margaritagr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Όχι βρε αυτο απλά ειναι της εταιρείας. Το πήρα απο το metro mall 1
Unabomber Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Κατι χτυπησε μεσα μου οταν το ειδα...... Οποτε ειμαι σε αναζητηση again..... (εχω παρει με την σειρα ολους τους Official AD's εδω περα και οι ερωτησεις πεφτουν βροχη ) Eιχα κανει σκεψεις για Bamford αλλα ειχε μεγαλη λιστα αναμονης σε οποιο και να διαλεγα ..... οποτε ακυρο..... 2
zio10 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Λίστα αναμονής για ρολόι ε;! Αυτό που έβαλες είναι πολύ ωραίο πάντως! (Πόσο κάνει δεν ρωτάω καν! ).
Unabomber Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Λίστα αναμονής για ρολόι ε;! Αυτό που έβαλες είναι πολύ ωραίο πάντως! (Πόσο κάνει δεν ρωτάω καν! ). Σχεδον ολες οι εταιριες (Ηigh Tier) εχουν λιστα αναμονης για καποια κομματια τους. 1
zio10 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Τι να σου πω, δεν το ήξερα! (Εμένα αμέσως με εξυπηρετούσαν! ). 2
volos27 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Κατι χτυπησε μεσα μου οταν το ειδα...... Οποτε ειμαι σε αναζητηση again..... (εχω παρει με την σειρα ολους τους Official AD's εδω περα και οι ερωτησεις πεφτουν βροχη ) Eιχα κανει σκεψεις για Bamford αλλα ειχε μεγαλη λιστα αναμονης σε οποιο και να διαλεγα ..... οποτε ακυρο..... θελουμε φωτο 1
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Σχεδον ολες οι εταιριες (Ηigh Tier) εχουν λιστα αναμονης για καποια κομματια τους. Εντελώς πλασματική. Το μόνο ρολόι που μπαίνεις σε λίστα είναι το Daytona
haris_216 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Λίστα αναμονής για ρολόι ε;! Αυτό που έβαλες είναι πολύ ωραίο πάντως! (Πόσο κάνει δεν ρωτάω καν! ). Χωρίς να θέλω να προσβάλω κανένα (γούστα είναι αυτά) τίποτα δεν μου αρέσει τόσο πολύ ή δεν το θεωρώ τόσο μοναδικό έτσι ώστε να μπω σε λίστα αναμονής γι' αυτό (μιλάω πάντα για καταναλωτικά προϊόντα αφού δυστυχώς πολλές φορές είναι αναπόφευκτο το να μπεις σε άλλες "λίστες"). Τα μόνα εμπόδια που δέχομαι ανάμεσα σε μένα και ένα αντικείμενο είναι η επιθυμία μου να το αποκτήσω και το να έχω τα φράγκα να το πάρω. Αν αυτά υπάρχουν απλά πρέπει να το έχω. Αν δεν, πάμε γι' άλλα. 1
wired_1 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Κατι χτυπησε μεσα μου οταν το ειδα...... Οποτε ειμαι σε αναζητηση again..... (εχω παρει με την σειρα ολους τους Official AD's εδω περα και οι ερωτησεις πεφτουν βροχη ) Eιχα κανει σκεψεις για Bamford αλλα ειχε μεγαλη λιστα αναμονης σε οποιο και να διαλεγα ..... οποτε ακυρο..... Υπερτιμημένο ρολοι κατά την ταπεινή μου άποψη.... πολλά χρήματα για αυτόματο που δεν έχει in house μηχανισμό και φοράει απλό ETA 2892-2 που έχουν τα Hamilton και τα Tissot..
zio10 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Χωρίς να θέλω να προσβάλω κανένα (γούστα είναι αυτά) τίποτα δεν μου αρέσει τόσο πολύ ή δεν το θεωρώ τόσο μοναδικό έτσι ώστε να μπω σε λίστα αναμονής γι' αυτό (μιλάω πάντα για καταναλωτικά προϊόντα αφού δυστυχώς πολλές φορές είναι αναπόφευκτο το να μπεις σε άλλες "λίστες"). Τα μόνα εμπόδια που δέχομαι ανάμεσα σε μένα και ένα αντικείμενο είναι η επιθυμία μου να το αποκτήσω και το να έχω τα φράγκα να το πάρω. Αν αυτά υπάρχουν απλά πρέπει να το έχω. Αν δεν, πάμε γι' άλλα. Νομίζω ότι συμφωνώ μαζί σου...(για άλλη μια φορά ).
haris_216 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Νομίζω ότι συμφωνώ μαζί σου...(για άλλη μια φορά ). 1
fylatos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Γνώμες; Μηχανισμός: ETA Valgranges A07.111 24-Jewel automatic 3
fylatos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Σαν πολύ παχουλή δεν είναι η κάσα ; Είναι μεγάλος ο μηχανισμός oversized
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα