djuan1988 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Σε οικονομικά αυτόματα έχει ωραία μοντέλα και η orient. Δες αν σου άρεσει κανένα. Για τα christopher ward έχει κανείς άποψη; Μου τα έχει προτείνει φίλος που ασχολείται και τα έχει σε εκτίμηση. Μια χαρά είναι. Αυτό που με χαλάει είναι που αλλάζει συνεχώς logo. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Ειναι καινούργια σχετικά μάρκα και μάλλον προσπαθεί να προσελκύσει κόσμο. Για αυτό μαλλον αλλάζει logo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 αν θες κατι σε christophe παρε christophe claret ειναι καλυτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Και οικονομικά απ'ό,τι είδα! Μπα όχι, απλά το θυμήθηκα και το ρώτησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 θα δωσεις κατι παραπανω αλλα θα ειναι λιγο καλυτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Θα το έχω υπόψη! Να 'σαι καλά! Σοβαρά για τα άλλα έχεις άποψη; Ή τίποτα ιδιαίτερο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 τσιγγουνη αν μιλαμε για 1500 ευρα πανω κατω ,θα πηγαινα σε πιο αναγνωρισμενες μαρκες,longines,oris,hamilton ειναι σαν το montblanc που ειδαμε παραπανω,ναι ωραιο, ποιοτικο, dlc,καλη μαρκα ,ειχα καποτε ενα ,μπορει να το εχω ακομη δεν ειμαι σιγουρος ,αλλα σαυτα τα λεφτα θα επαιρνα omega 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Έχει και πιο οικονομικά και πολλές φορές έχει προσφορές. Δεν μιλούσα για τόσα λεφτά όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 παλι για ρολοι ψαχνεσε?το κινητο δεν γραφει την ωρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Όχι δεν είναι ώρα για ρολόι τώρα, δεν παίρνω άλλο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FireKiller Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 ειναι σαν το montblanc που ειδαμε παραπανω,ναι ωραιο, ποιοτικο, dlc,καλη μαρκα ,ειχα καποτε ενα ,μπορει να το εχω ακομη δεν ειμαι σιγουρος ,αλλα σαυτα τα λεφτα θα επαιρνα omega ωπ ωπ σπόντα #jk btw είδα ότι πάει περίπου 1-1.5 sec μπροστά (χθες vs σήμερα) . Kαλά δεν είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 πολυ καλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα, έχει αγορασει κανείς από creation watches? Αγόρασαν κάποιοι γνωστοί μου πριν μερικές μέρες, τους ήρθαν με DHL σε 5 μέρες και δεν πλήρωσαν τίποτα σε τελωνείο, ανησυχώ μόνο για την αυθεντικότητα των ρολογιών. Επίσης με προβληματίζει ότι στο κουτί έγραφαν replica watch και είχαν παραστατικό στα 5 δολάρια. Έχετε κάποια πρόταση σε αυτόματο στα 200 ευρώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Διάβασε εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Είχα αγοράσει παλιά. Δεν είχα πρόβλημα με ένα Seiko 5. γενικά πάντως αν πήγαινα σε κάτι ακριβότερο θα το έψαχνα πολύ περισσότερο. Tι μαιμουδιά τώρα να κάνεις σε ένα seiko 5. ίσως το αναφέρουν αυτό για λόγους τελωνείου κτλ. Πολλές φορές δεν στέλνουν τα original κουτιά και έντυπα αλλά το διευκρινίζουν κιόλας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα