redykt Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Παιδια εχετε υποψην σας καποιο μοντερνο-κλαρινογαμπρινιστικο ; Κοιταξα κατι oozoo αλλα οι κριτικες ηταν αισχρες
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Παιδια εχετε υποψην σας καποιο μοντερνο-κλαρινογαμπρινιστικο ; Κοιταξα κατι oozoo αλλα οι κριτικες ηταν αισχρες Δεν ξέρω αν είναι στο budget σου , αλλά έχουν καλές κριτικές
volos27 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δεν ξέρω αν είναι στο budget σου , αλλά έχουν καλές κριτικές αν ηταν καλα θα τα φορουσε ο κοσμος,δεν εχω δει ουτε εναν
nvel Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 δηλαδή δεν τα αγοράζουν επειδή είναι κακά ρολόγια και οχι επειδή έχουν 500 χιλιάρικα;
volos27 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 με το κιλο στα καλαθια στην λαικη τα πουλανε
fylatos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 To Seiko σε πράσινο το έχω ανεβάσει καμιά 60 σελίδες πίσω. Κακό σκυλί το φοράω όταν δε θέλω να σπάσω κάτι ακριβό. Δεν έχει ίχνος γρατσουνιας. Ο μηχανισμός παρά τα χτυπήματα σε τοίχους κλπ δεν έχει θέμα, το λουράκι δε μυρίζει γιατί αναπνέει
AristidisZ Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Θελω να προσθέσω ένα field seiko 5 στη συλλογή αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω για το χρώμα: SEIKO-5-Military-Automatic-Sport-Watch-SNK803-SNK805-_57.jpg Πράσινο (SNK805) ή Μπεζ (SNK803) ; Χρήση χαλαρή. Δεν θα ειναι το κύριο καθημερινό ρολόι. Άλλη μια φωτό: s-l500.jpg Τι λέτε; Όμορφα ρολόγια για καθημερινή χρήση Safe επιλογή το μαύρο, εγώ θα έπαιρνα μπλε πάντως (μου αρέσει γενικά πολύ σαν χρώμα)
fylatos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Το χακί φοριέται γενικά σχεδόν με όλα τα χρώματα χωρίς να βαράει στο μάτι πάντως
nvel Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 το πράσινο, για όσους το θεωρούν μικρό υπάρχει και μεγαλύτερη εκδοσή του (SNZG)
jakis13 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Πήρα το πράσινο τελικά. Θα ανεβάσω φωτογραφία όταν έρθει. Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. 3
logistoulis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Το χακί φοριέται γενικά σχεδόν με όλα τα χρώματα χωρίς να βαράει στο μάτι πάντωςΧακί ρολόι βαράει και βαράει αρκετά, το μαύρο είναι το πιο ουδέτερο Για τη συγκεκριμένη κατηγορία πάντως (field watches) το χακί είναι από τα πιο ταιριαστά και ωραια χρώματα. Απλά μετά είναι πολύ ζμπορ για άλλες περιπτώσεις σαν κύριο καλύτερα όχι εκτός αν δουλεύεις στη φύση ξερωγω
vrwmiaris Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Βολε την γνώμη σου, το mudmaster,quadsensor,ή κάνα gulfmaster; σε αυτή την τιμή να επιλέξω κάποιο άλλο; δηλαδή παίρνω με μηχανισμό της προκοπής;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα