Προς το περιεχόμενο

ρολόι χειρός: τί φοράτε/ποιο θα θέλατε?

ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαιρετω την παρέα.

Φοράω αυτο το casio gw6900 10 χρόνια. Δεν το έβγαλα στιγμή απο επάνω μου. Θελω να γυρίσω σε αναλογικό αυτόματο όπου επίσης θα φοράω συνέχεια. Θα διαθέσω περίπου 200€. Διάβασα όλες τις σελίδες του thread και κατέληξα στο seiko skx007 μάλλον με πλαστικό λουράκι.

Εχω απλά δύο απορίες.

1ον: Η περιστρεφόμενη στεφάνη θα αντέξει στην άμμο της θάλασσας ή στην σκόνη της δουλειάς μου; (Μπετατζίδικο). Φοβαμε οτι θα φρακαρει και δεν θα γυρνάει.

2ον: Αν το κρύσταλλο που φοράει είναι ανθεκτικό εστω οσο το casio που έχω.

post-193560-0-66171100-1501228645_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Χαιρετω την παρέα.

Φοράω αυτο το casio gw6900 10 χρόνια. Δεν το έβγαλα στιγμή απο επάνω μου. Θελω να γυρίσω σε αναλογικό αυτόματο όπου επίσης θα φοράω συνέχεια. Θα διαθέσω περίπου 200€. Διάβασα όλες τις σελίδες του thread και κατέληξα στο seiko skx007 μάλλον με πλαστικό λουράκι.

Εχω απλά δύο απορίες.

1ον: Η περιστρεφόμενη στεφάνη θα αντέξει στην άμμο της θάλασσας ή στην σκόνη της δουλειάς μου; (Μπετατζίδικο). Φοβαμε οτι θα φρακαρει και δεν θα γυρνάει.

Εδώ είσαι φίλε :

https://www.belibasakis.gr/index.php?route=product/product&product_id=10946

• Like 1

Επισκέπτης

Παλιά μηχανή τo skx , σκυλί στην αντοχή όμως. Θα έπαιρνα στα ίδια λεφτά την καινούργια χελώνα από έξω για να βγει λιιιγο πάνω από 200€ και με ποιο καινούργια μηχανή που έχει και hand winding και hacking.

Παλιά μηχανή τo skx , σκυλί στην αντοχή όμως. Θα έπαιρνα στα ίδια λεφτά την καινούργια χελώνα από έξω για να βγει λιιιγο πάνω από 200€ και με ποιο καινούργια μηχανή που έχει και hand winding και hacking.

μπορείς να στείλεις λινκ για ποιο λες;

Χαιρετω την παρέα.

Εχω απλά δύο απορίες.

δες και αυτο http://www.ebay.com/itm/Aramar-Arctic-Patrol-Automatic-Divers-Watch-Ex-Steinhart-Partner-/222592332244?hash=item33d38971d4:g:X0oAAOSwstJZXj22

• Like 1

Καλημέρα,

επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για το seiko skx007 έχετε να προτείνετε κανένα μαγαζί ή κάποιο site? Ευχαριστώ

creationwatches ειχα παρει το δικο μου πριν 3+ χρονια,δεν γνωριζω αν καπου αλλου το βρεις φθηνότερα,τι παιζει με τελωνειο αυτο τον καιρο. 

Μεγειά, καλοφόρετο!

Ψάχνω κι εγώ κάτι αυτόν τον καιρό. Με πιο επίσημο ντύσιμο πάνε αποκλειστικά αυτά που λένε dress; (Αποκλειστικά που λέει ο λόγος, αν χτυπάει άσχημα κάτι άλλο εννοώ).

Επίσης, αξίζει κάποιο quartz ακριβότερης εταιρείας σε σχέση με κάποιο αυτόματο φτηνότερης κατηγορίας; Πχ, ένα quartz tissot είναι καλύτερο συνολικά από ένα αυτόματο seiko ή orient;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...