margaritagr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 αχαχαχα πολυ μου τη μπαινεις εσυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aplostra Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 αχαχαχα πολυ μου τη μπαινεις εσυ οχι ακομα,εν καιρώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Προχθές επισκεύασα το ρολόι του παππού. Μετά από πολλά χρόνια βρήκα έναν παλιό μάστορα που το είχε το άθλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aplostra Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 ωραιος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 σ'ωραιος fixed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Προχθές επισκεύασα το ρολόι του παππού. Μετά από πολλά χρόνια βρήκα έναν παλιό μάστορα που το είχε το άθλημα. δεν είναι χειρός (check topic), trololol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aplostra Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 δεν είναι χειρός (check topic), trololol στα διαλα... παλιο τρολλ\ http://www.youtube.com/watch?v=v1PBptSDIh8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 δεν είναι χειρός (check topic), trololol Γιατί δεν είναι; Στο χέρι το κρατάς για να δεις την ώρα. Τα υπόλοιπα είναι καρπού (wrist watches) και όχι χειρός. Διότι χέρι είναι από τον καρπό και κάτω. Οπότε πιθανότατα μόνο το δικό μου ταιριάζει στον τίτλο/θέμα. Να διαγραφούν τα υπόλοιπα παρακαλώ. :devil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 τσέπης είναι u noob Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 εγω πάντως πρίν λίγο έφαγα 2 σουβλάκια χοιρός , που ταιριάζουν και παντού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Critter Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Λέω να τσιμπήσω ένα απο τα 2 vostok expedition για τρίτο ρολοι : Έχει κανείς εμπειρία απο vostok-europe; Οι πηγές μου λένε πολυ καλά λογια. Ποιο να πάρω γμτ; Το ένα έιναι πιο αθλητικό ενώ το άλλο ειναι πιο σοβαρό. Το πρόβλημα είναι οτι που αρέσει το ασπρο αλλα έχω με άσπρο καντραν και γενικότερα και τα αλλα 2 ρολόγια ειναι πιο σοβαρά. Automatic εννοειται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 ^ Tο μαύρο-κόκκινο τα σπάει, white is boring . ----------------------------- Είχα να βάλω χρόνια ρολόι, πρόσφατα μου προέκυψε αυτό - ακόμη προσπαθώ να το συνηθίσω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris362 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 εμενα μου εφυγε η ροδελα που ρυθμίζει την ωρα στο Swatch μου,και το πηγα με την εγγύηση για επισκευή και μου ειπαν οτι δεν φτιαχνεται και μου το αντικατεστησαν με ενα καινούριο. δεν με χαλασε καθολου. το καινουριο δεν το εχω φορεσει, και το πουλαω στις αγγελιες αμα ενδιαφερεται κανεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aplostra Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 εμενα μου εφυγε η ροδελα που ρυθμίζει την ωρα στο Swatch μου,και το πηγα με την εγγύηση για επισκευή και μου ειπαν οτι δεν φτιαχνεται και μου το αντικατεστησαν με ενα καινούριο. δεν με χαλασε καθολου. το καινουριο δεν το εχω φορεσει, και το πουλαω στις αγγελιες αμα ενδιαφερεται κανεις. τα σουοτς δεν επισκευάζονται,εισαι πολύ τυχερός! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Σκεφτομαι να αγορασω ενα ρολοϊ για την κοπελα μου, αλλα δε ξερω ποιο.. Κατι σε τετοιο στυλ σκεφτομαι : Χρωμα ροζοχρυσο με ιδιο ή μαυρο βραχιολι. Δε ξερω εαν ειναι καλυτερα το μπρασελε ή το δερματινο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα