμένα καταστήματα εξουσιοδοτημένο πάντα. Έχω 2 στο μυαλο που μετα απο έρευνα για ένα seamaster που ήθελα μου το επιβεβαίωσαν και οι ίδιοι Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 σ ευχαριστω που απαντησες, αυτα τα μαγαζια ομως τα ξερω κι εχουν επωνυμα ρολογια! Παρακαλώ. Στα μαγαζιά αυτά πάντως βρίσκεις επώνυμα , πολύ ωραία και παμφθηνα ρολόγια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα