Προς το περιεχόμενο

ρολόι χειρός: τί φοράτε/ποιο θα θέλατε?

ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μα δεν βρισκονται στο ιδιο tier!

το ενα εχει 50κ και το αλλο 30κ..

γιατι θετεις συγκριση με την αρχικη τιμη και οχι με την πραγματικη?

δηλαδη το omega planet ocean πιστευεις οτι ειναι ιδιο tier με το submariner επειδη εχουν την ιδια αρχικη τιμη?

Σου λέω υπάρχει λόγος που ενώ ξεκινάμε με 90-100Κ καταλήγει το πιο φτηνό από τα τρία. Το έχουν υπερκοστολογήσει και είχε το μεγαλύτερο depreciation. Και ναι μιλάμε πάντα με αρχική όταν συγκρίνουμε αυτοκίνητα, ρολόγια, σκάφη, κα είδη πολυτελείας.

Άσχετα με το ποσό χάνουν ή κερδίζουν αξία.

Βασικά είμαστε εκτός θέματος στο νήμα οπότε αν θες στείλε μου pm.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο λογος που πιστευω οτι δεν πρεπει να συγκρινουμε τα ρολογια με βαση την αρχικη τους τιμη ειναι γιατι η αρχικη τους τιμη ειναι τελειως πλασματικη...μπορεις να παρεις ενα ρολοι που εχει 10000 αρχικη με 5000 ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ στο grey market.

Μπορεις να το κανεις αυτο με ενα αυτοκινητο?Οχι ...

anyway αυτη ειναι η αποψη μου :-)

παντως αν ειχα να επιλεξω αναμεσα σε patek - lange θα επελεγα

A-Lange-Sohne-Datograph-Perpetual-Tourbi

Για οποιον θελει να δει ποσο πλασματικες ειναι οι τιμες των ρολογιων ας δει αυτο το βιντεο.. ειναι ο ceo της iwc https://www.youtube.com/watch?v=IOGlRNrdHQs

Επεξ/σία από dimos15

Επισκέπτης

Άμα μπορούσες να κάνεις το ίδιο με ρολεξ θα σε παρακαλούσα να με βοηθήσεις γιατί πριν λίγο καιρό έδωσα το 16610 μου και σε λίγο θα με πιάσει το σαράκι να επιστρέψω.

Θα βόλευε να το πάρω -50%

Άμα μπορούσες να κάνεις το ίδιο με ρολεξ θα σε παρακαλούσα να με βοηθήσεις γιατί πριν λίγο καιρό έδωσα το 16610 μου και σε λίγο θα με πιάσει το σαράκι να επιστρέψω.

Θα βόλευε να το πάρω -50%

x0a0x0

σε rolex δεν γινεται δυστυχως

πρεπει να πληρωθει ο roger federer :-D

To έκανα αυτό, αλλά δεν κατάλαβα τι ακριβώς παίζει. Ναι οκ, ο κατασκευαστής πουλάει με διαφορετικούς όρους και διαφορετικές τιμές στους μεταπωλητές, αλλά δεν καταλαβαίνω πως δουλεύει

Παιδιά, τι είναι το grey market?

Θα το ρωτούσα κι εγώ :)

Grey Market vs AD

http://www.timelessluxwatches.com/reviews/why-use-authorized-dealer

ps: Προσωπικα μονο απο AD's κανω τις αγορες,  κυριως για το warranty & service.  :-)

• Like 1

καποιο ρολοι σαν της φωτο post-140396-0-32222000-1500235846_thumb.jpg να φαινονται τα εσωτερικα του μεροι η εστω καποιο πηνιο αλλα ποιο οικονομικο απο το ingersoll μηπως εχετε να προτινετε? σε καποια μαρκα σχετικα γνωστη μεχρι και 200ευρω αν ειναι δυνατον.

καποιο ρολοι σαν της φωτο  να φαινονται τα εσωτερικα του μεροι η εστω καποιο πηνιο αλλα ποιο οικονομικο απο το ingersoll μηπως εχετε να προτινετε? σε καποια μαρκα σχετικα γνωστη μεχρι και 200ευρω αν ειναι δυνατον.

Orient goldeneye . Υπαρχει ebay   http://www.ebay.co.uk/itm/ORIENT-FDB05001B0-GOLDEN-EYE-Sapphire-Automatic-watch-5-ATM-New/391836755725?_trksid=p2047675.c100005.m1851&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIM.MBE%26ao%3D2%26asc%3D44779%26meid%3D4ac0112ced794af09c33abb90bd419dc%26pid%3D100005%26rk%3D6%26rkt%3D6%26sd%3D391834555359

FDB05001B0-510x652.png

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...