Προς το περιεχόμενο

ρολόι χειρός: τί φοράτε/ποιο θα θέλατε?

ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για λόγους οικονομικούς θα προτιμούσα το Invicta. Αν διέθετα τα παραπάνω χρήματα βεβαιότητα το Seiko.

Σίγουρα το seiko έχει δείκτες που φωσφορίζουν καλύτερα. Η στεγανότητα του invicta είναι καλύτερη αν και δεν με ενδιέφερε αυτό γιατί δεν είμαι δύτης. Αρκεί  που είναι αδιάβροχο για τις δραστηριότητες του καλοκαιριού.

Η Seiko έχει καλύτερο quality control.

Η Invicta έχει διφορούμενα συνήθως σχόλια από τους καταναλωτές. Αντιθέτως στα seiko έχουν σταθερά πολύ καλές αξιολογήσεις.

Ίσως να είναι και το ίδιο εργοστάσιο παραγωγής ή ένα από τα ίδια αφού δεν είναι made in Japan και τα δύο.

Ίσως πετύχεις και κομμάτια Ιαπωνέζικα seiko. Αρκετά ακριβότερα όμως.

Το τελευταίο Invicta που αγόρασα ήρθε με εγγύηση τριών ετών. 

Δεν υπάρχει αντιπρόσωπος στην Ελλάδα οπότε είναι σαν να μην υπάρχει...και τρέχα γύρευε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Με το amazon.com με προπληρωμένο φόρο αγόρασα αυτό το Invicta 3044 Grand diver.

invicta_grand_diver_3044.jpg

Ήρθε με Aramex χωρίς πρόβλημα.

Λίγα λόγια για το ρολόι. Αν δεν μπορείτε τα βαριά ρολόγια και δεν έχετε μεγάλο χέρι δεν κάνει για σας Είναι και ογκώδης. Φέρει μηχανισμό seiko ΝΗ35Α αυτόματο; και είναι πολύ αξιόπιστος.

Πριν από αυτό είχα το Pro diver 89026OB της ίδιας μάρκας  το οποίο μου το έκλεψαν στην Ομόνοια μαζί με το κινητό. Νόμιζαν ότι είναι Rolex.

Πώς μπορείς να προπληρώσεις τον φόρο μέσα από το site?

Με αυτό τον τρόπο δεν θα έχει τίποτα εξτραδάκια στο τελωνείο?

Δεν υπάρχουν εξτραδάκια. Υπάρχει επιλογή στο amazon και ebay. Δεν αφορά όλα τα προϊόντα ομως Στο ebay δεν μπόρεσα να αγοράσω γιατί η κάρτα δεν ήταν αποδεκτή λόγω CC.

https://www.google.gr/search?q=casio+protrek+prg+300&safe=off&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiyhp-Y7KbWAhXKOxQKHUpsCsIQ_AUICigB&biw=1536&bih=735#imgrc=5rbd2lBoyN2i2M:

Βαρομετρα υψομετρα πυξιδα αλτιμετρο και θερμομετρο. Και οταν τελειωσει η μπαταρια του; Εχει ηλιακο πανελ για φορτιση. Το εχω λιγο πανω απο 1 χρονο και με εχει βγαλει ασπροπροσωπο.

• Like 2

Μια και λέμε για Seiko, πείτε κανένα ρε παιδιά που να είναι Ιαπωνικής κατασκευής με κόστος μέχρι τα 100.. (αν υπάρχει φυσικά, και το θέλω από Ελλάδα)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η αναβίωση των late 60s early 70s. Μάρκα φθηνή εκείνη την εποχή με πολλά προβλήματα η οποία προσπαθεί να πάρει την εκδίκηση της

Επεξ/σία από mr.Vox

καλησπέρα.. θέλω 2 ρολόγια για δώρο σε πατέρα και αδερφό (58 και 27 χρονών). ψάχνω κάτι μεταξύ 50-100 ευρώ έκαστο και αναλογικό...

σκέφτομαι για κάτι τέτοιο στον πατέρα μου https://www.skroutz.gr/s/375355/Casio-MTD-1053D-2AVEF.html που του αρέσει με καδένα,είναι αδιάβροχο και ελπίζω να το κρατήσει 1-2 χρόνια (συνήθως δεν τα κρατάει)  

και κάτι τέτοιο https://www.skroutz.gr/s/11975626/Nautica-NAD16000G.html στον αδερφό μιας και ντύνεται ποιο casual με t-shirt,και τζιν συνήθως και θέλει να μπει στον κόσμο των ρολογιών.

το casio κατά 90% είναι καλή επιλογή, και θα το πάρω για τον πατέρα.Για το άλλο δεν έχω ιδέα...

κάποιες επιλογές στο style του nautica έως 100 ευρώ? 

Μια χαρά το πρώτο για τον μπαμπά. Θα το κρατήσει άνετα.

Για το δεύτερο δεν ξέρω δεν απαντώ γιατί είναι fashion

ευχαριστώ για τις απαντήσεις...  ξέχασα να πω ότι ή αγορά δεν είναι ανάγκη να γίνει από Ελλάδα.

για το nautica είμαι σκεπτικός και εγώ αν και βλέπω πως ανήκει στην timex,και φαίνεται καλό σαν ποιότητα.

πιστεύω θα κόστιζε γύρο στα 70 αν δεν είχε την "μάρκα" πάνω του..

έχετε να προτείνετε κάτι άλλο στο style του nautica που έβαλα ποιο πάνω? 

Ξεκινησα πριν 2 χρονια να θελω ενα ρολοι για τις εξοδους μου μιας κι ειναι το μονο κοσμημα ενος ανδρα.

Σκουλαρικια,κολιεδες και βραχιολια δεν φοραω οποτε μου φανηκε καλη ιδεα να εχω ενα ρολοι.Ομως εφαγα κολλημα κι αφου ξεκινησα με ενα emporio armani για τις εξοδους,μετα ηθελα κι ενα για καθε μερα και πηρα κι ενα casio gear marine.

Δεν εφτανε ομως ηθελα κι ενα για την δουλεια που να εχει λειτουργια smartwatch για να δοναει μιας και δεν ακουω το κινητο μου.

Αλλα ηθελα να κραταει κι η μπαταρια του οποτε πηρα ενα Garmin forerunner 230.

Κι ηθελα κι αλλο ενα για εξοδους και πηρα κι ενα tissot quickster bracelet που ειναι ωραιο αλλα λιγο πιο σπορ.

Επομενος στοχος ενα seiko skx007.

Και βλεπουμε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...