ArisBat Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Όχι είμαι Γερμανία και είναι προσφορά από καλό κατάστημα. Τελικά το χτύπησα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FireKiller Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Εμένα αυτό μαρέσει εδώ και καιρό αλλά δεν το σηκώνει η τσέπη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fylatos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Οκ δε λέω όμορφο αλλά έχει παρόμοια σε φτηνότερη τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Οκορφο αλλά τόσα λεφτά για rebranded Sellita ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FireKiller Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Οκ δε λέω όμορφο αλλά έχει παρόμοια σε φτηνότερη τιμή. Έχεις να προτείνεις κάτι άλλο που να μοιάζει σε design? Οκορφο αλλά τόσα λεφτά για rebranded Sellita ? αλήθεια τώρα? Δεν ξέρω αν με ξενέρωσες ή όχι googleάρω τώρα να δω τι παίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Το δώρο που έγραψα πριν λίγες μέρες! 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lifeowner771 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Eχω παθει ενα μικρο κολλημα με το σχεδιο του παρακατω. Υπαρχει κανα site που να πουλαει MVMT απο Ευρωπη, γιατι κοστος ρολογιου + τελωνειο δεν αξιζει. Η εστω αμα υπαρχει καποιο παρομοιο σχεδιο απο αλλη εταιρια σε αυτα τα λεφτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jakis13 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Νεα παραλαβή σήμερα: Ελαφρύ για αυτόματο (σημαντικό για καθημερινό ρολόι) και η ποιότητά του δείχνει ανώτερη από την κατηγορία τιμής του. Πολυ επιτυχημένη οπτικά η επιλογή του ματ φινιρίσματος και το χακί χρώμα σε dial & strap δειχνει τελικά πολυ ωραιότερο από ότι περίμενα ! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Καλοφόρετο. Έχει τον Ιαπωνικό μηχανισμό μέσα. Για τσέκαρε την ακρίβεια του μηχανισμού του. Πρέπει να φοράει τον Seiko 7S26B Συνήθως φεύγουν γύρω στα 10 δευτερόλεπτα μπροστά ημερησίως και μετά «στρώνουν». Πάνε καλύτερα δηλαδή. Αν είσαι τυχερός μπορεί να χάνει ελάχιστα δευτερόλεπτα ημερησίως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fylatos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Μεγεια. Έχω το ίδιο είναι μαύρο σκυλί, χάνει ελάχιστα μετά από τον πρώτο μήνα. Εξαιρετική αγορά για τα λεφτά του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Eχω παθει ενα μικρο κολλημα με το σχεδιο του παρακατω. Υπαρχει κανα site που να πουλαει MVMT απο Ευρωπη, γιατι κοστος ρολογιου + τελωνειο δεν αξιζει. Η εστω αμα υπαρχει καποιο παρομοιο σχεδιο απο αλλη εταιρια σε αυτα τα λεφτα. Σε τι ποσά παίζουν αυτά? Μόλις το είδα μου θύμισε nomos https://www.nomos-store.com Αλλά μιλάμε μάλλον για άλλο επίπεδο κόστους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snb Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Νεα παραλαβή σήμερα: snk805k2.jpg Ελαφρύ για αυτόματο (σημαντικό για καθημερινό ρολόι) και η ποιότητά του δείχνει ανώτερη από την κατηγορία τιμής του. Πολυ επιτυχημένη οπτικά η επιλογή του ματ φινιρίσματος και το χακί χρώμα σε dial & strap δειχνει τελικά πολυ ωραιότερο από ότι περίμενα ! Πολύ ωραίο. Τιμή και link μπορείς να στείλεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Πολύ ωραίο το seiko! Το κοιτούσα κι εγώ κάποια στιγμή, ειδικά το μπεζ και το μπλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Βλέπω οτι το επιπεδο σας ανεβαίνει σιγα σιγα, μπράβο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lifeowner771 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Σε τι ποσά παίζουν αυτά? Μόλις το είδα μου θύμισε nomos https://www.nomos-store.com Αλλά μιλάμε μάλλον για άλλο επίπεδο κόστους Nomos και Junghans chrono μεγαλες αδυναμιες. Το ρολοι που ποσταρα ειναι της εταιριας MVMT. Daniel Wellington το στυλ της εταιριας. Το ρολοι ειναι quartz, γυρω στα 110 αν θυμαμαι καλα. Απλως η βλακεια ειναι πως επειδη δεν τα στελνουν σε εταιριες που πουλανε ρολογια, μπορεις να τα αγορασεις σχεδον αποκλειστικα απο το site τους. Το οποιο σημαινει στελνουν απο Αμερικη, αρα εχεις και το κοστος τελωνειου, αρα 200 ευρω για fashion watch quartz ρολοι δεν λεει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα