Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κατι χτυπησε μεσα μου οταν το ειδα......  :-)

Navitimer-1461-Blacksteel.png

Οποτε ειμαι σε αναζητηση again..... :-D  (εχω παρει με την σειρα ολους τους Official AD's  εδω περα και οι ερωτησεις πεφτουν βροχη :P )

Eιχα κανει σκεψεις για Bamford αλλα ειχε μεγαλη λιστα αναμονης σε οποιο και να διαλεγα ..... οποτε ακυρο..... :-(

• Like 2
Δημοσ.

Λίστα αναμονής για ρολόι ε;! Αυτό που έβαλες είναι πολύ ωραίο πάντως! (Πόσο κάνει δεν ρωτάω καν! :D ).

Δημοσ.

Λίστα αναμονής για ρολόι ε;! Αυτό που έβαλες είναι πολύ ωραίο πάντως! (Πόσο κάνει δεν ρωτάω καν! :D ).

Σχεδον ολες οι εταιριες (Ηigh Tier)  εχουν λιστα αναμονης για καποια κομματια τους. 

• Like 1
Δημοσ.

Κατι χτυπησε μεσα μου οταν το ειδα......  :-)

Οποτε ειμαι σε αναζητηση again..... :-D  (εχω παρει με την σειρα ολους τους Official AD's  εδω περα και οι ερωτησεις πεφτουν βροχη :P )

Eιχα κανει σκεψεις για Bamford αλλα ειχε μεγαλη λιστα αναμονης σε οποιο και να διαλεγα ..... οποτε ακυρο..... :-(

θελουμε φωτο 

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Σχεδον ολες οι εταιριες (Ηigh Tier) εχουν λιστα αναμονης για καποια κομματια τους.

Εντελώς πλασματική. Το μόνο ρολόι που μπαίνεις σε λίστα είναι το Daytona

Δημοσ.

Χωρίς να θέλω να προσβάλω κανένα (γούστα είναι αυτά) τίποτα δεν μου αρέσει τόσο πολύ ή δεν το θεωρώ τόσο μοναδικό έτσι ώστε να μπω σε λίστα αναμονής γι' αυτό (μιλάω πάντα για καταναλωτικά προϊόντα αφού δυστυχώς πολλές φορές είναι αναπόφευκτο το να μπεις σε άλλες "λίστες").

Τα μόνα εμπόδια που δέχομαι ανάμεσα σε μένα και ένα αντικείμενο είναι η επιθυμία μου να το αποκτήσω και το να έχω τα φράγκα να το πάρω. Αν αυτά υπάρχουν απλά πρέπει να το έχω. Αν δεν, πάμε γι' άλλα.

• Like 1
Δημοσ.

Κατι χτυπησε μεσα μου οταν το ειδα...... :-)

Οποτε ειμαι σε αναζητηση again..... :-D (εχω παρει με την σειρα ολους τους Official AD's εδω περα και οι ερωτησεις πεφτουν βροχη :P )

Υπερτιμημένο ρολοι κατά την ταπεινή μου άποψη.... πολλά χρήματα για αυτόματο που δεν έχει in house μηχανισμό και φοράει απλό ETA 2892-2 που έχουν τα Hamilton και τα Tissot..
Δημοσ.

Χωρίς να θέλω να προσβάλω κανένα (γούστα είναι αυτά) τίποτα δεν μου αρέσει τόσο πολύ ή δεν το θεωρώ τόσο μοναδικό έτσι ώστε να μπω σε λίστα αναμονής γι' αυτό (μιλάω πάντα για καταναλωτικά προϊόντα αφού δυστυχώς πολλές φορές είναι αναπόφευκτο το να μπεις σε άλλες "λίστες").

Τα μόνα εμπόδια που δέχομαι ανάμεσα σε μένα και ένα αντικείμενο είναι η επιθυμία μου να το αποκτήσω και το να έχω τα φράγκα να το πάρω. Αν αυτά υπάρχουν απλά πρέπει να το έχω. Αν δεν, πάμε γι' άλλα.

Νομίζω ότι συμφωνώ μαζί σου...(για άλλη μια φορά :) ).

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...