gdriver Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Κι εγώ αυτή την εντύπωση είχα, απλά δε φαίνονταν καθαρά όλες οι βίδες στο στεφάνι και είχα αμφιβολίες. Και το λουράκι δε φαίνεται να είναι ίδιο... fenix 3 είναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Γνωστό φαινόμενο τελευταία σε πολλές ηλεκτρονικές συσκευές που στην οθόνη δεν μπορείς να διακρίνεις πλέον αυτά που γράφει. Πρέπει να οφείλεται στα φθηνά ηλεκτρονικά που χρησιμοποιούν σχεδόν όλοι κατασκευαστές. Το έχω παρατηρήσει σε οθόνες UPS σε οθόνες ενισχυτών, σε οθόνες σταθερών τηλεφώνων, αναγνώριση κτλ. Σε οθόνες ράδιο cd αυτοκινήτων. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Σωστά, κάτι σαν το capacitor plague αρχές 2000. Το έχω δει και εγώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Άσχετο. Αλλά έχω συσκευές από το 80 και οι οθόνες λειτουργούν τέλεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 6 μήνες στον καρπό πλέον... ότι και να πω είναι λίγο. VFM απλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FireKiller Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Μετά από τρεις μήνες τελικά το παρήγγειλα και τώρα αναμονή να έρθει Σίγουρα δεν είναι ότι πιο value for money αλλά 'ντάξει, καλώς εχόντων δεν θα χρειαστεί να (ξανά) ασχοληθώ για αρκετό καιρό. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Φαίνεται πολύ όμορφο! Βάλε και καμιά πραγματική φωτογραφία όταν έρθει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FireKiller Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Φαίνεται πολύ όμορφο! Βάλε και καμιά πραγματική φωτογραφία όταν έρθει! Ευχαριστώ, θα ανεβάσω σύντομα με το καλό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Καλοφόρετο, δεν ρωτάω πόσο κάνει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FireKiller Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Καλοφόρετο, δεν ρωτάω πόσο κάνει! ευχαριστώ πολύ, το εκτιμώ. Για τις τιμές που παίζουν, καλά θα λεγα πως μου πήγε (από chrono24) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα, Καμία ιδέα για Skeleton Watch αξιόπιστο και όχι Κινέζικο με 15 ευρώ, έχετε να προτείνετε; Θέλει φίλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 όχι κινέζικο + 15 ευρώ ; ούτε την κορώνα δε παίρνει φαντάζομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Έψαξα Amazon, και μόνο κάτι σκουπίδια με 10-20$ είδα που είχαν μισά review μονάστερα ότι χάλασε μετά απο μισή ώρα. Για αυτό λέω κάτι Japan made ξέρω 'γω. όχι κινέζικο + 15 ευρώ ; ούτε την κορώνα δε παίρνει φαντάζομαι Δεν εννοώ με 15 ευρώ, λέω σαν αυτά τα "σκουπίδια" δεν θέλουμε. Ούτε φυσικά 300+ ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Sorry, δε διάβασα καλά το μύνημά σου Για ρίξε ένα βλέφαρο εδώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Aυτό είναι έρωτας http://forums.watchuseek.com/f2/kemmner-acquisition-734493.html Θα κοιτάξω, ευχαριστώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα